Jump to content

Webdesign_Stunter

Senior
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • Gender
  Male
 • Address
  Van Woustraat 155-2, Amsterdam, 1074AK, Netherlands
 • Company or organization name
  Webdesign Stunter
 • Website address

Company info

 • Location
  Amsterdam
 • Phone number
  020-752 24 6
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Branch 2
  31
 • Branch 3
  Industrie & bouw
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  meegaan met hun tijd en zelfs ietsje vooruitlopen.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemerschap is het voldoen aan de behoeften van consument, bedrijf en overheid.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is de kracht van iedere goede ondernemer.
 1. Beste Kees, Leuke en mooie website en ik ben het zeker eens met de kritiek van John. Ik zou testimonials in het vervolg laten plaatsen door de klanten bij https://nl.trustpilot.com/; een onafhankelijke klantenbeoordelingen website. Daarnaast zal ik eveneens breadcrumbs (navigatie pad) toevoegen aan de website. Succes gewenst!
 2. Het ligt er maar aan wat je precies wilt hebben en wat u bedoelt met online marketing. Dat laatste is overigens een zeer ruim begrip. Als u een responsive website wilt hebben voor een eenmalige vaste prijs, dan moet u maar even een kijkje nemen op onze website. ---- Voor de HL vijver worden geen visvergunningen afgegeven.. graag dit soort gehengel achterwege laten
 3. Als je ingeschreven staat bij KvK dan kun je van de volgende organisaties een jaarrekening opvragen: •bv´s; •nv´s; •coöperaties; •onderlinge waarborgmaatschappijen; •vof´s en cv´s waarvan alle beherende vennoten buitenlandse kapitaalvennoten zijn; •vereniging en stichting met een onderneming die in 2 opeenvolgende boekjaren minimaal € 4,4 miljoen per jaar omzetten; LET OP: algemeen nut beogende instellingen (ANBI’s) moeten sinds 1 januari 2014 bepaalde gegevens op een internetsite publiceren. Meer informatie bij de Belastingdienst. Deze publicatieplicht staat los van de deponeringsplicht; •buitenlandse rechtspersoon met vestigingen in Nederland die in het land van herkomst ook een jaarrekening moeten publiceren. Zij moeten een jaarrekening in dezelfde vorm aanleveren als in het herkomstland; •ondernemingen die onder de Wet Formeel buitenlandse vennootschap vallen. Zij moeten een jaarrekening deponeren volgens de Nederlandse regels en een jaarrekening volgens de regels van het herkomstland. Bron: http://www.kvk.nl/inschrijven-en-wijzigen/deponeren/deponeren-jaarrekening/welke-organisaties-moeten-een-jaarrekening-deponeren/ Succes met je ondernemingsplan en het ondernemen!
 4. Misschien dat deze link: https://aws.amazon.com/datasets/41740 je verder kan helpen.
 5. Er is een nieuwe website opgeleverd voor Webdesign Stunter, ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Alvast bedankt voor jullie opmerkingen!
 6. Leuk initiatief! ;) Ik begrijp dat de Nieuwjaarsborrel in Utrecht plaats zal vinden vanaf 17:00. Is er nog een programma en tot hoe laat gaat het duren, of is dat nog niet bekend?
 7. Ik kan alleen maar adviseren: ga goed zoeken naar goede SEO en Social Media specialisten in Nederland met een juiste prijs. Het is wat makkelijker om rond de tafel te gaan zitten en keuze genoeg lijkt mij! Daarnaast is het Nederlands wat beter dan van een Indiër...
 8. Mooie site! Hieronder een paar kleine verbeterpunten qua tekst: Even wat Voorbeelden bekijken --> veranderen in: Even wat voorbeelden bekijken. Vloeistofdichte pvc vloeren vind je hier! vraag nu een offerte aan. --> veranderen in: Vloeistofdichte pvc vloeren vind je hier! Vraag nu een offerte aan. Onze Vloeistofdichte pvc vloeren bestaan uit hoogwaardig gerecycled pvc --> veranderen in: Onze vloeistofdichte pvc vloeren bestaan uit hoogwaardig gerecycled pvc. De standaard te leveren kleuren zijn op dit moment:Zwart, Antraciet, Lichtgrijs, Groen, Geel, Blauw, Rood --> veranderen in: De standaard te leveren kleuren zijn op dit moment: zwart, antraciet, lichtgrijs, groen, geel, blauw en rood. Vraag nu simpel en vrijblijvend een offerte aan voor jou vloeistofdichte PVC vloer! --> veranderen in: Vraag nu simpel en vrijblijvend een offerte aan voor jouw vloeistofdichte PVC vloer! Onderaan bij contact: plaatst veranderen in plaats en achter email eerst een : en daarna nog een spatie. Succes gewenst!
