Cookies op HigherLevel.nl
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Joost Rietveld
Nav de oproep van Karen hier:
https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=51;action=display;threadid=23560
leek het mij leuk om op HL dit programma te volgen. Ik heb zojuist gekeken en kwam tot het volgende:
Dit programma is wel een les voor onderners die willen starten. In dit geval Horeca:
Bas en Pedro's Horeca complex op de camping. Klassiek verkeerd starten...
- geen ervaring in de horeca (zie daarom de onderstaande problemen)
- geen personeel vlak voor de start
- helft van het benodigd personeel bij de start
- de borden en bakjes discussie bij de groothandel: echt lachen...
- snackbargasten met ijs en friet op het restaurantterras die de dure tafels bezet houden (klassieke misser!)
- warm eten laten staan om drankjes te gaan halen
- voorraden op voordat de avond over is
- ach shit: regen en de camping blijft leeg...
- ijsmachine kapot en je 5 weken af laten schepen door de leverancier
Hopelijk leren we ooit nog eens of ze nog steeds ondernemen...
groet
Joost
Fiscaal en juridisch advies en expertise bij bedrijfsoverdrachten en rechtsvormkeuze of -wijziging: DenariusAdvies