Jump to content

Natas

Junior
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Female
 • First name
  Natasja
 • Last name
  Peeters
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 1. Hoi Hielke, Is het misschien een optie om een advies buro voor jezelf te beginnen. Jouw sterke kant lijkt mij je know how?? Suk6
 2. Natas

  Karma?

  Een super senior met een - karma. Niet voor het weekend!
 3. Hoi Marv, Het loont soms om het in te laten vliegen en niet per LCL te versturen, zie ook de eerdere reacties. In principe rekent de luchtvaartmaatschappij altijd in jouw nadeel. Ofwel het gewicht wordt berekend of het volume. Op de site van TNT kun je precies uitreken wat voor jou het gunstigst is zodat je een vergelijk kan maken tussen de verschillende luchtvaartmaatschappijen. Hij berekend dan het gewicht als het volume. Hopelijk kun je er wat mee
 4. Eigenlijk is het heel simpel. Alles binnen de EU maar buiten NL met een BTW/VAT nummer behoeft geen (door) berekening van de BTW. En alles buiten de EU is sowieso zonder BTW berekening. Een levering van goederen of diensten hoort opgegeven te worden via het belasting formulier intercommunitaire leveringen en afhankelijk van je dienst/levering en hoeveelheid hoor je het ook maandelijks aan te geven bij het CBS (centraal buro voor de statistieken). Waarschijnlijk had je het al zo begrepen, maar extra info is nooit weg. That's what HL is for!!
 5. Hallo HL-ers, Ben inmiddels weer een aantal ervaringen rijker en dankzij HL ook aan een aantal contacten gekomen....dank jullie wel !!!!!! Heb inmiddels mijn range ook uit kunnen breiden met ringen van glassfusion. Prettig weekend nog,
 6. Goedemiddag HL-ers, Ik wilde jullie niet onthouden van informatie, vandaar een kleine update. Ik heb het inmiddels best druk met mijn kettingen. Een aantal exclusieve kledingzaken hebben inmiddels mijn kettingen in het assortiment en ik ben nu bezig met een kadowinkel. Ik heb heel veel aan jullie reacties gehad :-* :-* :-* Dank je wel hiervoor. Zoals al eerder vermeld ben ik nog steeds aan het onderzoeken of een webwinkel iets voor mij is, maar tzt open ik wel een nieuwe topic.
 7. Ik sta dus nergens meer van te kijken :-\ Vind het alleen wel verbazingwekkend (eigenlijk ook niet ;D) dat er hier dus wel duidelijke argumenten worden gegeven waarom we voor of tegen zouden moeten stemmen. Niemand zin in een politieke carriere ;)
 8. Was verbaasd over de term Kaizen. Bedrijf waar ik voor werk heeft 2 jaar geleden besloten om volgens 5S/TPM te gaan werken. Daarbij zijn er ook al een aantal Kaizens uitgevoerd. Hebben uitleg gekregen van de projectleider en het is nu redelijk transparant in welk verband je Kaizen moet zien. Het is heeeeel kort ;D samengevat een mentailteitsverandering wat dit hele project teweeg brengt (en nog moet brengen). Heeft iemand ervaring met 5S/TPM in kantoren? Het wordt toch merendeel toegepast in productie heb ik het idee. Ga dit onderwerp ook zeker doormailen aan mijn collega's van operations. Thanks HL :-*
 9. Zoals gebruikelijk moeten de Amerikanen altijd groot, groter, grootst :P Een aantal jaar geleden was ik op vakantie in Amerika toen er een rechtszaak werd verloren tegen MacDonalds omdat een vrouw een hete kop koffie tussen haar benen had gezet tijdens het autorijden en 2e graads brandwonden had!!! Belachelijk gewoon, ik zou denken...zo iets stoms doe je toch zelf :-\
 10. Heb me ziekelijk lopen ergeren aan de heren politici die ofwel menen dat we maar opnieuw moeten stemmen als Nederland de enige Nee stemmer blijkt te zijn of mensen die vinden dat als je niks zinnigs over de "Europa ja aktie" kunt zeggen dan maar niet moet gaan stemmen. Wie denken ze wel niet dat ze zijn om meningen van andere mensen zo teniet te doen terwijl het credo van deze regering toch Normen en waarden is ??? Snap er dus niets meer van. Weet alleen wel, hoe meer dat men gaat lopen roepen dat we ceht ja moeten gaan stemmen en allerlei dure brochures in de bus blijven gooien om maar vooral ja te stemmen, hoe meer het me tegen gaat staan en ik nog sterker overtuigd ben van het feit dat ik nog steeds NEE stem. Zp dat lucht ff op zeg ;D
 11. Las net iets over Noorwegen, die zijn dus echt principieel. Wij hebben daar met Noorse vrienden over gesproken of zij ooit toe zouden willen treden tot de EU en dan voor of tegen een Europese grondwet zouden zijn. Hun reactie: NOOIT!!!. Als een van de rijkere landen zijn wij niet van plan om voor jan en alleman te gaan betalen en er niets voor terug krijgen.en als ze geboycot worden?? Daar liggen de meesten niet wakker van (ook niet de mensen uit het hogere kader).
 12. Jeetje miena, waar gaat dit over?? In het bedrijfsleven hoor je niet anders meer dan innovatie en novelty. Aangezien er ook steeds internationaler wordt samengewerkt is het dus logisch dat er ook steeds meer engelse woorden komen in ons kikkerlandje. Is dat erg dan?? M.i. niet, het zijn geen vreemde woorden en als het onduidelijk is wat er mee wordt bedoeld, dan vraag je dat toch gewoon? Niet moeilijk doen als het makkelijk kan of dingen moeilijker maken dat ze zijn. Het leven is al ingewikkeld genoeg zonder dit soort discussies. Om even bij het onderwerp te blijven kan ik me wel binden in de reactie dat meerdere novelties kunnen leiden tot innovatie.
 13. Tegen- het feit dat de regering voorbij gaat aan wat wij in NL echt belangrijk vinden (o.a. asiel en migratiebeleid) en dat moet dan straks geregeld worden via Brussel?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laten we eerlijk zijn, niet alles aan een Europa 1 is negatief. Maar voor mij zijn dat nog lang niet voldoende zwaarwegende feiten om de balans om te laten gaan. Tel daarbij op dat Italië het geen goede zaak vind als er wordt getornd aan de Europese bijdrage, terwijl wij als Nederlander het meest betalen aan Europa en je hebt de poppen weer aan het dansen. Wat goed is voor het ene land kan dus erg negatief uitpakken voor een ander. Dit is even kort samengevat wat ik persoonljk vind. Als ik echt alles zou moeten beargumenteren ben ik nog wel even bezig denk ik!!
 14. Even een update n.a.v. de verschillende tips die ik heb gekregen. Ik heb een domeinnaam vast laten leggen en ben op dit moment bezig om dat op papier vorm te geven zodat de site opgebouwd kan worden. Ik worstel nog met de vraag om al dan niet via het web te gaan verkopen. In principe hoef je dan niet bij de telefoon te blijven zitten zoals eerder werd gesuggereerd. Ik ben er alleen nog niet uit omdat ik ook niet weet of er nog moeilijke addertjes onder het gras zitten mbt internetverkoop. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben en mij tips kunnen geven? Zodra er weer nieuws is meld ik me weer, maar tot op heden bedankt alvast hoor. Blijkt dus hoe waardevol Higher Level is!!!
 15. Hoi TwaLevel (en anderen die mij al hele waardevolle tips hebben gegeven!), Je legt de vinger ook precies op de zere plek!!! Een korte uitleg: vorig jaar tijdens een van onze reizen ben ik in aanraking gekomen met het fusionvirus. Navraag bij desbetreffende fabriek leerde ons dat de franchise basis waar zij vanuit gingen veel te duur was. Na een uitgebreide calculatie en infovergaring via het net, heb ik besloten om het zelf te gaan doen. Gewoon proberen en maar zien waar ik uitkom. Inmiddels heb ik het aardig onder de knie en hebben van een kamer in huis een ateliertje gemaakt. Een beetje overmand door de reacties uit de omgeving, weet ik het dus inderdaad even niet meer! Goed gezien. Ik denk dat ik de voorkeur geef om het via een soort van groothandel te laten lopen of zelf als groothandel te gaan fungeren. Ik heb hiernaast ook nog een parttime baan. Je zou dus kunnen zeggen dat dit een uit de hand gelopen hobby is waar ik wellicht in de toekomst iets meer van ga maken. Ik weet wel dat ik het niet rechtstreeks aan particulieren wil verkopen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept