Ga naar inhoud

Anoukhn

Newbee
 • Aantal berichten

  3
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Land
  Nederland

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  ^25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  columns en algemene informatie
 1. Anoukhn

  Zzp en llp

  Heel erg bedankt voor je reactie! Nog even een aanvullende vraag Ik heb in 2018 Omzet 41000 En kosten grofweg 16000 (aanschaf producten en km etc.) Belastbare winst (ik ben starter en heb rechr op alle voordelen zoals startersaftrek en decl uren) 13431 euro Ik zie staan op ikwordzzper.nl Zvw 758 Ink. Belasting 4902 Heffingskorting 2265 Arbeidskorting 3249 Misschien vraag ik naar de bekende weg, maar betaal ik Inkbelasting + zvw - heffingskorting? Ik weet dat het eigenlijk in een ander topic thuis hoort, maar ik sluit dit jaar als zzper af en ga verder als llp. En ja we zijn vrije beroepsoefenaard (accountmanagers) :-)
 2. Anoukhn

  Zzp en llp

  Bedankt voor de reactie :) En vanuit de llp factureren is dus het geld ontvangen op de llp rekening? En dan een factuur sturen naar de llp (je eigen llp) of denk ik te moeilijk? Of mag ik het geld ontvangen op.mijn zzp rekening (ook als het vanuit de llp gefactureerd is) word daar echt moeilijk.over gedaan?
 3. Anoukhn

  Zzp en llp

  Goedenavond allemaal , Ik ben het afgelopen jaar werkzaam geweest als zzper. Sinds deze maand ben ik samen met mijn compagnon een llp vanwege de beperkte aansprakelijkheid. Misschien een domme vraag waar niemand het antwoord op lijkt te weten maar ; Blijf ik als zzper factureren naar mijn opdrachtgevers of factureer ik vanuit mijn llp naar de opdrachtgevers en factureer ik zelf als eenmanszaak naar mijn llp (en trek ik mijn omzet als het ware uit het llp tussenstation) ? Dus 1. Ik (zzp) 2. Llp (waarin ik member ben) 3. Opdrachtgever Of denk ik te moeilijk en moet ik gewoon anders factureren?

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké