Jump to content

Aldo1979

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Hasselt (België)
 1. Broodjeszaak die enkel leveringen doet aan bedrijven? Je hebt allesinds een goede achtergrond (kok) en een industrieterrein dichtbij.
 2. Er zijn toch meerdere kanalen dan marktplaats alleen? Lever je enkel in Nederland of ook in België en Duitsland?
 3. Een tante van mij is iets gelijkaardigs opgestart vorige zomer. Een soort van fietscafé, dus niet echt op de speeltuin gericht. Ze hebben enkel wat banken buiten staan die ze hebben gekregen van de drankhandelaar, de diepvriezers hebben ze van de ijsleverancier gekregen. Op mooie dagen verkopen de ijsjes natuurlijk enorm goed en op "slechtere" dagen de pannekoeken, spek & ei, wafels... Nu na een jaartje hebben ze al een personeelslid moeten aannemen omdat ze het met hun tweetjes niet meer gedaan kregen. Dacht dat hun totale investering een 5000€ was, meer niet. Een binnenspeeltuin is iets heel anders, hiervoor moet de brandveiligheid enorm uitgebreid zijn.
 4. Aan de uitrit van het keuringsstation gaan staan, veel mensen worden er afgekeurd voor versleten banden. Zij hebben meestal een dag vakantie moeten nemen om naar daar te kunnen gaan en hebben meestal geen zin om nog een dag vakantie te nemen om een herkeuring te moeten doen. Ikzelf woon enkele km van Zolder af, probleem is dat de meeste mensen die daar met de wagen wat rondjes gaan afmalen hun wagen per aanhanger naar daar vervoeren. Ook zit je met een zeer uitgebreid wagenpark die niet alledaags is (bandjes van Porches zijn bv. breder en groter dan een Fiatje) + je moet er slicks en regenbanden kunnen aanbieden. Dus een vrij groot assortiment om er 1 dagje per week te kunnen gaan staan en dit voor max. 7 maanden per jaar. Wat wel lucratief kan zijn aan het circuit is er gaan staan met motorbanden, ik weet dat men regelmatig aan de uitgang van het circuit controle doet (politie) op motards die met versleten banden terug naar huis willen rijden.
 5. Zou het niet goedkoper uitkomen om een snijplotter te kopen?
 6. Kan je ook zeilen van vrachtwagens bedrukken? Zie regelmatig vrachtwagens rond rijden waarvan het zeil aan de achterkant is doorgescheurd of waar er stukken zijn uitgesneden. Misschien is dit een mooie manier voor jou om reclame te maken? Er zullen vast wel transportfirma's zijn die in ruil voor een nieuw zeil met jou reclame willen rond rijden.
 7. Kennis van me wou ook als schilder beginnen, is dus niet mogelijk zonder opleiding of bewijs van voldoende praktijkervaring. Nu heeft hij zich laten inschrijven als "klusjesman", hiervoor moet je geen opleiding voor genoten hebben, en praktijkervaring moet je ook niet kunnen voorleggen............en het mooiste van al is dat je als klusjesman ook mag schilderen! ;-)
 8. Ik had vanuit mijn opleiding geen kennis van bedrijfsbeheer en had helemaal geen zin om deze opleiding te volgen. Heb me toen ingeschreven bij de examencommissie in Brussel om eens te kijken hoe moeilijk deze examens gingen zijn zonder voorkennis.......was van de eerste keer geslaagd, dus zoveel stelt het echt niet voor. Indien je een bedrijf overneemt ben je ook 3 jaren vrijgesteld om dit bewijs van bedrijfsbeheer voor te leggen. Of als iemand van je naaste familieleden dit heeft mag het ook (echtgeno(o)t(e), ouder... In België kan je ook starterscheques krijgen, deze kan je gebruiken om advies of dergelijke te betalen, is misschien altijd interessant...
 9. Ook al aan je drukwerk gedacht wat duurder zal worden als je met meerdere PMS kleuren gaat werken?
 10. Je kan in België jaarrekeningen opvragen bij de Nationale Bank, enkel het ondernemersnummer of op naam waarmee de zaak ingeschreven staat: http://www.nbb.be
 11. In welke sector en regio? Ben van België, moest ik toevallig iets interessant tegenkomen voor je...
 12. De benaming moet niet vertaald worden (wandelende Johnny klinkt ook maar raar trouwens)
 13. Is dit geen oplichting? Als ik een product koop waar "made in Germany" ophangt, verwacht ik ook dat dit product ook daar volledig gemaakt is.... Of wordt dit meer gedaan?
 14. Bedankt voor je antwoord/verduidelijking! Echt moeilijk drukwerk is het niet, enkel 4 kleuren met een 20% inktbedekking.
 15. Je hebt gelijk, het zou gaan om een 25 000 druks (een 20 000 A4 en 5 000 A3).
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept