Jump to content

Anoukhn

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Location
  Enschede
 • Country
  Nederland
 • First name
  Anouk
 • Last name
  Halen

Register

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  ^25-30
 • You are primarily interested in:
  columns en algemene informatie
 1. Top dit is handige info. Nogmaals , de llp is geregistreerd in het vk. Naar mijn mening zijn we fiscaal transparant, we hebben ook een brief gehad waarin staat "wij willen uw standpunt weten omtrent vennootschap belasting"
 2. Niet lui en zeker niet bang (waarvoor?) Heb meerdere malen gebeld en onze boekhouder ook, ze schijnen er geen antwoord op te weten.
 3. Bedankt voor je reactie Bellen heeft geen zin, men schijnt weinig te weten over de llp bij de belastingtelefoon
 4. Goedemorgen , Onlangs hebben mijn compagnon en ik een brief ontvangen van de belastingdienst. In deze brief werd ons gevraagd naar ons standpunt t.o.z. vennootschapbelasting omtrent onze LLP. Wij zijn beiden vrije beroepsoefenaren, mijn vraag luidt vooral; Stel dat de belastingdienst ons wel verplicht tot vennootschap belasting, betalen wij dan ook/minder of geen inkomsten belasting ieder als member ? Misschien een domme vraag , maar niemand schijnt dit in onze omgeving te weten. Normaliter is de llp fiscaal transparant en betaald iedere member zijn of haar eigen inkomstenbelasting. Groetjes
 5. Anoukhn

  Zzp en llp

  Heel erg bedankt voor je reactie! Nog even een aanvullende vraag Ik heb in 2018 Omzet 41000 En kosten grofweg 16000 (aanschaf producten en km etc.) Belastbare winst (ik ben starter en heb rechr op alle voordelen zoals startersaftrek en decl uren) 13431 euro Ik zie staan op ikwordzzper.nl Zvw 758 Ink. Belasting 4902 Heffingskorting 2265 Arbeidskorting 3249 Misschien vraag ik naar de bekende weg, maar betaal ik Inkbelasting + zvw - heffingskorting? Ik weet dat het eigenlijk in een ander topic thuis hoort, maar ik sluit dit jaar als zzper af en ga verder als llp. En ja we zijn vrije beroepsoefenaard (accountmanagers) :-)
 6. Anoukhn

  Zzp en llp

  Bedankt voor de reactie :) En vanuit de llp factureren is dus het geld ontvangen op de llp rekening? En dan een factuur sturen naar de llp (je eigen llp) of denk ik te moeilijk? Of mag ik het geld ontvangen op.mijn zzp rekening (ook als het vanuit de llp gefactureerd is) word daar echt moeilijk.over gedaan?
 7. Anoukhn

  Zzp en llp

  Goedenavond allemaal , Ik ben het afgelopen jaar werkzaam geweest als zzper. Sinds deze maand ben ik samen met mijn compagnon een llp vanwege de beperkte aansprakelijkheid. Misschien een domme vraag waar niemand het antwoord op lijkt te weten maar ; Blijf ik als zzper factureren naar mijn opdrachtgevers of factureer ik vanuit mijn llp naar de opdrachtgevers en factureer ik zelf als eenmanszaak naar mijn llp (en trek ik mijn omzet als het ware uit het llp tussenstation) ? Dus 1. Ik (zzp) 2. Llp (waarin ik member ben) 3. Opdrachtgever Of denk ik te moeilijk en moet ik gewoon anders factureren?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept