Jump to content

gloudiesaurus

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Peter
 • Last name
  Gloudemans
 • Website address
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Heesch
 1. Ik heb voor mijn bedrijf al een tijdje een mailinglist. Gaat allemaal erg goed. Ik zou nu alleen ook regelmatig bijlages willen sturen aan grote groepen mensen. Is dat ook mogelijk? Dus bestaat er mailinglist software voor het versturen van mailings met bijlagen? Alvast dank voor jullie antwoorden.
 2. en heb misschien zelf het antwoord al gevonden. En toch blijft het vaag. Wat weet nu nog niet of het mag of wel >:(
 3. Ja dat is dan een puur kansspel. Dat van die internetsite snap ik ook niet. Ik wil graag een soort managersite opstarten en dan een paar euro administratiekosten vragen voor het aanmaken van een team. Punten halen kan dan als de "echte" coureurs tijden de gp's ook punten halen. Heb alleen geen zin om nu een dure site te ontwikkelen en dat ik die dan volgend jaar al moet stoppen omdat het wettelijk niet mag. Kan ik natuurlijk die administratiekosten nog eraf halen maar dan kost het me feitelijk alleen maar geld.
 4. Dat lijkt me niet slim. Probeer maar eens te bewijzen dat iemand jouw idee hier van dit forum heeft gejat. Als iemand een onderneming start met eenzelfde soort concept als dat van dit forum is gehaald dan is dat volgens mij gewoon toegestaan. Maar ik zou als starter eerst een onderneming starten en zeker niet mijn concept uitgebreid op het internet uit de doeken doen!
 5. ja er zijn wel prijzen te winnen, anders is het voor deelnemers natuurlijk een stuk minder interesant om deel te nemen.
 6. Vraagje kreeg vorige week een brief van sena.nl met daarbij een opgaaf die ik moest invullen. Ging over de muziek die ik op mijn kantoor zou draaien (wat ik dus niet doe). Als je muziek zou draaien op kantoor zou je voor de rechten moeten betalen. Nu besta ik al bijna 3 jaar en heb nog nooit zo'n brief gehad. Heb jullie al vaker van dit soort brieven gehad of is dit ook voor jullie nieuwe? EDIT topic samengevoegd
 7. Op internet staan diverse website a la sportdream.nl. Waar je bijv. een eigen voetbal/ formule 1 etc. team kan samenstellen en daarmee punten kan winnen. Nu zijn dit kansspelen omdat je min of meer op wedstrijden gokt. Kansspelen zijn volgens de Nederlandse wet op internet verboden, ze mogen nl. alleen worden uitgevoerd door de toto. Maar nu heb je diverse websites die melden dat ze gratis zijn en vervolgens een paar euro administratiekosten vragen voor het aanmaken van een team. Is op het op deze manier wel toegestaan om zo'n soort website te exploiteren?
 8. Mijn grootste yes moment was toen ik mijn bedrijfje opstartte en meteen daarna al de eerste orders binnen kreeg. Alles wat ik die maanden ervoor in mijn hoofd had bedacht en verder had uitgewerkt bleek toch te werken. Dan ben je toch wel even trost op jezelf :)
 9. Ik heb wel ambitie. Ik ben op mijn 15e gestart met mijn internetbedrijfje, sinds die tijd ben ik elk jaar gegroeid. Wel op kleine schaal natuurlijk maar ik heb wel de ambitie om het nog verder door te laten groeien om er later mijn werk van te kunnen maken (ik studeer nu nl. nog). Op dit moment is het nog niet mogelijk maar als ik nog 1 a 2 jaar zo doorga dan wordt het misschien toch mogelijk. Ambitie is gezond maar je moet ook realisitisch blijven. De grootste van je branche of van Nederland wordt je zomaar niet :)
 10. Heeft een van jullie ervaring met mobiele toepassingen zoals i-mode, smsen, en wappen? Ik heb namelijk een bedrijf dat content aanbiedt op het internet, met name gericht op autosport. Heb enkele internetsites met dagelijks nieuws, dat loopt goed. Ik heb echter interesse om mijn terrein te verbreden naar de mobiele telefoon, ik denk dat daar namelijk nog groeimogelijkheden liggen. Ik heb dus de content maar nog niet de mogelijkheid om het op de mobiele telefoon aan te bieden. Nu zat ik zelf te denken aan een SMS-service waar mensen zich op kunnen abboneren. Deze zijn er al een aantal maar de kosten zijn vrij laag dus ik heb niet veel abbonee's nodig om al winst te kunnen maken. Mijn websites worden dagelijks door duizenden unieke bezoekers per dag bezocht, bij 17 abbonee's draai ik al break-even met mijn sms-service. Ik kan de service tegen een goede prijs aanbieden. Ik denk dat dat dus wel moet lukken. Daarnaast hebben enkele bedrijven al interesse getoond om te adverteren in de nieuwe service. Ik weet niet of ik dat ga doen, maar het zou misschien interesant zijn als ik de service daardoor goedkoper zou kunnen maken en kwalitatief zou kunnen verbeteren. Maar zijn er nog andere mogelijkheden? Wat mezelf wel interesant vind is toepassingen met foto's en dat soort dingen. Verder kan ik weinig bedrijven vinden die dit soort zaken mogelijk maken. Ik heb smshosting.nl en multisms.nl gevonden waarvan smshosting.nl me wel interesant lijkt. Hebben jullie misschien nog extra informatie, tips, of eigen ervaringen met betrekking tot dit onderwerp?
 11. gloudiesaurus

  Brouweij

  Hier moet je goed mee uitkijken. Ik heb zelf eventjes bij een brouwerijtje gewerkt en had daar veel te maken met cafeuitbaters etc. Veel mensen kwamen daar in de problemen met de brouwerijen. Ze mochten nog maar een bepaald bier schenken en werden heel erg afhankelijk van de brouwerij. Als het slecht gaat stopt de brouwerij er vaak mee en omdat de tapinstallatie (kostbaar) ook vaak van de brouwerij is hebben de meeste uitbaters dan meestal een serieus probleem. En slecht is naar de norm van de brouwerij. Voor sommige uitbaters ging het voor hun goed, maar voor de brouwerij dus niet. Maar goed dit zal ook verschillen per brouwerij en contract dat je afsluit
 12. Als je kleine partijen gaat importeren worden de kosten iig. erg hoor en is het vaak al niet interesant meer om te importeren uit China. Weet niet wat je wilt importen maar mijn eigen ervaring is dat als het om kleinere partijen gaat dat je dan beter naar landen als Turkije of Portugal kan kijken... Verder moet je in China goed opletten op de kwaliteit op je producten. Sommige fabrieken leveren gewoon goed materiaal maar er zijn ook een heleboel fabriekjes die gewoon slechte kwaliteit leveren... Ik zou je aanraden om eerst een sample op te vragen, dit betaald de fabriek meestal wel. En als het om grotere partijen gaat zou ik er iemand heen sturen of daar een contactpersoon zoeken.
 13. Ik zou beginnen met google adwords. Bij sommige werkt dit heel goed, bij andere helemaal niet. Dat is een beetje afhankelijk van je content. Met jouw content trek je toch vooral de wat goedkopere advertenties aan met wat kliks moet er zeker wat te verdienen zijn. Verder zou ik gewoon een duidelijk documentje maken en daarmee bedrijven proberen te benaderen. Gegevens die je hebt van bezoekers etc. en bedrijven zoeken waarmee je een win/ win situatie zou kunnen creeren. Dus bijv. een games shop ofzo?
 14. 130.000 moet makkelijk kunnen voor een kartbaan. Denk alleen dat de markt al verzadigd is. Ik weet in ieder geval zeker dat er al een outdoorbaan is, of die indoorbaan er ook is weet ik niet. Lijkt me in ieder geval geen goed plan om daar nog een kartbaan te openen.
 15. Ik heb van een man uit Libanon twee domeinnamen gekocht. Ik neem ze voor 180 US Dollar voor hem over. Nu willen we de overdracht echter veilig doen, het gaat nl. toch wel om een redelijk bedrag en ik wil natuurlijk niet opgelicht worden. Nu heeft die man voorgesteld om de transactie via escrow.com te doen. Heeft een van jullie daar ervaring mee of kennen jullie die site? Ik had er nl. nog nooit van gehoord en kon nergens vinden of die site nu echt betrouwbaar is. De site maakt wel een betrouwbare indruk op me. Het werkt eigenliijk zo. Die domeinen worden even van Escrow. Ik betaal aan Escrow. Escrow zorgt ervoor dat ik de domeinen krijg en die man zijn geld. Escrow kosten zijn 25 US Dollar. Moet ook geld overmaken naar de States. Weet niet hoeveel dat gaat kosten. Maar heeft iemand van jullie ervaring met Escrow.com en kunnen jullie mij vertellen of dit betrouwbaar is?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept