Jump to content

itpaystherent

Junior
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. itpaystherent

  GMAIL

  ik vind overigens het truukje van de opslagruimte die continu blijft groeien echt geniaal. het groeit minimaal (1 byte per seconde ofzo) maar toch kan je er niet omheen om te zeggen dat het al maar meer wordt :)
 2. vakantie is hetzelfde als op tour zijn: ik moet altijd bereikbaar zijn. anders heb je én tijdens je vakantie geen inkomsten en in de maand erna omdat je opdrachtgevers je niet hebben kunnen boeken. niet fijn :)
 3. als microsoft zijn os net als apple zou willen koppelen aan machines, gaan ze geheel voorbij aan het principe van upgradable pc's. ze zouden dan hun hele licentiesysteem moeten omgooien en geen retail meer moeten doen, enkel oem licenties. elke andere oplossing is denk ik niet administreerbaar. zijlijntje: wat wel gekoppelde verkoop is, is de combinatie voetbalrechten/adsl/analoge telefonie (belgacom)... dat wordt nog leuk, let maar op.
 4. om weer eens even de ondernemerkant te belichten; volgens mij is nu nauwelijks een fatsoenlijk deel van de doelgroep die licenties upgrade overgestapt op xp, dus zal men wel upgraden naar vista. in de grotere bedrijven werkt het gros nog met w2k en bij de kleinere bedrijven komen nieuwe windowsversies volgens mij alleen binnen bij de aanschaf van nieuwe hardware. ik upgrade zelf ook nooit een windows licentie, enkel als ik nieuwe hardware koop. bij macosx doe ik het echter gek genoeg wel...vreemd ??? :)
 5. microsoft neemt bedrijven over om snel en gemakkelijk een dominante marktpositie in een bepaalde sector af te dwingen, niet omdat ze dezelfde naam hebben. die sue-en ze gewoon kapot. dat gedoe over een naam ook altijd... bij iets wat dergelijk gemeengoed wordt zou ik me niet zo druk maken. xp was al iets generieks, vista is dat ook. pech voor de lui die ook zo heten, maar zolang ze geen os maken hebben ze niet zoveel te zeggen denk ik. tenslotte is hun naam ook gewoon een generiek woord.
 6. wat je als laatste beschrijft is meer een maatschap dan een vof lijkt me. volgens mij kan je in dat geval beter ieder een eenmanszaak laten hebben en die laten samendoen in een vof. vervolgens factureert elk voor zich zijn gedane opdrachten aan de vof en heb je een eerlijke verdeling.
 7. Deze persoon heet Jelmer de Jong gok ik ;D
 8. een zijlijntje, maar dit vind ik eigenlijk een compleet onredelijke opstelling van de sns. ik ken maar weinig echte starters die al een hypotheek hebben. op deze manier moet je dus eerst een tijd een vaste baan hebben gehad voordat je kan gaan ondernemen.
 9. als je deels freelance inkomsten hebt, kan je in nederland die inkomsten boeken als inkomsten uit overige werkzaamheden. bestaat dat niet in frankrijk?
 10. moet ik dan denken aan een freelance buitendienst salesman ofzo? mensen raken gemotiveerd als je vertrouwen in ze toont, dan is iemand op uitzendbasis aannemen niet echt het tofste wat je kan doen. voor jou is het natuurlijk lekker makkelijk, maar het biedt een boel onzekerheid voor de verkoper in spe... wellicht is hij zo z'n baantje weer kwijt als hij of zij jou niet 100% bevalt. wat voor product hebben we het eigenlijk over? als je daarover wat meer info kan geven kunnen mensen misschien wat specifieker reageren.
 11. heb je microCODE wel eens geprobeerd? daar heb ik wel vaker mensen over gehoord als alternatief voor zend.
 12. elke registrar kan phase 1 doen lijkt me. het lijkt me dat je per registrar gewoon moet afspreken wanneer zij hun actie ondernemen om jouw domein te bemachtigen.
 13. als geld niet belangrijk is moet je naar Zend kijken, dat zijn de lui die de php engine maken. of je daar veel voor moet wijzigen weet ik niet, maar lastig kan het niet zijn aangezien zij exact weten hoe php intern werkt.
 14. in nederland doet domeinbank (viewmark/mpower) dit volgens mij, die hebben een heleboel domeinen met bijbehorende concepten. business opportunities zie ik er zeker in, maar dan moet je wel van goede huize komen. vaak heb je voor dit soort dingen een duidelijke koppeling met een branche dan wel achterban nodig.
 15. in den haag zit een tent die tien euro toegang vraagt, en kan je bier drinken zoveel je wilt. dan krijg je wel halve liters aldibier. de eigenaar: "er is toch niemand die een tientje aldibier wegzuipt op een avond, dus tel uit mn winst" :) bedenk wel dat je bij flesjes en fusten veel groter risico hebt op arbo gerelateerde "ongemakken" bij werknemers.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept