Jump to content

Speed Matters

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik kwam dit tegen: http://financieel.infonu.nl/belasting/28070-importeren-over-invoerrechten-en-btw.html http://www.invoercalculator.nl/ http://www.maco.nl/invoerrechten
 2. Hoi, ik kwam dit tegen: http://textiel-kleding.europages.nl/bedrijvengids/did-17/hc-17619/Sportkleding.html Wellicht heb je hier wat aan.
 3. Een korting vragen op je volgende bestelling en de theebloemen ook testen. Misschien kan je er een aantal of een aantal dozen testen. Als het aanslaat kan je er dan weer meer van verkopen. Misschien worden deze theebloemen met fruitsmaak wel heel erg populair. Wellicht kun je er ook een soort kerstactie op toepassen. Past wel bij deze tijd van het jaar 
 4. Laat je eerst goed informeren bij de KvK. Maak bijvoorbeeld een afspraak en vertell ze over je plannen. Tijdens zo’n gesprek krijg je vaak veel informatie waar je echt wat aan hebt. Het is wel een groot verschil in prijs, dat is natuurlijk wel erg aantrekkelijk, maar het kan ook zijn dat er een addertje onder het gras zit. Vooral als je er totaal geen informatie over kunt vinden op het internet. Neem eens contact met andere ondernemers die producten laten produceren in China, wellicht kunnen zij je meer vertellen en tips geven. Misschien vind je dan wel een producent die meubels maakt voor meer Nederlandse bedrijven. En aan de berichten hier op HL heb je ook erg veel.
 5. Inderdaad waarom ga je zo ver? Het is wellicht verstandiger om een land in Europa te kiezen om je artikelen te laten produceren. Zo kan je beter en sneller communiceren met de fabrikant en kan je deze ook geregeld bezoeken. Als er dan wat mis gaat, kan je er sneller op inspringen en ontstaan er niet zo snel misverstanden. Als dit goed gaat, kan je daarna altijd nog uitwijken naar een fabrikant in China of Turkije. Weet je ook al wat over de landen zelf? In China en Turkije zijn de regels en de werkcultuur heel anders. Hier op HL vind je ook veel berichten van ondernemers die bijv. kleding willen laten produceren in Turkije of China. Hier kom je dus aan veel informatie.
 6. Hoi Robin, ik heb even voor je gezocht en kwam een aantal links tegen. http://www.webwinkelforum.nl/viewtopic.php?t=5508 http://hallo.kvk.nl/hallo/ondernemen/internationaal/f/144048/t/22113.aspx http://chinesewebshop.nl/special-douane-invoerrechten-china/ http://hallo.kvk.nl/hallo/ondernemen/internationaal/f/144048/t/4837.aspx Op de website van de KvK staat best wat info met zaken die je echt moet regelen.
 7. Ga langs bij andere winkels of biedt het aan op een beurs of een georganiseerde tweedehandsmarkt. Of plaats het op websites als Marktplaats, Ebay, Speurders. Maak het eventueel ook bekend via je Facebookpagina of Hyvespagina.
 8. En Afterpay ook. Kijk anders eens op de site: www.ogone.be. Kan je een lijst downloaden met alle betalingsmogelijkheden die in België worden ondersteunt.
 9. Bij de KvK worden er in iedere provincie geregeld startersdagen gehouden. Dat is een paar keer per jaar. Als je weet onder welke rechtsvorm je je wilt inschrijven en dit hebt gedaan, dan kan je je ook aanmelden bij een startersnetwerk. Regelmatig houden deze startersnetwerken bijeenkomsten. Hier kom je in contact met andere ondernemers en doe je handige tips op.
 10. Weet niet of deze al is genoemd, maar ook erg handig : http://marketingideasyoucancopy.com/. Bezoek de site regelmatig. Er staan bijna dagelijks blogs op over onder meer het nog aantrekkelijker maken van je teksten, het bedenken van goede titels en het inzetten van social media.
 11. Heb ook nog even snel gezocht en kwam deze site tegen http://importuitchina.nl/. Misschien heb je daar wat aan?
 12. Sommige bedrijven laten de bestellingen bezorgen door een koerier. Deze wordt dan gelijk ingeschakeld en gaat direct de weg op. Zo'n snelle levering is vaak wel wat duurder.
 13. Ja, dit onderwerp hoort meer thuis bij vraag en aanbod. Voor het vervoeren van het porselein naar deze gebieden gelden er trouwens ook weer regels. Een transportbedrijf weet hier weer vaak meer over.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept