Jump to content

Meubilex meubelen

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Boschweg 155, Schijndel, 5481EE, Netherlands
 • First name
  Jeffrey
 • Last name
  Schouten
 • Company or organization name
  Meubilex
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.jongeondernemers

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Innovatief ondernemen, met een frisse blik naar ondernemerschap kijken, veel weten over het ondernemen van nu en die het nut van marketing niet onderschatten.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemen is het zoeken naar en voorzien in de behoeften van jouw doelgroep. Een ondernemer is iemand die altijd op zoek is naar kansen en bedreigingen niet uit de weg gaat.
 • My opinion about innovation
  Ondernemen is innoveren, stilstand is achteruitgang.
 1. Heb zelf sterk het gevoel dat de mensen bang gemaakt worden door al het negatieve nieuws wat er de laatste weken/maanden verspreid wordt. Het is vooral de onzekerheid die voor angst zorgt en we moeten uitkijken dat dit negatieve sentiment niet overslaat op ons uitgavepatroon. Was zelf op een beurs in gesprek met collega ondernemers uit het vak (meubelbranche) en ondanks dat we allemaal met argus ogen naar de huizenmarkt kijken en we uiteraard hopen op een goede oplossing voor Griekenland mochten we niet klagen over onze eigen handel. Wel ben ik van mening dat politiek Europa nu snel met een oplossing moet komen voor Griekenland en deze oplossing dan ook duidelijk moet uitleggen aan het 'gewone' volk zodat een ieder weet waar we aan toe zijn en we er met zijn allen weer wat van kunnen maken.
 2. Hoi Sicil, Leuk idee. Zou alleen geen maximum instellen, hoe meer mensen enthousiast zijn over jouw onderneming hoe beter lijkt me. En de buitenwereld mag dit uiteraard zien. Misschien dat je de mensen die online kunnen aangeven waarom ze zo enthousiast zijn een presentje kunt aanbieden in de vorm van een kortingscoupon of iets dergelijks?
 3. Goedemorgen Sander, Duidelijk verhaal, alleen nog een paar aanvullende vragen. Allereerst, wat voor zoekwoorden gebruik je, wellicht dat namelijk jouw zoekwoorden wel gevonden worden maar dat ze daarna geen uitkomst bieden op de website? Bij adwords advertenties gaat het er namelijk niet alleen om, om gevonden te worden, maar om daadwerkelijk gevonden te worden door die mensen die uiteindelijk ook willen kopen. Met de site is niets mis, ze bekijken dan ook wel meerdere pagina's. Ben niet bekend met het bedrijf en jouw concurrenten, maar wat doen die? Misschien vinden ze jouw wel, maar vergelijken ze je met iemand die veel goedkoper is? Ben benieuwd naar jouw antwoorden.
 4. Beste Rob, Heb laatst met DHL express om de tafel gezeten voor onze Europese zendingen. Onze accountmanager begon ook over een product waar ze mee bezig zijn, toegespitst op de webwinkels. Gaat dan voornamelijk om dagelijkse binnenlandse zendingen naar particulieren en bedrijven. Zelf hebben wij te grote producten voor deze service, maar wellicht kun je ze eens bellen en is het voor jouw wel een oplossing. Excuseer, maar kan me de naam van deze service niet meer helemaal voor me halen..... (global Mail/ Global pakket?)
 5. Beste Sander & (Thijs) Ik sluit me volledig aan bij Wouter, ondernemen is dat doen waar jij goed in bent en waar bij anderen vraag naar is. Jij/ Jullie hebben beide verstand van Webshops, er is in Nederland ontzettend veel vraag naar goede webshops, waarom spring je daar niet in en biedt je een compleet pakket aan. Je risico is dan vrijwel nihil en mocht je daarna toch nog dat gat in de markt product zoeken, dan heb je hopelijk wat geld verdient en ben je klaar om te investeren. Succes met de zoektocht, en top dat jullie op die leeftijd ook al willen ondernemen. Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen.
 6. Elke keer dat ik een klant een bank heb verkocht waar ze dolgelukkig mee zijn, heb ik een YES moment. De kunst is om een YES moment tweezijdig te laten zijn.
 7. Goedemorgen Luuc, Raadt je aan eerst goed uit te zoeken wie je wilt benaderen, want een inkoopafdeling van bijv. een bierfabrikant benader je heel anders als de inkoper van bijv. een Blokker. Denk ook niet aan wat jij te bieden hebt maar maak een presentatie waarmee je uitlegd wat de inkoper ermee kan bereiken. Verwachte omzet/ afzet/ evt. winst welke ermee te behalen is. Wanneer je eruit bent waar jij jouw producten wilt afzetten dan is zelf contact opnemen met de inkopers/bedrijven de eerste stap. (let er overigens wel op dat jouw product weggeven bij een krat bier vaak een tijdelijke actie is en niet voor contiuiteit zorgt)
 8. Ze zijn hier al genoemd, maar de beste hierin zijn DHL, DPD, GLS en minder goed maar ze kunnen het wel TNT. Jij hebt het over schaalvoordelen, maar wanneer je zelf 40 of meer van deze dergelijke producten per week verkoopt en deze dan op 1 dag in die week zou kunnen laten bezorgen, kun je zelfs een speciale auto laten rijden. Of zelf een busje huren en binnen 1 of twee dagen door nederland crossen. Een goede planning en de juiste rit en je rijdt Nederland af in max 2 dagen.
 9. Hoi Kris, Wij gebruiken voor onze Europese transporten over de weg DHL Freight, Schenker en Nagel (zit op Schiphol). Moet eerlijk zeggen dat het niet de goedkoopste zijn, maar het wordt wel altijd en op tijd geleverd. Let er idd wel op dat je de goederen zelf verzekerd. Zijn de goederen niet verzekerd, dan krijg je een bepaald bedrag per kg terug, maar dat is in geen geval dekkend voor de geleden schade. Neem ook eens contact op met een vervoerder, die kunnen je alles tot in de puntjes uitleggen. En een offerte opvragen bij enkele vervoerders is altijd raadzaam. Tarieven verschillen namelijk nogal. Succes
 10. Let erop dat je met het vervoer per container moet vragen naar de tarieven voor een reefer container. Dit is voor gekoeld transport en kost vaak een stuk meer dan een normale container. Betekent dus dat je kostprijs per stuk ook veel duurder wordt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept