Jump to content

SuccesStart

Senior
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  off-line reclame

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. [mod edit: volledige bericht wegens spam verwijderd, zie de forumvoorwaarden]
 2. Bedankt voor dat linkje Joost! Ik heb inmiddels nog steeds geen reactie ontvangen, dus ik doe vandaag maar eens een gewone brief de deur uit. Ik ga er toch vanuit dat bij zo'n instantie ik een normale brief i.p.v een aangetekende kan sturen? Ik weet dat een aangetekende brief vaak verstandiger is, maar het gaat om een klein bedrag welke niet echt in verhouding staat met de verzendkosten, plus de brievenbus is om de hoek, en het postkantoor is best een eindje weg.
 3. Beste Joost, Daarvan ben ik op de hoogte. De algemene heffing is €79,- Het gaat mij erom dat ik geen extra heffing wil betalen voor ambulante handel, omdat ik nog enkel online verkoop. Voor de mensen die zich afvragen wat het HBD voor webwinkels doet.. Deze link kwam ik toevallig tegen. HBD webwinkels
 4. Ik kreeg begin deze maand een pasje van het HBD waarmee ik ook ambulante handel kan bedrijven, terwijl ik hier helemaal niet aan doe. Ik heb er donderdag achteraan gemaild maar heb nog geen reactie mogen ontvangen. Er staat op vestiging + ambulante handel. Dit terwijl ik op het moment nog enkel online verkoop. Als ik het van de site goed begrepen heb betaal ik hier ook nog eens €67,- extra voor, of krijgt elke ondernemer zo'n pasje? Vast niet, maar ik vraag het toch even.
 5. Voor een zakelijke rekening kun je wel even bij ING kijken. Ik geloof dat het nog steeds zo is dat een zakelijke rekening daar het eerste jaar gratis is. IDEAL kun je bijvoorbeeld doe via Multisafepay, dat is een stuk goedkoper dan Mollie. Gr, Bart
 6. Misschien zeg ik nu wat stoms, maar kun je niet i.p.v. met je klanten afspraken maken met je leveranciers? Je koopt behoorlijke aantallen in, op de voorwaarde dat je eventuele overvoorraad weer mag retouneren. Misschien kun jij zo voor je eigen leveranciers wel een belangrijke klant worden.
 7. Ik durf bijna geen voorspelling meer te maken, maar 3-1 in het voordeel van Nederland dan maar.
 8. Inmiddels nog nieuws? Ik zag toevallig gisteren een reclame waar je je kon opgeven voor red mijn bedrijf, en ik moest gelijk aan dit topic denken.. Helaas kon ik het via google niet eens terugvinden, maar misschien jij of iemand anders wel. Misschien is het een optie voor jou, niet geschoten is altijd mis. In ieder geval veel succes, ik blijf deze topic volgen!
 9. Omdat hij er nog niet bij zit.. 1-4
 10. Daar is veel onduidelijkheid over, ik zit met hetzelfde probleem. Het antwoord dat ik vaak krijg is dat je dan gewoon geluk hebt gehad, maar helemaal correct is het natuurlijk niet. Officeel moet je vanaf €22,- invoerrechten betalen. Zie ook https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=44;action=display;threadid=29702;start=msg273429#msg273429
 11. Vergeet mijn 4-0 niet op te nemen in de lijst, ik sta al op de eerste pagina! ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept