Jump to content

Christoffel

Senior
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Beste mensen, Bedankt voor jullie input. In ben me er van bewust dat alleen een website maken er niet voor gaat zorgen dat klanten naar me toe komen. Daarom ben ik ook bezig zelf in contact te komen met klanten door ze te bellen. Daarbij lijkt het me makkelijk om in een gesprek te vragen of ik de link naar de website door mag sturen zodat ze het na kunnen lezen of door kunnen geven. Ik heb inmiddels een eerste versie gemaakt die ik jullie wil laten zien: www.industrialpowermonitoring.com. Feedback is welkom! de engelse versie wordt nog aan gewerkt.. Aan Karen: ik begrijp niet zo goed waarom je denkt dat ik geen budget wil vrij maken. Dat doe ik juist wel dacht ik. Of vind het niet genoeg? Groeten Christoffel
 2. Wat betreft de orde en de chaos begrijp je me goed Jamie! Het doel van de website is valideren/toetsen of klanten bereid zijn te betalen voor (of in ieder geval interesse hebben in) verbeteradvies geeft naar aanleiding van de gemeten perfomance van hun apparatuur. edit: Bij nader inzien is het doel van de website zelf het wereldwijd beschikbaar maken van de informatie. dus ik maak hem even anders: Het doel is het valideren/toetsen of klanten bereid zijn te betalen voor (of in ieder geval interesse hebben in) verbeteradvies geeft naar aanleiding van de gemeten perfomance van hun apparatuur door een website te maken waarop het idee gepresenteerd wordt en deze bekend te maken met adwords. nog een edit: een tekstschrijver zou een oplossing kunnen zijn.
 3. Hallo, Alweer 2 jaar geleden dat ik hier actief geweest ben, maar ben jullie niet vergeten. Ik ben bezig een website te maken waarop ik een zakelijke dienst wil presenteren. Ik wil kijken of ik respons krijg om zo mij idee te toetsen. Kijken of ik respons krijg, Ik dacht aan adwords voor de promotie. en mond op mond. De service houdt in dat ik het "gedrag" meet van van industriele elektrotechnische installaties. Ik plaats de meters, haal de data op, sla op, analyseer en rapporteer. Ik heb een domein en hosting aangevraagd, voor een jaar, foto's gekocht die naar mijn idee de wereldwijde doelgroep aanspreken. Ik wil engneers bereiken, en die kunnen goed googlen naar oplossingen. Na een week stoeien loop ik een beetje vast met het schrijven van de tekst. Heel m'n hangt vol met post its en tekeningen. Ik kan mezelf niet meer zien denken in de spiegel omdat deze ook volhangt. Lege sharpies slingeren over de vloer. Ik heb de computer verlaten en heb een plank van een gamma-opbergkast opgeoffert, alle foto's geprint en die erop geplakt en nog krijg ik al mijn chaotische fragmenten niet geordend. Ik heb teksten van "concurenten" of bedrijven die delen van mijn service zouden kunnen doen gepikt en verwerkt. etc. etc. Ik heb veel mensen gesproken over idee en krijg daardoor steeds weer inspiratie... die s'avonds weer tegen me werkt. Hoe schrijf ik die tekst? Doe ik net of het bedrijf al bestaat? of maak ik gewoon heel duidelijk dat het een idee of een startup is? het doel is om respons te krijgen en in contact te komen met klanten. al zijn het er maar een paar. Ik wil ongeveer 1000 euro uit te geven voor de website met alles erop tot de eerste 5 serieuze reacties. Op die manier wil ik het idee toetsen voor dat ik meer tijd en geld investeer. Ik geef nu 200 euro uit aan de hosting, domein, foto's en logo. dus de rest is voor adwords en misschien iemand die mijn gedachten kan ordenen? help!! Groeten.
 4. Maar als je ze eenmaal verkocht hebt zijn ze dan nog steeds concurrent. Ik neem aan dat er een rede is om het te verkopen?
 5. hangt dat niet af van waar het fullfilment bedrijf zich op richt en hoever ze gaan in hun dienstverlening? We zien ook dat starters in het algemeen soms beginnen in een verzamel kantoorpand. Het zou een soort order fullfilment incubator voor startende webwinkels kunnen zijn. Geen gedoe met regels in woonwijken en bestemingsplannen.
 6. Dat heb ik nu altijd... :) Maar dan zijn deze misschien wel de oplossing voor de serieuze webwinkels in start fase? of willen ze alleen zaken doen met winkels die al op de rit zijn?
 7. Zomaar even een andere richting op: Zou het een idee zijn om een logistieke dienstverlener op te richten op een bedrijventerein die alleen opslaat, verzameld, inpakt en verzendt? Deze werkt voor meerdere webwinkels. Een soort shared service center maar dan logistiek. Gericht op een bepaald segment of een bepaalde regio. Het verkopen en betalen gebeurt dan decentraal door de webwinkeleigenaren in hun woningen. De fysieke handelingen en de opslag op een industrie terein waar het hoort.
 8. Ik weet niet wat de maandelijkse opbrengsten zijn van de activiteiten die je verkoopt? Als ze in 4 maanden willen afbetalen zegt dat iets over hun idee van de terugverdientijd. Voegen ze zelf waarde toe aan de over te nemen activiteiten? of hebben ze de activiteiten nodig om te combineren met activiteiten die ze nu al doen?
 9. Beste Walnootje, Als ze teveel vreemd vermogen hebben in verhouding met hun eigen kapitaal dan zou ik toch 2 keer nadenken. Misschien kun je achter hun relaties komen om van een ander te horen wat hun gedrag is? Heb je om een bankgarantie gevraagd? hoe reageren ze daarop?
 10. Voordat ik je een reus geef voor de bijdrage: vertel eens wat meer over je idee? Succès en groet, Hans Hallo Hans Mijn werk levert elektrotechnische systemen aan de industrie wereldwijd. Ik heb een innovatief produktidee wat een toevoeging is op het huidige product. Ik geloof dat het waarde heeft voor de klant. Het doel is nu mijn werkgever te overtuigen zodat ik het uit kan gaan werken. Is dat een Gibson?
 11. Je legt dan misschien geen geld in maar wel waarde. en dat komt op de balans van de BV te staan in de vorm van goodwill of zoiets. Uit nieuwsgierigheid: Hoe ga jij (of zij) die waarde bepalen?
 12. Beste Kal Als het vooral om de kennis en kunde gaat, heb je al overwogen om je dienst via je eenmanszaak aan de BV aan te bieden? Gewoon uurtje factuurtje. Als ze willen dat je mede-eigenaar wordt zonder geld in brengen krijg je dan wel een aandeel in de BV?
 13. Hij is er in één gesprek bij geweest en dat ging er over of ik part-time aan dit plan kan werken naast mijn functie. hier was HRM het niet mee eens en dat heb ik toen met één van de MT leden en de hrm manager en die adviseur besproken. dat ging goed. hij is heel zakelijk en heeft veel charisma. Hij komt soms even langs op de zaak om even te sparren zodat ik weer weet wat mijn volgende stap is. Hij is gepensioneerd en heeft een management adviesbureau. Technisch inhoudelijk zal ik het zelf moeten doen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept