loading
Ga naar inhoud

Bo Walta

Legend
 • Aantal berichten

  256
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

14

Persoonlijke info

Registratie

 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  < 18
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  geen

Bedrijfsinfo

 • Plaats
  Friesland
 • Telefoonnummer
  +31621962286
 • Branche
  Overig
 • Branche 2
  Advies
 • Branche 3
  Media & (vak)informatie
 • Websiteadres

Recente activiteiten

 1. Hier ben ik het mee eens. Ik denk dat een app voor korte termijn wel handig is maar ouders zullen op lange termijn iets tastbaars willen. Ook al is tegenwoordig bijna overal een app voor. Na 10 jaar zal een app misschien niet mee zijn ontwikkeld en ouderwets zijn. Het apparaat waar het op is gemaakt is niet meer aanwezig en daarmee dus ook alle inhoud van de app. Als consument zal dit voor mij een reden zijn om het niet te doen. Vraag me ook af of de mensen die er wel behoefte aan hebben hier ook aan gedacht hebben.
 2. Gemak dient de mens...en daarvoor kan deze dienst natuurlijk goed werken. Mensen die zelf geen zin of tijd hebben om iets persoonlijk uit te zoeken en op te sturen. Op je website onder : hoe te bestellen klopt de zin bij stap 2 niet.
 3. Ik weet niet of ik het hier mag plaatsen... ::) Maar ik heb een dienst waarbij ik dat voor mensen doe. Ik werk al een tijd in de vintage en antiek en naast mijn eigen handel ( antieke en vintage sieraden/mode) shop ik ook voor derden. Ik zal verder niet spammen. Als je meer wilt weten mag je me altijd een persoonlijk bericht sturen.
 4. Wil je meer zijn dan alleen winkeltje? Als ik je website bekijk ben je volgens mij meer dan alleen een winkeltje. Ik las ook dat je een opendag of beursje wilde houden in je winkel. Misschien kun je dat elke maand gaan doen met een bepaald thema. Zo kun je ook naamsbekendheid opbouwen en misschien ook een vaste klantenkring krijgen. Ik ken een spiritueel winkeltje dat op zaterdag altijd een tarotlegger en/of numeroloog in de winkel heeft. Meer een spiritueelcentrum/winkel
 5. Omzetaandeel of afzetaandeel dacht ik aan.
 6. Of je nieuwe idee haalbaar is weet ik niet. Een onderzoek onder je doelgroep kan hierbij natuurlijk helpen. Persoonlijk voor mezelf ( ben 35) heb ik juist de laatste tijd weer meer affiniteit met papier. Juist omdat je de hele tijd op de pc, laptop, tablet of telefoon zit. Ik heb zelfs weer een abbo op een tijdschrift genomen ( na heel veel jaar)
 7. Ik heb net al even gesnuffeld op je site Ik ben een enorme fan van een kringloopwinkel en een online kringloop is ook een heel leuk idee. Mijn persoonlijke smaak over de website: ik vind het er te kaal uitzien. Van mij mag het wel iets "gezelliger" Verder, ik heb je even geliked op facebook ;D en toegevoegd op twitter...altijd leuk ;) Succes
 8. Wat ik van het product vind laat ik even terzijde. Ik vind de website er betrouwbaar en netjes uitzien. Website is makkelijk om door te surfen. Logische volgorde van de tabs. Het langzaam voorbijtrekken van de schilderijen op de home pagina vind ik mooi ogen. De algemene voorwaarden zijn niet helemaal netjes ( regels verspringen her en der) en persoonlijk vind ik het stuk over kwaliteit niet goed geschreven. Het leest niet lekker en de informatie vind ik misschien net teveel.
 9. ;D sorry maar inhoudelijk heb ik (nog) niet gekeken maar...wat een gave spullen maak je! Love it. Ik heb wat getwitterd en gepint Zal morgen eens inhoudelijk kijken ;) Maar voor nu ben ik fan. Verkoop je ook op Etsy?
 10. Op dit moment ben ik bezig om mijn diensten wat meer vorm te geven. Ik heb nog weinig ervaring en heb op dit moment twee mensen die ik gratis mijn dienst aanbied. Niet om marketing redenen maar om meer ervaring te krijgen in de dienst die ik aanbied. En met succes. Ik ben al tegen enkele zaken aangelopen waar ik anders pas achter was gekomen als ik wel een betalende klant had gehad. Pilot geslaagd dus. Nummer 4 reden om het wel te doen (heel af en toe) ? En karma... daar geloof ik heilig in. Leuke column
 11. Ik denk dat men inderdaad onderscheid moet maken in de verschillende 55 plussers. Ik denk dat de meeste 55 plussers tot 75 jaar gaan genieten van hun weelde en verworven vermogen. Reizen, genieten en veel consumeren. Zorgen dat de producten die deze groep afneemt verantwoord zijn gemaakt of duurzaam zijn ontwikkeld zal bijdragen in het duurzaam ondernemen. Vanaf 75 jaar zullen de zorg aspecten steeds meer op de voorgrond komen. Ik heb zelf ooit eens gedacht aan een netwerk tussen bejaarde ( eenzaam en alleen wonend) en zijn/haar familie via de PC. Een soort Intranet met beeld en geluid net als MSN met webcam. Heeft vader of moeder behoefte aan direct contact dan kan er via de PC snel verbinding zijn. Ook kun je hier zorg en andere veiligheidstools ( paniekknop) aan koppelen. Dokter et cetera.. Maar goed, dat moet dan gemaakt worden...... ;D Moet zeggen dat ik vanaf de leeftijd van 75 jaar me best wel zorgen maak over het zorgaanbod. Vooral juist omdat de beroepsbevolking veel kleiner is dan de groep die bejaard is. Wie moeten er dan aan al deze mensen goede zorg gaan bieden? In Japan zijn ze nu al een tijd met dit vraagstuk bezig en al volop in de vergrijsde maatschappij. Ik las de volgende aanpassingen van verschillende mensen/bedrijven in Japan op een website: Een winkelketen heeft de prijskaartjes van de producten vergroot zodat ze voor de ouderen beter te lezen zijn. Aangepaste fitnestoestellen voor ouderen. Of een huis zo gebouwd/ ontworpen zodat de opa en oma er bij kunnen komen wonen.
 12. SamdeJong, Misschien kun je het simpeler houden. Als hij de enige in zijn "bedrijf" is kun je misschien gewoon zijn naam nemen en daarnaast zijn expertise noemen. Bijvoorbeeld: Dr. de Jong, medisch adviseur ,docent en voorlichter.
 13. Moeilijk te zeggen of dit DE manier is om aan gegevens te komen. Er zijn namelijk veel manieren en methoden om te onderzoeken. Het ligt aan je product, je doelgroep, de omvang van de populatie, onderzoeksvraag, et cetera Ik denk dat als je met iemand in zee gaat die je hier mee gaat helpen dat je dan wel de juiste methode zult vinden. Een goed onderzoek begint naar mijn mening met een goede doelstelling en onderzoeksvraag. Je kunt dus inderdaad het beste iemand in de arm nemen om dit voor je te doen. ( ik weet ook wel iemand die kan helpen, graag een PM als je meer wilt weten)
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké