Jump to content

Heine

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Welke punten van mijn stuk moet ik verder toelichten? Zou namelijk graag antwoord willen hebben :)
 2. Odisys spreekt mij het meeste aan. Klinkt professioneel maar ik weet niet of het onderscheidend genoeg is. Maar de vraag is wil je dat? Bits that byte vind ik erg leuk bedacht, erg creatief. Als je de achterliggende gedachte goed kan communiceren dan is dit ook een naam om te overwegen. Captain code vind ik als een game voor kinderen klinken. Bitcompany vind ik als een retailformule klinken (dynabyte, electroworld etc).
 3. Geachte lezer, Naar een zoektocht naar een pakkende bedrijfsnaam ben ik op het volgende probleem gestuit: Een Amerikaans bedrijf heeft dezelfde naam en is ook in de marketing branche actief. Het bedrijf opereert nationaal. Is dit een probleem? Alvast bedankt
 4. Goede manier van sponsoren Bas. Sportsponsoring is de meest effectieve manier van sponsoring (in vergelijking met met sponsoren van kunst, maatschappelijke projecten, onderwijs en wetenschap). Ik ben ook voorstander van sportsponsoring, zeker op regionaal niveau kan het voor de kleine ondernemer snel de naamsbekendheid verhogen en het bedrijfsimago te versterken.
 5. Geachte HL-ers, Ik ben, als student, van plan mijn eigen marketingadviesbureau op te starten. Marktonderzoek is essentieel hierin en daar ben ik dan ook mee bezig. Zelf woon ik in Noord-Nederland en wil dit ook hanteren als focusgebied. Het valt me op dat in sommige steden geen marketingadviesbureaus zijn, terwijl in andere soortgelijke steden (qua inwoneraantal) drie/vier marketingadviesbureaus zijn. Mijn vraag hierin: In hoeverre is geografische segmentatie van belang bij marketing? Hoe belangrijk vindt de klant het feit dat hun ingeschakelde marketingadviesbureau uit de buurt komt? Alvast bedankt voor de bestede moeite en tijd, Heine
 6. De mens is vaak creatiever dan hij/zij denkt. Jij ook. Ga es brainstormen, verzin vijf woorden. Zet die woorden in het midden van één a4tje en verzin andere woorden waar jij direct aandenkt bij het zien van dit woord. Je zult zien dat je zo genoeg oplossingen zelf kunt bedenken. Gewoon een tip ;)
 7. people program progress? Ben niet zó creatief.. Geef eens wat meer informatie :)
 8. In wat voor soort branche ben je actief/wat zijn je kernactiviteiten? :)
 9. Het is toch erg branche-afhankelijk in welke mate deze concurrentie een bedreiging vormt voor jouw onderneming.
 10. Ik ben werkzaam in de reclamesector waarbij ontwerpen een grote rol speelt. Ontwerpen blijft toch iets voor de professional, waardoor wij geen last hebben van dit soort concurrentie. Wel hebben we last van de plaatselijk "buurjongen" die het op zijn zolderkamertje doet voor 50% minder.
 11. Bedankt voor de diverse tips, zijn erg nuttig geweest.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept