Jump to content

VrijdagOnline.nl

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  zibb.nl, emerce,nl

Company info

 • Location
  Groningen
 • Phone number
  0502309815
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Branch 2
  Huisvesting & vastgoed
 • Branch 3
  Financiering & bankwezen
 • Website address
 1. Is geen eenduidig antwoord op te geven. Bijvoorbeeld: Iemand die 1 klant een waarde toeschrijft van Eur 100,- heeft daar (lead) wellicht Eur 4,- voor over. Een ander bedrijf dat 1 klant een waarde toeschrijft van Eur 100.000,- heeft daar wel Eur 10.000,- voor over. Tegelijkertijd lopen er meer leads rond die eur 100 willen gaan uitgeven dan leads die eur 100.000 brandend in hun zak hebben zitten. Ik zou rekenen met een percentage van de mogelijke opbrengst in combinatie met een conversiepercentage. (hoeveel % van de leads plaatst uiteindelijk echt een order) Daarmee is de ROI nog bij benadering uit te rekenen.
 2. Je kan in Google Adwords ingeven dat de advertentie alleen moet worden weergegeven aan ip-adressen die nog niet eerder op je site zijn geweest. Even een Adwords specialist dit eenmalig laten instellen.
 3. Na het zien van de korte maar erg indrukwekkende docu/promo film over Joseph Kony en de "invisible Children hier te zien Hebben wij zojuist een donatie gedaan aan het fonds dat zich inzet voor de "Invisible Children" Daarnaast zullen we als bedrijf op 20 april zoals gevraagd meedoen met de actie. Gewoon omdat we het kunnen en omdat het goed is. Ik ben benieuwd wat jullie vinden van deze actie en wat jullie gaan doen.
 4. Hallo, Ik zou als ik jou was beginnen met een ondernemingsplan. Hoeft niet uitgebreid en je doet er uiteindelijk ook niet echt veel, maar... het dwingt je wel om na te denken over heel belangrijke zaken. Onderwerpen waar je nu bijvoorbeeld nog niet over hebt nagedacht. De KVK kan je helpen om zo'n plan te schrijven en tevens bieden enkele banken en adviesbureaus diensten om je op weg te helpen. Pas als je precies weet wat je precies wilt, moet je gaan nadenken over de "P" van promotie (bijv. affiliates) en de "P" van Plaats (webwinkel)....wellicht is de conclusie uit je plan (financieel plan inbegrepen), dat de kosten voor een webshop en bijkomende promotiekosten nog helemaal niet uit kunnen. Mocht je een webshop willen, dan weet ik toevallig nog wel een dapper bureau in Groningen dat je daar bij kan helpen ;-) Succes i.i.g.
 5. Hallo John, Ziet er prima uit toch? Je kan er geen buil aan vallen. Gewoon proberen en als het niks is, is het niks. Weet je meteen waarom je bij de andere bureaus veel meer moet betalen.
 6. Hallo, Volgens mij is het grote verschil tussen SEOShop en Magento dat je bij Magento vrijwel alles zelf moet instellen en opzetten. Ook de Layout (als je het een beetje in de juiste huisstijl wil krijgen) die je helemaal zelf op te maken. Indien je dus niet veel verstand hebt van Photoshop, HTML, CSS, PHP etc. lijkt mij een webshop in Magento onbegonnen werk. Ditzelfde geldt min of meer ook voor WordPress en Joomla. Daarentegen, wanneer je wél goed overweg kunt met deze technieken/programma's zijn er inderdaad legio mogelijkheden om een (bijna) gratis webshop op te zetten in een open source pakket. Wellicht kan je gewoon proberen of je het gewenste design in Magento kan krijgen... als dat lukt, lukt de rest ook wel. Lukt het niet, dan kan je alle opensource ideeen aan de kant zetten en is een partij als SEOShop een zeer goed alternatief.
 7. Ik weet hoe het zit. Wij hebben namelijk zelf een tijdje geadverteerd via dit bedrijf. Ze hebben inderdaad meerdere websites. Allemaal met als doel: leads genereren en doorverkopen. Wat ze doen: Als ze in een categorie (bijvoorbeeld "webdesign" - "Noord-Holland") geen of weinig adverteerders hebben (maximaal 5 per regio), vullen ze zelf een paar bedrijven in waar de offertes automatisch worden aangevraagd. Dat heeft voor hen 2 voordelen: 1. Bezoekers vragen een offerte aan en willen dus een offerte ontvangen. Ondanks dat je er niet voor hoeft te betalen, hebben ze toch hun taak vervuld (offerteaanvraag bezoeker bij enkele aanbieders neerleggen) 2. Voor ons als "adverteerders" lijkt het een populaire dienst, waar al meerdere adverteerders op staan. Overigens waren wij best tevreden over de diensten van Tellus.
 8. Probleem vandaag opgelost! Kijk eens op www.perfectview.nl is gratis voor 1 gebruiker en biedt werkelijkwaar alles wat je nodig hebt. Van het invoeren van leads, bronnen en offerte sjablonen tot het factureren en resultaten aquisitie. Absolute aanrader. "We hebben hem zelf ook!" :-)
 9. Hierbij 65 bruikbare tips voor iedereen die met SEO aan de slag wil: http://www.wegopro.com/65-seo-tips-om-beter-gevonden-te-worden-2012/
 10. Ohw, dat had ik niet gezien. Neemt natuurlijk niet weg dat antwoorden nog steeds interessant en relevant kunnen zijn voor andere bezoekers.
 11. Hallo, Adwords kan heel erg veel geld (omzet) opleveren, maar als het niet goed wordt ingezet, ook heel erg veel geld kosten. Wanneer je geen ervaring hebt met het opzetten van een Adwords campagne, is het raadzaam om te beginnen met een laag budget en enkele keywords (dus niet meteen een hele lijst). Hiermee kan je oefenen, tweaken, meten en verbeteren. Naar mate je er langer mee bezig bent, zal je steeds beter begrijpen wat je moet doen om de advertenties en keywords nog beter te laten converteren. Overigens is e.e.a. natuurlijk afhankelijk van je keywords en je advertentieteksten, maar uiteindelijk ook van je landingspagina (waar de lead op binnenkomt na klikken advertentie) en je gehele website. Overigens zijn er 1001 tips en trucs te vinden op Internet over het instellen en opzetten van Adwords campagnes. Succes met opzetten en uitvoeren. Heb geduld, zou ik zeggen, want het kost echt even wat tijd. (aanpassing: Zie nu pas dat het een heel oude origienele post is)
 12. Hallo, Wat ik persoonlijk zou doen als ik een webshop zou starten, is het aanbieden van producten in een hele enge (nauwe) niche. Ik heb zo geen concrete ideeën, maar ik zou een heel specialistische site opzetten, zodat het goed te targetten is en de doelgroep goed te bereiken: Zomaar paar wilde voorbeelden: "rode schoenen" (dus geen gele, groene, blauwe... nee rode schoenen "Houten speelgoedpaarden" "ronde monitoren" (geen idee of het bestaat, maar duidelijk een nichemarkt als het bestaat) Uiteraard rijst daarna meteen de vraag naar zoekvolume en het rendabel zijn... Dat zou je vooraf moeten uitzoeken. Succes met ideeen vinden.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept