DarkYuna

Junior
  • Aantal berichten

    22
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DarkYuna

  1. Zo, ik ben druk bezig alles te veranderen en beter te maken. Ik ben de product teksten aan het aanpassen en heb het "precies zoals op de foto" eruit gehaald. Ook heb ik geprobeerd de teksten wat professioneler over te laten komen. Alles gecontroleerd op spelling. Onodige hoofdletters weggehaald. Ik heb dit wel laten staan op de product pagina's omdat je dan de nadruk beter legt op woorden, of toch ook maar weglaten? Direct een SSL certificaat aangevraagt. Dit is er helemaal bij in geschoten en heb ik niet meer aan gedacht, heel slecht :-[. Shoptrader gaat voor mij de velden aanpassen die je nu door mijn witte tekst niet kan lezen. Ze zijn nog bezig met het oplossen van het probleem in adres veld. Dus, wat vinden jullie nu? Gaat het de goede kant op of kan ik echt beter iemand dit professioneel laten doen? Ik ben echt heel blij met jullie tips en kritiek, leer er veel van!
  2. Zie deze post. Omzetbelasting is hetzelfde als BTW. Inkomstenbelasting is je andere aangifte.
  3. Ik heb laatst het boek Boekhouden voor Dummies gekocht. Voor mij als startende ondernemer zeker interessant! Misschien voor jouw ook? Er word hier veel over termen uitgelegt en over hoe je alles het beste bij kan houden!
  4. Nederlands is inderdaad niet mijn sterkste punt. Geef mij maar engels, dat is zoveel makkelijker ::). Ik ben druk aan het werken om de spelling en gramatica te verbeteren. Loop alles nu pagina voor pagina af om niets te missen. Pas meteen de teksten aan zodat ze wat professioneler overkomen. Ik merkte ook dat ik veel dingen onnodig met een hoofdletter schrijf. Zoals de maanden... Maar goed, jullie zijn er natuurlijk niet om mij een les in nederlands te geven ;D. @John Je hebt ook wel gelijk, ik heb dit te snel opgestart en hier dus niet goed over nagedacht. Het levert dan ook dit moment niet het resultaat op wat ik gehoopt had. Jouw uitleg maakt duidelijk waarom. Maar nu weet ik hoe ik het wel moet doen! @ Libertes Dit mis ik inderdaad nog. Heb hier ook de Hyves voor maar het zal inderdaad geen kwaad kunnen dit ook op de website te vermelden. Ik heb gelukkig nog geen retouren gehad, maar daar integen hadden ze ook nog nooit mijn fiets gestolen en nu 2x in de maand. Dus je weet maar nooit ::).
  5. Ben trouwens wel verbaasd dat deze shop een lening heeft gekregen, begrijp mij niet verkeerd hoor maar ik had destijds een hypermodern plan zonder tekstfouten en gebruik van smileys (om maar een voorbeeld te geven) en kreeg 0,00 op het rekest ;) Dus omdat ik taalfouten maak kan ik niet een hypermodern ondernemingsplan neerzetten? Ik weet niet zo goed hoe ik dit moet opvatten. Het gaat ook zeker niet om een wereld bedrag dat ik moest lenen. Maar als die mensen vertrouwen in mij hebben dat ik dit waar kan maken snap ik niet dat jij dit in twijfel trekt vanwege taalfouten? Of is dit meer een opmerking aan de mensen die leningen verstrekken? @ William Ik gebruik Hyves hier ook al voor maar zal me zeker meer gaan verdiepen in Facebook en Twitter. Dacht alleen dat mijn doelgroep zich meer op Hyves bevond.
  6. Waar lees jij nieuws 2 maart? Ik heb er wel op staan wat er nieuw binnen komt op 2 maart. Of valt dit onder hetzelfde?
  7. Omschrijving van je concept: Ik heb een webwinkel in dameskleding die sinds Januari "live" is. Daarvoor was hij ook al live maar puur voor de zoekmachines, dus zonder producten. Ik wil een zo wisselend mogelijk assortiment aanbieden en de kosten laag houden voor zowel mijzelf als voor de klanten. Website Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: 1. Lening gekregen, Voorraad ingekocht 2. Webshop Host gezocht en hier betaal ik dus maandelijks voor. Zelf heb ik een basis kennis van CSS en Html enzo dus kan wel iets veranderen hier en daar. Ze hebben ook een goede support service waarin ik gelukkig al mijn vragen kwijt kan, dit lossen ze dan erg snel op. 3. Afrekenen zonder account aangezet. 4. Ideal geregeld. 5. Promotie op Hyves en Addmarkt. 6. Zakelijke rekening, kvk inschrijving, belastingienst etc... 7. Concurenten bekeken en gevolgd. Hierdoor weet ik een beetje wat verkoopt en wat niet. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Anders zijn dan anderen, geen levertijden hebben van een week maar binnen een dag kunnen leveren. Snel wisselen van assortiment en niet na een jaar nog met dezelfde producten te zitten. Uitdaging = prijzen lager houden als de concurrent. Uitdaging = geen levertijden. Uitdaging = Diversiteit Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Niet denk ik.... Ik denk dat dit concept voor veel mensen van toepassing is. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik hoop feedback te krijgen over hoe mijn website eruit ziet. Vooral over de Banner. Ik wil hier niet teveel aandacht naar maar je moet het wel zien. Hoe is de layout? Werkt het allemaal een beetje klantvriendelijk? Nodigt het uit om te kopen? Verbeterpunten en Tips zijn daarom erg welkom. Mijn gemiddelde CTR is 4,5% bij addmarkt. Genoeg bezoekers zijn het echter nog niet. Gemiddeld 100 unieke per dag. Maar dan betaal ik dus op dit moment het minimale aan marketing. Ik verkoop genoeg om mijn "vast lasten" te betalen maar maak nog geen winst. Ligt dit dan aan de Website? Ik heb namelijk het idee dat ik mezelf er blind op aan het staren ben xD.
  8. Hoi Hoi, ik zie een bekende ;) Je zou google addwors kunnen uitproberen. Mijn beste resultaten haal ik uit marktplaats addmarkt. Je zou hier op creatieve manier best goede resultaten mee kunnen behalen. Het kost natuurlijk wel geld, maar als het goed gaat krijg je er meer voor terug! Google is je grootste vriend. Dus als jij unieke beschrijvingen bij je producten hebt en goede meta-tags en titels die dit onderbouwen vind Google je beter. Moeten je beschrijvingen wel in het nederlands zijn vanzelf. Als je budget het toelaat zou je in een mode/sieraden magazine misschien een advertentie kunnen plaatsen aangezien ik jouw sieraden wel uniek vin. Je kan flyers laten drukken en uitdelen op belangerijke evenementen. Dan hoef je er in principe niet te staan, of je moet dat hetzelfde vinden xD, Denk aan kreadoe enzo.. Zo dat waren mijn ideeen :)
  9. Dat komt omdat ik nu zie dat ik bijvoorbeeld een order moet sturen naar Piet Klaasje. Maar Piet Klaasje staat niet bij mijn klanten. Je ziet inderdaad alleen verkochte orders van mensen die al klant zijn. Niet van mensen die zich niet geregistreerd hebben. Maar ik volg ze wel eens via "wie is er online". Zo kwam ik erachter dat ze daar afhaakte. Probeer er achter te komen waarom bestaande klanten afhaken. Zo kwam ik er bijvoorbeeld achter dat mensen helemaal niet graag zomaar een telefoonnummer opgeven en dat het vakje bedrijfsnaam ook wel heel vreemd stond aangezien ik aan particulieren verkoop. Maar ik ben gewoon een "je" hoor ;). Iedereen geeft je echt goede adviezen. Probeer te kijken wat in jouw straatje en budget past, ik weet zeker dat je dan een heel eind verder komt!
  10. Je hebt dezelfde host als ik zie ik. Ze zijn best meegaand, hebben voor mij ook dingen aangepast in het registratie veld. Even een ticket aanmaken en meestal binnen een dag antwoord. Ik heb wel het verplicht een account aanmaken uitgezet. Dit kost dan 5 euro maar het heeft bij mij al 10 extra verkopen deze maand opgeleverd. Dus het geld is het zeker waard. Probeer eens een tijdje klanten te volgen, ik zit dan in een andere branche maar bij mij haakte ze wel af bij create account. Dat kon ik dan zien omdat ze een volle winkelwagen hadden, maar op die pagina bleven steken. Ik vind ook niet dat je zomaar mag zeggen van dat ze er niks aan doen. Voor mij hebben ze alles altijd keurig geregeld. Van het aanpassen van de velden tot aan "domme" vragen van mij over de achtergrond.... Als je geen website voor je wilt laten bouwen zit je naar mijn idee bij 1 van de betere "kant en klare" webshopmakers. Veel succes verder ;)
  11. Weer wat geleerd.. Ik wist niet dat Paypal zo slecht kon zijn oO. Wat bedoel je precies met de wisselkoersen. Zijn ze dan niet verplicht de "standaard" aan te houden?
  12. Ik gebruik Paypal voor mijn betalingen buiten de EU. Misschien ook een optie voor jouw? Mits je leveranciers dit aanbieden natuurlijk....
  13. Ik kan ook wel een paar puntjes opnoemen. 1. Dit stukje tekst maakt mij in de war... Onze verzendkosten bestaan uit de kosten voor het pakken van het juiste artikel, logistieke verwerking en het pakket bij TNT aanbieden. Voor een bestelling binnen Nederland berekenen we GEEN verzendkosten. Heb je nou wel of geen verzendkosten? Of bereken je alleen het posttarief niet? ??? 2. Je site is op mij computer traag. Dit ervaar ik als erg vervelend. Misschien komt dit door de grootte van de foto's? Of ligt het wel aan mijn pc ;). 3. Ik mis een optie om me op te geven voor een nieuwsbrief. Ik als consument vind het te veel moeite om jouw eerst een mail te moeten sturen om op een mailing lijst te komen. Misschien kan je daarvoor nog stukje vrijmaken op je website?
  14. Bij de douane invoerrechten..? {Edit} Owja, en je moet wel je administratie goed uit elkaar houden als je importeert vanuit het buitenland. Maar dat is allemaal te vinden op de site van de Belastingdienst. {/Edit]
  15. Ik zie net dit Topic voorbij komen en dacht, ik heb me ook nog niet voorgestelt maar wel al vragen gesteld. Niet erg netjes dus ;). Tamara, 22 jaar en momenteel werkzaam bij een BSO. Loop al een jaar rond met de gedachte om een webwinkel (ja zoals zoveel >;() op te richten. De laatste 3 maanden research gedaan, veel gelezen op dit forum en informatie opgedaan. Mijn lening om op te starten heb ik gekregen (nu nog wachten op de papieren) en hoop binnenkort te kunnen beginnen. De belastingdienst laat nogal lang op zich wachten met mijn BTW Nummer ;). Ben over het algemeen erg blij met de TNT stakingen op dit moment :P. Ik heb er heel veel zin in en heb al veel hulpzame antwoorden hier gevonden, dus bedankt :). Groetjes, Tamara
  16. Dankjewel voor deze colum. Heel handig, ook voor starters! Ik wist wel dat je een laptop van bijvoorbeeld 400 euro direct kan afschrijven, maar snap nu dat het via de WASO moet en dat het geen zin heeft voor mij om het als investering af te schrijven omdat ik geen grote investeringen doe! Nogmaals, het was voor mij erg leerzaam!
  17. Ik heb ook mijn rekening bij de Rabobank. Heb hem maar net dus kan er nog niet zoveel over zeggen... Het gesprek beviel goed, erg persoonlijk. Meteen daar terplekke de verzekeringen geregeld maar dat moet je maar willen natuurlijk ;). Ik ben dus tot nu toe 100% positief over de Rabobank. Maarja, ik heb nog nooit zaken gedaan bij een andere bank natuurlijk! Ik weet wel dat je het eerste jaar (zo uit mijn hoofd) korting krijgt op de maandelijkse kosten. Vanwege het starter zijn dan.
  18. Gebruik je de sponsoring dmv ruilen? Bijvoorbeeld 5 euro voor een hoog level armor of weapon, of als het een schattiger spelletje is, meubels of zoiets? Je zou ook geld voor ingame geld kunnen doen.
  19. Ik heb ook een klein yes momentje, maar wel echt een kleine ;). Ik krijg mijn lening! Waarom dan een echte kleine? Omdat ik me realiseer dat het werk nu echt gaat beginnen....
  20. (Hallo, ik ben Tamara, beginnende ondernemer, eerste post hier :) ) Ik dacht ik ga maar in dit topic verder ipv een nieuw topic te openen. Ik ben ook van plan te importeren vanuit China. Het gaat om een kleine bestelling van ongeveer 150 dollar inclusief verzenden. Nu heb ik al contact gehad met de douane over invoerrechten en btw betalen. Nu vertellen hun mij dit ik dit aan de postbode moet betalen en dat het daarmee klaar is. Stel je voor dat het naar mij toe verzonden word en er een lager bedrag of " gift " op staat. In dit geval zou ik dus niks moeten betalen aan de postbode. Maar hoe los ik dit op in mijn administratie? Bel ik de belastingdienst op dat het fout is gegaan en ik nog achter loop met betalingen? Verreken ik de btw zelf in mijn administratie? Hoe verreken ik dan de invoerrechten? Alvast bedankt voor het lezen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.