Jump to content

aikon

Senior
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  -zibb.nl
  -mt.nl
  -e

Recent activities

 1. aikon

  ABN AMRO gesprek

  Volgens mij heb je niet veel aan een bank als starter. Ik ben toen ik begon met mijn bedrijfje ook weleens met een businessplan naar een bank geweest. Gewoon om een kritische blik op mijn businessplan te werpen (niet eens voor een lening). Ik geloof dat ze wat domme opmerkingen maakten en wat domme vragen stelden omdat ze niets van de business begrepen. Een bank heb je nodig voor een bankrekening. Als je geld nodig hebt moet je dit ergens anders regelen of eerst verdienen (verreweg de beste methode volgens mij).
 2. UMTS is de carier van informatie zoals nu de informatie met GPRS naar je mobieltje 'getransporteerd' wordt. Met andere woorden in principe verandert er niets aan de huidige (mobiele) sites behalve dan dat ze sneller downloadable zijn met UMTS (tenminste als we de verhalen mogen geloven ;)).
 3. Ziet er goed uit. Handig businesmodel lijkt me. De uitgevers vergroten hun markt en kunnen een extra centje bijverdienen met weinig extra kosten. PressDisplay verdient aan de distributie. En de gebruiker heeft toegang tot 160 kranten die hij anders toch nooit zou kopen. Helaas kon ik niet 123 vinden wat een abonnement kost.
 4. SebsC, Wat bedoel je met een 'multiplatform fabriceren'?
 5. PM, Waarom kies je voor een CV? Ik namelijk altijd het idee dat het een interessante rechtsvorm is om een bedrijf op te starten met hoge opstartkosten. Voor zover ik weet gebeurd het echter nauwelijks maar ik begrijp dus niet waarom.
 6. info@twelvesix.com werkt weer... Excuses voor het ongemak.
 7. Mijn bedrijf (www.twelvesix.com/main/?p1=hl) ontwikkelt onder andere applicaties voor GSM's (of beter smartphones). Mocht je geinteresseerd zijn in een indicatie prijs dan moet je maar even contact met met opnemen.
 8. Ik vond het idee eigenlijk wel aardig zeker op het gebied van bedrijfsevenementen. Ik vroeg me daarom af waarom niemand op dit idee is gekomen. Echter 2 minuten google.com leverde behoorlijk wat concurentie op! Bijvoorbeeld http://business.whatsonwhen.com/ En over de startpagina gesproken: http://beurzen.pagina.nl/
 9. Ik ben laatst bij een bijeenkomst van HPCN http://www.hpcn.nl/ geweest en denk nu te weten nu wat binnen het nieuwe regeringsbeleid met innovatie bedoeld wordt. Volgens mij is dit iets ontwikkelen waar de komende 5 jaar zeker geen markt voor is. Overigens waren er ook een aantal realistischere sprekers waaronder Dhr Migchelbrink (directeur van de NOM) die het allemaal erg realistisch zag. Innoveren is ondernemen, kleine veranderingen in bestaande bedrijven met een enorme marktpotentie. Wat mij betreft is ondernemen innoveren (gewoon om te blijven bestaan). Wetenschappelijk onderzoek is e
 10. Hallo Slowik, Ik zit inmiddels een jaar of 5 in Polen en ontwikkel o.a. software voor de Nederlandse markt. Een van mijn nieuwe projecten is het opzetten van een detacheerburo cq arbeidsbemiddeling voor Polen die graag in Nederland willen werken na toetreding van Polen tot deze EU (dit is nog niet zo eenvoudig overigens :( ). Inmiddels lopen hiervoor al wat contacten met kleine bedrijfjes in Nederland die hierin geinteresseerd zijn. Mocht je meer informatie nodig hebben over dit specifiek onderwerp dan kan ik je wellicht helpen.
 11. Maar toch...... De economics van SPAM zijn niet oneindig omdat: 1. Het aantal nieuwe potentiele klanten wel eindig is (zeker als het met 10 miljoen mailtjes tegelijk gaat). 2. Veelvuldig SPAMMEN werkt averechts want dan reageert de potentiele klant helemaal niet meer. Kortom als er geen nieuwe potentiele klanten bijkomen en de response gaat omlaag gaan daarmee de winsten ook omlaag. De vraag blijft: wanneer komt dit punt?
 12. Wie reageert er dan nog op SPAM? Volgens mij is het effect in de afgelopen jaren zo sterk afgenomen (tenminste van de notoire onzin SPAM) dat er weinig mee valt te verdienen. Juridisch aanpakken zou het stoppen door notoire SPAMMERS weleens kunnen versnellen. Het grote nadeel is dat de instapdrempel (oftewel de investeringen) voor een potentiele SPAMMER niet zo hoog zijn maar zodra deze SPAMMER weer boven het maaiveld komt krijgt hij een proces aan zijn broek. Zou toch redelijk effectief moeten werken.... of minimaal het SPAMMEN doen afnemen.
 13. Ik geloof nooit dat de er veel SPAMMERS zijn die goud geld verdienen (Ik heb eens ergens gelezen dat er in de VS 3 'bedrijven' ofzo waren die een miljoen of meer met SPAM hadden verdient. Deze bedrijven hielden er wel illegale praktijken op na en mochten inpakken). Volgens mij is er namelijk geen echte markt voor SPAM. Iemand die veel SPAM krijgt kijkt er niet naar. Iemand die nauwelijks mail en nauwelijks SPAM krijgt is waarschijnlijk wat gevoeliger voor de boodschap. Helaas maken de notoire SPAMMERS gebruik van email bestanden waarin alleen de eerste groep bereikt. Gevolg is dat er nauwelijk
 14. Wat zouden die bedrijven dan moeten doen volgens jou? Toch juridisch aanpakken. Of SPAM nu verboden gaat worden of niet (dit zal wel gebeuren), SPAMMERS berokkenen bewust schade. Mailservers worden onnodig belast. Daarbij kapen Spammers mailservers om de spamfilters te omzeilen. Voor mijn gevoel wordt meer dan 90% van de SPAM door minder dan 10% van de bedrijven verstuurd. Richt je dus in eerste instantie op die 10%. SPAMMEN lijkt me een redelijke desperate business en de enige manier om hier wat aan te verdienen is quantiteit. Zodra een SPAMMER voor quantiteit gaat moet hij allerle
 15. Kent iemand bedrijven die wel achter spammers aangaan (al dan niet tegen betaling)?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept