Jump to content

BigBossMedia

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Jan
 • Last name
  Pronk
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.sprout.nl

Company info

 • Location
  Beverwijk
 1. Is niet juist. Je berekent nu de inkoop exclusief BTW en de verkoop inclusief BTW. Brutowinst per krat: Verkoop: 24 * 2,12 (2,25 / 1,06) = 50,94 euro Inkoop: 24 * 0,52 = 12,50 euro Brutowinst per kratje: (50,94 - 12,50) = 38,44 euro. Deze fout maak je ook bij het bier. De verschillen zijn hier echter groter aangezien er 21% i.p.v. 6% BTW van toepassing is. Verder valt het taalgebruik mij op: En slordigheden (cent moet euro zijn): De bewering in deze alinea strookt niet met het voorbeeld: Lamsrack: 6,60 inkoop, 23,50 verkoop (is 28%).
 2. Kun je de url van de webshop niet plaatsen (bijv mbv tinyurl.com zodat eea niet geïndexeerd wordt)? Wellicht komen er een aantal conversiekillers naar boven die aangepakt kunnen worden.
 3. Het lijkt me gezien jouw omstandigheden niet dat je aan de vereisten voldoet. M.i. niet alleen verstandig, maar ook verplicht. Op deze pagina meer informatie: http://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/inschrijven-bij-de-kamer-van-koophandel/moet-ik-mijn-bedrijf-inschrijven/ Ik kan mij niet voorstellen dat de gemeente hier een potje voor heeft, maar ik ben dan ook niet op de hoogte van alle regelingen. Heb je er al aan gedacht aan een lening (van de bank, of van een bekende)? Als de groei van de webwinkels zo kan doorzetten, zal er vast wel iemand zijn die jouw overbru
 4. Ik heb verschillende hostingpartijen versleten en kan zodoende stellen dat de prijs-/kwaliteitsverhouding bij Junga Hosting prima voor elkaar is. Het goedkoopste pakket kost 30 eurocent per maand (schijfruimte slechts 100 mb maar dat kan voor een eenvoudige site prima voldoen). Ondanks de lage prijs prima support en uptime.
 5. Op een plek waar veel wind-/kitesurfers komen beoefenaars van deze tak van sport benaderen met de vraag of ze wellicht van hun hobby hun werk willen maken?
 6. Waarschijnlijk is dat wel mogelijk met de (uitgebreide) statistiekenteller van Clicky. Met behulp van het instellen van doelen is het zeer eenvoudig om bezoeken naar externe websites te meten. Alle door jou genoemde factoren zijn van invloed. Des te groter de uiting, des te hoger het tarief. Een hoge(re) plaatsing betekent een hogere prijs. Ik raad je aan om in overleg met de adverteerder een testmaand te draaien. Met behulp van Clicky analyseer je hoeveel (unieke) bezoekers jouw adverteerder heeft gehad. Vervolgens vermenigvuldig je het aantal doorgestuurde bezoekers met een
 7. Beste HL'ers, Ik zit met het volgende vraagstuk: Particulier gaat een opdracht (ontwikkelen softwareapplicatie) voor een bedrijf in Duitsland uitvoeren. Opdrachtnemer verwacht dat het Duitse bedrijf een officiële factuur wilt hebben. Nu is mij gevraagd of ik deze factuur vanuit mijn bedrijf wil versturen. Middels een IB 47 formulier kan ik vervolgens (een deel van) het bedrag aan de particulier overmaken. Nu heb ik de volgende vragen: - Is deze opzet überhaupt toegestaan? - Kan deze opzet als een dienstbetrekking worden gezien (met bijbehorende afdracht van premies e.d.)?
 8. Ik waardeer de meeste acties, maar ik heb al een aantal acties voorbij zien komen waar ik mijn vraagtekens bij plaats. Zojuist een actie gezien waarbij de eigenaar van een Facebookpagina 50 eurocent per nieuwe liker aan Serious Request doneert. Ik vraag mij dan altijd af welk belang prevaleert: het belang van de arme baby's of de mogelijkheid om op een goedkope manier met de doelgroep in contact te treden als de heren het Glazen Huis weer hebben verlaten...
 9. Misschien is een gespecialiseerd spaarprogramma als Cash4Ladies iets voor je? Er zijn verschillende mogelijkheden. Dit spaarprogramma is onderdeel van Online Activity.
 10. 10 bezoekers voor 1 eurocent is natuurlijk niet duur. Ik ken de kwaliteit van de bezoekers niet, maar dat is natuurlijk het proberen waard. Ik heb dan ook een ander advies: verdiep je even in het gebruik van komma's en het gebruiken van eenheden, het verschil tussen 0,1 euro en 0,1 eurocent is vrij groot namelijk ;-)
 11. Lol ;D zal er is aan gaan werken later in de maand. Ik raad je aan om het Hulpprogramma voor zoekwoorden van Google te gebruiken (o.a. te vinden bij Google AdWords). Hiermee kan je analyseren hoe vaak er op een bepaald zoekwoord wordt gezocht. Als ik de zoekterm "webburo" intoets, krijg ik o.b.v. de lokale exacte zoekopdrachten het getal 110 te zien. Een 8e positie is dan leuk, maar het gaat je waarschijnlijk weinig bezoekers opleveren. Voor "webbureau" geldt ongeveer hetzelfde: 170 lokale exacte zoekopdrachten per maand. Mijn tip: gebruik de tool om te bekijken welke zoekopdrach
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept