Jump to content

Jon van Dorsten

Senior
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jon van Dorsten last won the day on October 16 2019

Jon van Dorsten had the most liked content!

Community Reputation

6

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Wellicht als iemand de technische capaciteit heeft, dan zou het mogelijk moeten zijn om een url in een reply op te nemen met een soort van uniek kenmerk erin zodat als hij/zij erop klikt (meer info oid) je het ip van hemzelf kunt achterhalen.
 2. Voor onze software zijn we aan het kijken naar een koppeling met http://www.nuvopos.com/nl/ op bezoek geweest bij een aantal gebruikers ervan en dat zag er goed uit. De gebruikers waren ook positief.
 3. Ik zou het inderdaad eens op Kickstarter proberen nu ze ook actief zijn in Nederland. http://tweakers.net/nieuws/95673/kickstarter-gaat-van-start-in-nederland.html Je hoeft alleen wat af te dragen aan ze als je genoeg donateurs hebt, zo kun je dus niets verliezen.
 4. Ik moest bij je beschrijving denken aan een spread, zoals die van sandwich spread maar er zijn veel varianten van: https://www.google.nl/#q=spread+recept Mischien dat je een stap overslaat? Je mikt direct op grote supermarkten maar ik denk dat de meeste producten kleiner beginnen en langzamerhand groter worden? Heb je al een producent of wil je het zelf gaan maken? Lijkt me niet haalbaar voor een groot aantal supermarkten. De lokale producten die hier in de supermarkt liggen zijn van ondernemers uit de buurt. Kaasboeren, bierbrouwerij etc. Als je vertrouwen hebt in je product zou je er een onderneming mee kunnen beginnen? Ga op markten staan met je product, probeer het te verkopen aan kleinere levensmiddelen zaken en of restaurants. Dan krijg je gelijk ervaring met de productie en regels en wetten waarmee je te maken krijgt bij het leveren van voedingsmiddelen. Een keten zal ook zeker willen weten dat je het product kunt leveren in grote getallen elke week weer.
 5. Ik heb destijds gebruik gemaakt van http://www.digitalejurist.nl/ dit werkte wel goed. Let er ook op dat auteursrechten niet alleen van toepassing zijn op vormgeving en animatie's maar ook op programmeren. Je zult dus sowieso een overdracht moeten doen hiervan of in licentie geven.
 6. Je kan het ip adres googlen als je die weet, als het een search bot is komt hij daar wel naar voren. Bekende proxies die gebruikt worden om te scannen ook. Als het een proxy is betekend het niet gelijk dat je wordt gehacked, maar bijvoorbeeld dat je site wordt gescanned op bekende backdoors en bugs. Dit is niet te voorkomen, ieder geval zorgen dat je up to date bent met je software.
 7. Hoop discussie hierover gehad met Accountants, ik denk dat je het beste schriftelijk informatie kunt inwinnen bij de belastingdienst. Diverse Accountants die wij hebben gesproken zijn het hierover namelijk niet met elkaar eens en dan kun je het maar beter op papier hebben van belastingdienst zelf. Veel hangt af van de manier waarop je bemiddeld. Als je alles over neemt van je eigenaren (verhuur, betalingen, sleutelbeheer, receptie, schoonmaak e.d.) dan kan de provisie gezien worden als deel van de hoofddienst en dus met 6% belast net als alle andere kosten die deel uit maken van de huur met 6% belast worden. Als je puur alleen bemiddeld als tussenpersoon gelden andere regels.
 8. Je kan ook hier het IP en/of domein checken: http://mxtoolbox.com/blacklists.aspx Edit: Als je bhosted.nl daar invult komt er wel een alert terug http://mxtoolbox.com/SuperTool.aspx?action=blacklist%3abhosted.nl&run=toolpage#
 9. Je zou misschien kunnen beginnen met self-publishing via bijvoorbeeld bol.com? http://www.bol.com/nl/m/nederlandse-boeken/info-brave-new-books/index.html
 10. Dit lijkt me toch een hardware fout, misschien is je harde schijf aan het stuk gaan. Zou niet zo gek zijn bij een pc van 11 jaar oud. En de andere problemen kunnen dan best veroorzaakt worden doordat bestanden niet meer goed gelezen kunnen worden van de schijf.
 11. Hier ook een stem voor Targetpay, onze software werkt ermee samen. Zeer tevreden over en heel makkelijk te implementeren.
 12. Inderdaad wordt iDeal niet ondersteund: http://nl.jimdo.com/app/forum/bekende-problemen-f215/ideal-t11639.html
 13. Oh ja, ik heb de vraag verkeerd begrepen. Dat mogen ze zeker doen, je mag zelfs zelf zo'n licentie kopen. Alleen is het dus wel pc gebonden en niet persoonsgebonden.
 14. Een OEM versie mag ook gewoon geinstalleerd worden op een aangekochte pc, het is goedkoper maar voor bedrijven wellicht niet zo handig. Een OEM licentie is namelijk computer gebonden en mag dus niet meegenomen worden naar een andere configuratie. Als je een andere pc of laptop koopt moet je dan ook een nieuwe licentie van Office aanschaffen, een FFP licentie (de andere variant) is persoons/bedrijfs gebonden. Als je dan een nieuwe pc krijgt kun je office gewoon op de nieuwe pc installeren met je licentie.
 15. Altijd leuk om eens even te testen. Loop Internet Explorer even na, hierin is het bij mij niet werkbaar. Ververst de hele tijd het scherm. Verder in Chrome.. - Geen mogelijkheid om Debiteuren en Crediteuren te onthouden. Moet nu steeds alle gegevens opnieuw invoeren. - Datumveld kan vrij ingevoerd worden zonder controle of het een goede datum is, bijvoorbeeld test. - Bedragvelden kunnen vrij ingevoerd worden zonder controle (ook hier kan ik test invoeren) - Er is geen apart groeperingsteken en decimaalteken, van 5.050,95 maakt hij €5.05 - Geen bedragingave inclusief btw? - Zoeken werkt niet in de klantvelden, ga naar Inkomsten, Debiteuren en zoek op test: Niets gevonden? - Sorteren op omschrijving werkt niet, zelfde sortering blijft gehandhaaft Verder mist er functioneel ook nogal wat, btw aangifte is zeer beperkt en ik kan niet werken met buitenlandse klanten en leveranciers? Vooral inkopen heb je al snel uit het buitenland als je bijv. zakelijk software koopt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept