Cookies op HigherLevel.nl
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
Aamo95
Aamo95
Beste ondernemers,
Momenteel ben ik mij aan het oriënteren op het openen van een kleinschalig horeca-zaakje. Het zou gaan om een kleine keuken waarin zeer simpele producten worden gemaakt die worden verkocht vanuit een "raam". Mensen komen de onderneming dus niet binnen en de producten zijn enkel voor directe consumptie. Het concept is te vergelijken met een ijssalon zonder tafels en stoelen. Tijdens mijn zoektocht naar de juiste vergunningen, verzekeringen en HACCP-regels merk ik dat het allemaal niet zo simpel ligt. De eerste vraag die voor mij van groot belang is: ben ik horeca of detailhandel food? En onder welke HACCP-branche val ik daarbij?
Bij voorbaat dank.
Aamo95
Link naar reactie
Aanbevolen berichten
8 antwoorden op deze vraag