De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

Aanbevolen berichten

hoi allemaal, zag nu pas waar ik me voor kon stellen. Dus bij deze, ik ben sylvia 42 jr kom uit eindhoven heb een koeriersbedrijfje (nog wel). Sinds april 2009 arbeidsongeschikt vanwege een onderbeenamputatie, ik ben dus nu letterlijk en figuurlijk een ZZP'er zelfstandige zonder Poot.

 

Vandaar nu ook met een nagelsalonnetje bezig op te starten zodat ik wat te doen heb aangezien het met mijn prothese en lopen niet wil lukken, maar ik stap nog steeds met het goede been uit bed anders pleur ik op mijn knappe smoeltje.

Mijn hobbies zijn paardrijden en natuurlijk autorijden en nagels freubelen en ben sinds 2010 bestuurslid van Stichting Korter Maar Krachtig een stichting die opkomt voor de belangen van geamputeerden.

Hoop hier veel informatie te vinden over van alles en nog wat over reilen en zeilen als zzp'er

Pamela Anderson heeft meer prothese in haar lijf dan ik aan mijn lijf, maar niemand noemt haar gehandicapt

Link naar reactie

Goedemorgen allen,

 

Bij deze dan mijn eerste "voorstel" reactie op Higher Level. Heb in het verleden als eens op HL "gegrasduind". Altijd nuttige antwoorden van de deelnemers en moderators. Keep up the good work! Ben nu ook zelf van plan om andere ondernemers actief een handje te gaan helpen met (online marketing) vragen.

 

Hopelijk kom ik snel van mijn noob status af... :)

 

Groet, Joost

 

PS Wie kan me zeggen hoe ik een beetje normale HTML linkjes kan maken in de signature? Zoals je hieronder waarschijnlijk kunt zien gaat het nu nog niet helemaal zoals de bedoeling was...

Link naar reactie

Welkom op Higherlevel Sylvia en Joost!

 

Groet,

 

Norbert Bakker

HL Administrator

 

Hopelijk kom ik snel van mijn noob status af...

Trek je maar niets aan van die aan de postcount gekoppelde status. En Noobie klinkt altijd beter dan "Zwitsal" ;D

Je ECHTE status is je karma, dat is hoe andere HL leden jouw bijdragen waarderen.

 

PS Joost: HTML tags werken op dit forum niet. Voor links in je signature gebruik je de BBCOde tag .

Ik adviseer over en bemiddel in verzekeringen voor ondernemers en bedrijven.

Vragen of offertes?  Contact

 

Link naar reactie
Gek genoeg kon ik nergens in de HL historie een vraag of antwoord zien over de instructie om links in de signature te plaatsen. Kan me toch niet voorstellen dat ik de eerste ben die het zich afvraagt... ach ja, dat krijg je met noobs...

De vraag is al vaker gesteld (zoek maar eens op signature) maar vrij veel signatures bevatten alleen de link naar de site, geen ankertitel. En leden die regelmatig berichten posten weten al dat de berichteneditor een knopje heeft dat de BBCode voor links en ankertitels zelf genereert (het wereldbolletje in de editor)

Ik adviseer over en bemiddel in verzekeringen voor ondernemers en bedrijven.

Vragen of offertes?  Contact

 

Link naar reactie

He, goed idee, een ´Grote voorstel-topic'.

 

Goed:

Tom Simonis, werkeloze Projectleider ICT hard zoekende naar een toffe job (vast, geen ZZP) Regio Eindhoven.

 

Daarnaast heb ik een eigen bedrijf waar ik voor een heel zacht prijsje startende ondernemers adviseer en begeleid bij het opzetten van hun website. Ik de techniek en de klant de inhoud. Ik vertel daarbij waarbij zij op moeten letten mbt content, SEO en dergelijke. Ik ben hier niet heel druk mee en gebruik de extra inkomsten voor het bekostigen van mijn andere hobbie: offroad rijden met mijn Range Rover Classic ('76).

 

Door het ontslag en de gouden handruk ben ik op deze site terecht gekomen en heb al veel gelezen. mn over Stamrecht BV's. Veel info en vind het enorm tof dat een dergelijke site bestaat.

heb nl een paar wilde ideeën en ga die wellicht binnenkort tegen jullie aanhouden :)

Link naar reactie

Mijn naam is Edwin Waelbers, woon in Antwerpen, geen kinderen, wel 3 katten en een hond. Oh ja, een onvermijdelijke vriendin heb ik ook.

 

Professioneel ben ik 22 uur van de beschikbare 24 bezig met usability. Een moeilijk en duur woord voor gebruiksvriendelijkheid.

 

Wat doe ik daar concreet mee? Wel, zorgen dat gewone en normale mensen eindelijk je rare website eens kunnen gebruiken. Waardoor ze o.a. eindelijk eens iets bestellen, minder fouten maken, je link spontaan doorgeven aan 'vriendjes', etc.

 

Ik heb ook nog een weblog over usability, linkje moet je zelf maar zoeken (regels van het huis), waar ik met veel plezier mijn kennis deel met iedereen die het wil en niet wil.

️ Haal meer uit je website, maak hem gebruiksvriendelijk

 

Download je gratis e-book

 

Link naar reactie

Hoi allemaal,

 

Uiteraard postte ik eerst voordat ik zag dat ik me voor kon stellen; dus bij deze :)

 

Ik ben Olga, 31 en heb sinds een jaar een eigen webwinkel. Ik ben nog lerende (vooral de commerciële kant) en las hier al regelmatig mee en heb nu maar eens besloten te gaan posten.

 

Ik heb natuurgeneeskunde gestudeerd en ben druk met de ontwikkeling van een eigen lijn natuurlijke verzorginsproducten en daarnaast geïnteresseerd in alles wat natuurlijk is. Ik heb dan ook een webwinkel in fairtrade artikelen en natuurlijke verzorgingsprducten ;)

 

Ik heb geen idee wat jullie verder hier willen weten, dus ik laat het even hierbij :)

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Ook ik ben nieuw op dit forum en zal me even voorstellen.

 

Ik ben Floor, 26 jaar. Ik heb altijd al een passie gehad voor ondernemen en heb tijdens mij studietijd al enkele webshops gehad. Nu zou ik dat graag wilen uitbereiden, zodat ik hier 'echt' mijn geld mee kan verdienen.

 

Mochten jullie nog meer willen weten kunnen jullie het altijd vragen!

 

Groetjes,

 

Floor

Link naar reactie

Hallo allemaaal.

Ik zal me ook even voorstellen.

Mijn naam is Walter Kooy 48 jaar wonend in Weihai China.

Nadat ik In Nederland mijn huidige (Chinese) vrouw heb ontmoet, hebben we tot 2002 in Nederland gewoond.

Toen wou zij wel graag terug naar China en ik mocht/moest toen met haar mee.

Na eerst een tijdje Engles les te hebben gegeven zijn we in de boten industrie gerold.

Nu hebben we een klein bedrijfje en produceren opblaas boten en RIB boten. www.king-boats.com

Daarnaast doen we op aanvraag sourcing en kwaliteits bewakings projecten.

www.king-boats.com Weihai-China

Link naar reactie

Laat ik me ook even voorstellen (toch handig dat dit topic af en toe omhoog geschopt wordt).

 

Ik ben Terry, 24 jaar en werkzaam als webdeveloper / consultant.

 

Ik ben dit forum tegen gekomen tijdens mijn minor Entrepreneurship en ben inmiddels (al 2 jaar) afgestudeerd.

 

Ondanks dat het een hele tijd heeft geduurd voordat ik daadwerkelijk een account heb geregistreerd, lees ik al langer mee.

Ik heb nog geen concrete plannen om in het ondernemerschap te springen, maar het idee om iets voor mezelf te beginnen leeft al een hele tijd. Zelf wil ik hier nu nog niet mee beginnen, maar een "goed" idee of "goede" mogelijkheid kan zomaar eens naar voren komen.

 

Ik lees hier vooral mee en zal zo nu en dan eens reageren op topics die mij aanspreken.

Link naar reactie

Hi levellers,

 

Ik vind introductiefora altijd erg leuk om doorheen te bladeren dus ik zal ook maar even van de gelegenheid gebruik maken om mezelf even voor te stellen.

 

Ik ben Sharon, 25 jaar en ben in januari dit jaar een praktijk begonnen op het gebied van coaching, counseling en training.

Mijn aanbod is op dit moment nog erg breed, maar wil het komende jaar meer gaan specificeren op een aantal onderdelen.

Naast coaching, counseling en training, neem ik ook nog intelligentieonderzoeken af voor een psychiatrische- en orthopedagogische praktijk en werk ik mee aan de opzet van een digitaal trainingsprogramma m.b.t. taal.

 

Ik heb me op higherlevel aangemeld om meer te leren over ondernemerschap aan de hand van ervaringen van andere ondernemers en om mijn ervaringen als startende ondernemer ook weer te delen.

 

Voor wie nog vragen heeft

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Ik ben Peter van Zanten, 28 jaar oud en eigenaar van een metaalbewerkingsbedrijf die gevestigd is in 's-Gravendeel. We maken vele soorten producten van staal, rvs en aluminium voor particulieren en bedrijven. Deze producten varieren van een klein lasklusje tot het vervaardigen van complete machines.

 

Ik ben eigenlijk niet een heel nieuw lid want ik lees al een tijd mee op dit forum en reageerde ook via een nickname maar ik vind het wel netjes om onder mijn eigen naam mee te doen op dit forum. ;)

 

 

Met vriendelijke groet,

Peter

Link naar reactie

Hallo allemaal,

 

Ik ben Peter van Zanten, 28 jaar oud en eigenaar van een metaalbewerkingsbedrijf die gevestigd is in 's-Gravendeel. We maken vele soorten producten van staal, rvs en aluminium voor particulieren en bedrijven. Deze producten varieren van een klein lasklusje tot het vervaardigen van complete machines.

 

Ik ben eigenlijk niet een heel nieuw lid want ik lees al een tijd mee op dit forum en reageerde ook via een nickname maar ik vind het wel netjes om onder mijn eigen naam mee te doen op dit forum. ;)

 

 

Met vriendelijke groet,

Peter

 

Welkom Peter!

 

Je link in de handtekening werkt niet ;)

Link naar reactie

Te laat zie ik dit onderwerp. Niet zo netjes om dit achteraf te doen, maar bij deze wil ik wel graag mezelf voorstellen.

 

Ik ben Lela (ik hoop hier over niet al te lange tijd, onder mijn eigen naam/bedrijf te gaan posten).

Ik ben 29 en eigenaresse van een winkel, liever gezegd speciaalzaak. Ik ben van nature geen ondernemer en heb dan ook iedere fout gemaakt die je kunt maken. Op mijn 24ste ben ik begonnen, naief, vol vertrouwen en een flinke banklening.

 

Ik ben hier in een blinde paniek binnengekomen en heb al direct gemerkt dat er hier veel 'echte ondernemers' rondwandelen. Ik hoop in de toekomst ook tot die groep te gaan behoren en tot die tijd zal ik hier denk ik nog wel een vraag of twee moeten stellen ;D.

 

 

 

Link naar reactie

Ik ben hier in een blinde paniek binnengekomen en heb al direct gemerkt dat er hier veel 'echte ondernemers' rondwandelen. Ik hoop in de toekomst ook tot die groep te gaan behoren

 

5 jaar een eigen (fysieke!) winkel, vanaf je 24e, ondanks de moeilijkheden het bijltje er niet bij neergooien...Je hoort al lang bij die groep 'echte ondernemers' hoor.

 

Welkom op HL en veel plezier.

 

 

Link naar reactie

Als al vele jaren een meelezer, ga ik nu ook maar eens actief deelnemen ;)

 

Ik heb mezelf voorgenomen om meer tijd te maken voor dit soort dingen, we zullen zien of dat een beetje lukt.

 

Bart, 32 jaar en nu 13 jaar ondernemer. 3 jaar fulltime voor mezelf.

In die 3 jaar in een aardige achtbaan terecht gekomen... VOF+Eenmanszaak->BV, 3.5 FTE met als klap op de vuurpijl oplevering eigen pand.

 

Onderneming verandert elke maand, en kent nogal wat groei stuipen, wat opeens totaal andere problemen met zich meebrengt.

Of in ieder geval een totaal andere manier van ondernemen.

 

Ik hoop hier een hoop te leren, maar ook de starters die dezelfde achtbaan in komen wat te kunnen ondersteunen.

Bizway.nl

Link naar reactie

Na al enige tijd hier meegelezen te hebben werd het de hoogste tijd voor een registratie.

 

Ik ben Joran Kapteijns, 29, en ik heb inmiddels het eerste jaar van een eigen bedrijf hebben overleefd. Mijn bedrijfje heet Taknuti, een oud Slavisch woord voor 'touch' en dat ik hier voor de Engelse vertaling kies is geen toeval. Ik maak apps voor smartphones, iPhone / iPad en Android en binnenkort ook Windows Phone. Meestal doe ik dat in opdracht van derden, maar ik ben ook met een aantal eigen projecten bezig.

 

Sinds kort heb ik de voor mezelf vrij grote stap gezet om mijn werkzaamheden niet meer vanuit huis, maar vanuit een eigen kantoortje te doen. De ruimte die ik huur is via de leegstandswet, waardoor het (lang) niet zo veel kost als een 'echt' kantoor, maar voor mezelf is het toch een belangrijke uitbreiding - die tot nu toe gelukkig erg goed bevalt.

 

Tot zo ver mijn voorstelpraatje, als het goed is zien jullie me vanzelf wel weer terug :)

Link naar reactie

Ik ben ook al een tijdje aan het meelezen en zal me nu eens voorstellen.

 

Ik ben Wim, 30 jaar en een bedrijfsplan aan het maken om een technische groothandel te beginnen. Mijn zwakke kant is de verkoop en marketing en ik hoop hier nog veel te leren over deze onderwerpen.

 

Groetjes, Wim

Link naar reactie

Hallo mensen,

 

Ik ben een Turks/Hollandse jongeman van 29.

10 jaar na de MAVO heb ik toch maar besloten om weer te gaan studeren en een vak te leren :) Ik ben momenteel mijn studie ''Bedrijfsadministrateur'' aan het afronden en me aan het klaarmaken voor de opleiding ''Accountancy''. Daarnaast ben ik sinds een jaar parttime boekhouder. Inmiddels is dat vak een soort passie voor me geworden, vooral omdat er veel uitdagingen in zitten. Hier hoop ik dan ook te smullen van de tips en verhalen van de ervaren boekhouders/accountants en de lastige (boekhoudkundige) situaties waar ondernemers vaak mee kampen.

 

Een vriendelijke groet

 

Link naar reactie

Zoals de meesten hier in dit topic lees ik ook al een hele tijd mee. En het is nu toch is tijd om zelf een bericht te plaatsen. Dit topic is daar natuurlijk ideaal voor!

 

Mijn naam is Marinus en sinds mei ben ik begonnen met een eigen bedrijfje. Hiermee wil ik naast m'n studie op een officiële manier bij gaan verdienen. (ik zit nu in het 3e jaar van de opleiding mediavormgever aan het ROC van Twente)

 

Ik wil met mijn bedrijf website ontwerp, techniek en onderhoud aanbieden en de doelgroep waar ik op focus zijn startende ondernemers. Deze hebben vaak nog geen groot budget maar willen wel kwaliteit. Gezien ik studeer en vanaf huis werk kan ik de prijzen laag houden.

 

Na 4 jaar in een bouwmarkt gewerkt te hebben en af en toe voor mensen een website gemaakt te hebben werd het toch is tijd om hier echt werk van te maken. Ik heb in April de knoop doorgehakt en mijn ontslag bij de bouwmarkt ingediend.

 

Het is mijn bedoeling om nu in ieder geval de inkomsten die ik bij de bouwmarkt binnen kreeg zelf te gaan verdienen en ik ga natuurlijk m'n best doen om er nog meer uit te halen.

 

 

Dit forum is een mooie plek om te leren over ondernemen en mijn eigen kennis te delen met anderen.

 

Aan iedereen op HL (ook de mensen die zich nog gaan voorstellen): Succes!

 

Link naar reactie

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Hide Sidebar
  • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
    Deze verzenden we elk kwartaal.

  • Wie is er online?
    0 leden, 88 Gasten

  • Breng jouw businessplan naar een higher level!

    Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

    • Stel jouw ondernemersvragen
    • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
    • > 75.000 geregistreerde leden
    • > 100.000 bezoekers per maand
    • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
    •  Altijd gratis

  • Ook interessant:

    Ook interessant:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.