 9. Met betrekking tot online advertising worden er allerlei termen gebruikt voor online afrekenmodellen. Hier een handig overzicht: CPA staat voor cost per acquisition, ofwel de kosten per acquisitie. De verkoop wordt dan niet op de eigen site gerealiseerd, maar op de site van de adverteerder. CPC staat voor cost per click: voor elke klik op een advertentie wordt betaald. De gemiddelde CPC is de gemiddelde prijs die per klik wordt betaald. De trigger hiervoor is interesse opwekken. Dit wordt bevestigd met een klik. CPD staat voor cost per download. Dit model wordt vooral gebruikt bij mobile advertising om per app-download af te rekenen. CPE staat voor cost per engagement. Deze engagments kunnen reacties of retweets op berichten zijn, maar ook advertenties waar consumenten voor enkele seconden overheen gaan. CPI staat voor cost per install. Deze afkorting wordt vooral bij mobile apps gebruikt, maar ook bij pc-software. CPL staat voor cost per lead: elke lead (verkoopkans) is voorafgegaan door bepaalde marketinginspanningen. De kosten hiervan worden weergegeven in CPL Een koper wil iets, er is een behoefte. CPM staat voor cost per mille: kosten per 1000 vertoningen. Dit afrekenmodel wordt voornamelijk gebruikt bij banneradvertenties; het belangrijkste doel is awareness. CPO staat voor cost per order, ofwel kosten per bestelling. CPO, CPA en CPS worden overigens vaak door elkaar gebruikt. CPS staat voor cost per sale. Dit zijn de verkoopkosten per transactie. De verkoop wordt op de eigen website gerealiseerd. CPV staat voor cost per view. De kosten per weergave is een methode die onder andere gebruikt wordt bij adWords voor video. CPX staat cost per action, ofwel de kosten per actie. Dit kan van alles zijn (betaling, retweet, click). Fixed fee Een vast bedrag voor een bepaalde periode. Time on site Vooral bij advertorials wordt dit afrekenmodel gebruikt. De adverteerder betaalt alleen als de consument een bepaalde tijd op de advertorial of site is geweest en voldoende tijd heeft genomen om de boodschap te kunnen lezen. Auteur: Richard Otto Bron: www.adformatie.nl
 10. Laat ik eens €1000,00 als voorbeeld nemen als basisinkomen, en ik verdien daarnaast €2000,00 per maand, waarvan ik 40% af moet dragen. Dan draag ik dus €800,00 af om in het potje "basisinkomen" te stoppen. In dat geval is werken niet kostendekkend om een basisinkomen te realiseren. Natuurlijk zijn er bedrijven die miljoenen verdienen, maar er zijn ook een hoop mensen die niet werken. Met een uitkering heb je ook nog sollicitatie plicht (lees: een stok om mensen tot werken te verplichten). Die overige 200 wordt wel weer bespaard door allerlei regels, subsidies, aftrekposten en andere moeilijke toestanden af te kunnen schaffen, de boekhouder moet helaas wel ander werk gaan zoeken.... De overheid houdt sowieso niets over aan bovenstaande rekensom + besparingen, lijkt mij niet waarschijnlijk dat ze hier dan in mee kunnen gaan. Het is zeker wel interessant om hier de echte rekenaars op los te laten, volgens mij bestaat de kans dat er voordeel kan worden behaald t.o.v. het huidige systeem. Een basisinkomen voor iedereen zal bovendien een hoop kleine criminaliteit gaan schelen. Anders eventueel een vlaktaks invoeren zoals in landen in Europa al bestaat. Volgens mij ook stukken goedkoper om het belastingsysteem te kunnen handhaven/controleren/uitvoeren. Ook eerlijker dan het huidige systeem. Op dit moment is diegene met de beste (lees: vaak ook duurste) boekhouder vaak beter uit door het meeste belastingvoordeel te kunnen verkrijgen uit allerlei - voor de meesten - onbekende regelingen. Jan met de pet vist hierdoor vaak achter het net.
 11. Er zijn natuurlijk ook meer startups nodig per 2015 vanwege deze plannen : Aha!
 12. Altijd goed als er iets wordt gedaan om het ondernemingsklimaat in Nederland proberen te verbeteren, daarnaast is Kroes door de wol geverfd en neemt zij haar taken tenminste serieus. Ik ben voor!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept