Jump to content

Haringsma

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://sethgodin.typ
 1. Mooi stuk, moeilijk om uit te maken wanneer "gewoon" moe overgaat in overspannenheid of een teken wordt om er mee te stoppen.
 2. Houd je ook rekening met terugkerende verkopen. Oftwel, met vaste klanten die via je website binnenkomen en vele malen terugkomen. In die gevallen gaat de ROI soms flink omhoog. Wat betreft je vraag. Als je al op 1 staat in de organische resultaten kun je de adwords voor die specifieke term eens uitzetten en kijken wat het verschil in traffic is.
 3. Sowieso word je nooit gebeld door een "verkoper", maar door een medewerker.
 4. Leuk, ik woon tegenwoordig in Klein Turkije in Amsterdam Oos :-) dus ik eet sowieso veel Turks. Geinig dat ik er nu zelf ook mee aan de slag kan. Is het een idee om er een Turks restaurant aan te koppelen? In de zin: geen zin om zelf te koken: bestel nu!
 5. Een link op wikipedia is vaak wel goed te doen. Zoek een onderwerp waar jij expertise in hebt. Schrijf daar een feitelijk stuk over en zet dat op je website. Pas nu de wiki van het onderwerp aan en verwijs daarbij naar je site. Heeft voor mij goed gewerkt.
 6. Een hype boek in Amerika. Erg interessant over snel een business opzetten: Rework van 37 signals. Ook interessant voor mensen die niet in de ICT zitten. http://37signals.com/rework/
 7. Een webshop kun je niet zelf maken. Met de opmaak valt na enige oefening vaak wel wat te doen. Dat is eenvoudige html en css leren. Zoek maar op het internet voor inleidingen. Ik heb persoonlijk goede ervaringen met strato: http://www.strato.nl/webshop/. Goede, duidelijk webshops met alles er op en er aan. Bedenk je wel dat het maken van de site nog maar de eerste stap is. Het lokken van bezoekers is waar het echt moeilijk wordt.
 8. En je moet natuurlijk overwegen of je wel in de goede branche zit en of je product wel goed genoeg is... Vervelende vragen natuurljk, maar misschien zit je gewoon wel niet op het goede spoor met je toko.
 9. Qua seo heb ik goede ervaringen met het http://www.warriorforum.com/ en met http://www.marketsamurai.com/. het blijft echter vooral ook hard werken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept