Jump to content

Wouter Postma

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Of je een incassoprocedure moet starten ligt er natuurlijk ook een beetje aan hoe belangrijk deze opdrachtgever voor je is. Wat "TwaBla" vraagt inderdaad; heb je al gebeld?
 2. "Bouw je website 100% voor de bezoeker" is wat Google ook steeds zegt (en zei in de vorm van Matt Cutts). Toch ben ik het hier niet altijd mee eens. Vaak zul je toch op zoek moeten naar een middenweg. Voorbeeld: Voor je bezoeker maakt het geen bal uit of je een 302 of een 301 redirect gebruikt. Voor Google maakt dit een wereld van verschil (!). Zo zijn er nog wel meer voorbeelden..
 3. Ze dienen jou 0% BTW in rekening te brengen. Jij kunt die kosten dan weer aftrekken, maar natuurlijk geen BTW.
 4. Ik weet niet hoe het bij andere banken zit, maar bij ING zijn ze absoluut niet flexibel. Dit waren ze vroeger wel, maar sinds begin 2015 niet meer. Het ligt volgens mij ook niet aan ING, maar het is wettelijk zo geregeld. Helaas staat ING het tegelijkertijd niet toe om je prive-rekening te gebruiken als zakelijke rekening. In de praktijk zul je daar denk ik vrij weinig last van hebben. Ik zou als ik jou was een tweede (betaal)rekening openen.
 5. Meer dan duizend bezoekers per dag op onze blog, na iets meer dan twee jaar bloggen. Heerlijk.
 6. Puur even als feedback op hoe het gepresenteerd is.. De teksten op je website (bijvoorbeeld deze pagina) zijn volledig in (heading 4) geschreven. Dat is niet goed :-).
 7. In het artikel staat: "Bij het opbouwen van autoriteit is de buurt waarin je website zich bevindt erg van belang. De inkomende links worden pas echt van waarde wanneer ze van relevantie websites komen. Het kan daarom ook verstandig zijn om naar relevante websites te linken, maar daar kan een valkuil ontstaan. Het linken naar websites met een slechte autoriteit zal je positie ook negatief beïnvloeden." Als jij dus een ABC-linkruil doet met relevante websites die ook een goede autoriteit hebben kan het zeker werken. Het klopt dat het ook een negatieve invloed kan hebben, maar mijn eigen ervaring is dat het zeker goed kan werken (mits de linkende website relevant is). Een derde persoon kan inderdaad ook, maar vaak zie je toch ABC-linkruil tussen twee personen. Dit kan prima werken. Er zijn veel SEO-specialisten en marketing-adviseurs die heilig geloven in alles wat Google zegt. In de praktijk is er vaak een verschil tussen wat Google zegt en wat Google doet. De laatste hype is dat het gebruiken van https (SSL) goed is voor je ranking / vertrouwen van Google. SSL maakt websites (over het algemeen) ook langzamer, terwijl laadtijd een ranking factor van Google is.
 8. Daar ben ik ook benieuwd naar. Het is inmiddels heel gebruikelijk dat er met oudere versies van Internet Explorer geen rekening meer wordt gehouden, omdat minder dan 2% deze nog gebruikt. Een webbouwer is absoluut niet verplicht om dit achteraf te "fixen", tenzij dit nadrukkelijk is afgesproken.
 9. Dat is meer een "linkruil". In dit geval een AB-linkruil. Dat houdt in dat twee websites naar elkaar toe linken. Google hecht hier geen waarde aan omdat het direct herkend wordt als een linkruil. Een zogeheten "ABC-linkruil" kan wel nuttig zijn. In dat geval link jij naar een website, en dan linkt de ander vanaf een andere website terug naar de jouwe. (Moet een van de ruilers wel twee websites hebben)
 10. Beste, Voor zover bij mij bekend is het vaak verplicht om een KvK- (en BTW-)nummer op je website te vermelden wanneer je betaalsystemen zoals iDEAL wilt aanbieden. Wil je dus iDEAL op je webshop, dan is het waarschijnlijk nodig. Succes! -Wouter
 11. Ja, met WordPress kun je veel zelf doen, maar als je het laat doen (door iemand die er écht verstand van heeft) weet je wel zeker dat je website ook echt goed gaat presteren in Google. Het belangrijkste is dat de basis van je website goed is neergezet (of je dit nu zelf doet of laat doen). Daarnaast ben ik benieuwd of je bijvoorbeeld al zoekwoordonderzoek hebt gedaan? (Hoe vaak wordt gezocht op jouw zoekterm? Hoe groot is de concurrentie? etc.)
 12. De mensen die zich willen aanmelden bij "verzamel"-sites wil ik wel de tip geven; wanneer je betaalt voor een vermelding (en dus een link naar je website) ziet Google dit als een 'betaalde link'. Als je er hier te veel van koopt, kan Google je straffen (waardoor je website lager in Google zou kunnen komen te staan).
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept