Ga naar inhoud

Linda Maas

Moderator
 • Aantal berichten

  714
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

57

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  student
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  19-24
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Marketing Control
 • Telefoonnummer
  0493-380579
 • Branche
  Huisvesting & vastgoed
 • Websiteadres

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  een duidelijke visie hebben en vol passie voor hun (ondernemers)droom gaan. Samen tot iets moois willen komen...
 • Mijn mening over ondernemerschap
  Ondernemen is altijd een droom voor me geweest; het starten van een onderneming en het te zien groeien door acties en ideen die je zelf bedacht / uitgevoerd hebt. Daarbij is het heerlijk om als ondernemer de vrijheid te hebben om de dienstverlening zo te realiseren naar je eigen ideaalbeeld (rekening houdend met de klant). Natuurlijk zijn er ook risico's verbonden aan het ondernemen, echter zie ik die als een uitdaging om er goed mee om te gaan.
 • Mijn mening over innovatie
  Innovatie is noodzakelijk om groei te realiseren. Wanneer ik innovatie op mijn eigen dienstverlening betrek zie ik innovatie als het sleutelwoord om de dienstverlening continue te verbeteren en af te stemmen op de wens van de klant.
 1. Linda Maas

  [Column] IN MEMORIAM - Peter Bonjernoor

  Een groot verlies, gecondoleerd allen! :'(
 2. Linda Maas

  Higherlevel Nieuwjaarsborrel 2018

  Ik ben er toch bij! Nog meer laatste momentbeslissers? :-K
 3. Linda Maas

  SEO tips voor een startende B2B-er?

  Kijk eens goed naar de structuur van je website. Hierbij de tips van Google. Succes met de aanpassingen!
 4. Linda Maas

  Marcel Spruit plotseling overleden

  Gecondoleerd met het verlies van Marcel :'(
 5. De lokale ondernemer wordt al vaker benaderd voor deelname in een bonnenboekje (diverse vormen). Je zal met € 900,- dan echt je meerwaarde moeten laten zien. Daarbij zal je actie tussen de buien door goed gepland moeten worden ;) Ps. wat zie jij onder 18.000 potentiële klanten? 18.000 adressen?
 6. Linda Maas

  The Modmother was jarig

  Gefeliciteerd Mikky! *plop*
 7. Linda Maas

  Opmerkelijk: deal van de maand

  Inderdaad opmerkelijk. Wellicht vinden ze het niet geloofwaardig wanneer ze zelf korting geven, dan maar via Groupon?
 8. Linda Maas

  Marketing vraagstuk (budget)

  Beste Mark, In welke hoedanigheid stel je deze vraag? Mvg, Linda
 9. Prima, zorg ervoor dat het financieel gedeelte een logisch gevolg is van je plan dus vermeld dat ook ergens. Het plan moet voor zich spreken. Laat dan ook vooral zien dat je erover nagedacht hebt HOE je die eerste klanten binnen gaat halen. De producten zoals folders en visitekaartjes alleen benoemen overtuigd wellicht niet genoeg om het daadwerkelijk aantal klanten te behalen. Werk bovenstaande bijvoorbeeld verder uit. Via oa. kvk.nl is het mogelijk een lijst opvragen met deze bureaus uit de omgeving. Benoem hoeveel van deze bedrijven in jhe omgeving zitten, en waarmee je samen kan werken. Geeft daarbij ook aan hoe je ze gaat bereiken (welke - ludieke - actie). Let op: niet via e-mail en let bij bellen op het bel-me-niet-register voor eenmanszaken/vofs. Uiteraard kan je dit ook doen voor je "1e" doelgroep. Succes :)
 10. Hoi Lennart, Veel succes en plezier me de opstart van je bedrijf! Ik heb even vluchtig het plan doorgekeken en heb enkele suggesties, maar hopelijk kunnen anderen er nog even beter naar kijken. Je hebt een SWOT gemaakt, prima voor een marketingplan, kijk er nog wel even kritisch naar. Zo zie ik bijvoorbeeld nieuwe dingen in die SWOT die niet beschreven worden, en zaken die je wel behandeld komen daar niet in terug, zoals: Hiermee kom ik direct op mijn volgende punt. Gooi er nog even een spellingcheck overheen "werkloosheidsseifer" "inovatieve" en "provinties" zijn woorden die er dan al automatisch verbeterd worden. Daarbij snap ik niet zo goed waarom de promotiekosten in jaar 2 hoger worden. Ik zou juist in het eerste jaar meer kosten verwachten aangezien je na goedkeuring gaat investeren in de website en klanten werven. Daarbij zie ik in de cijfers folders terugkomen terwijl dit niet wordt behandeld in je plan. Kan je ze laten ontwerpen en drukken voor € 150,- en wat is dan je actieplan met die folders? Verder heb je een post "reclame" opgenomen, wellicht kan je de reclameacties nog iets verder uitwerken zodat men ook kan zien wat je met die kosten bedoeld en hoe je daarmee klanten binnenhaalt. Doe je dit zelf? Anders deze kosten ook nog meenemen. Ik zie dat je het voornemen hebt om veel te gaan netwerken, dan mis ik eigenlijk de kosten voor visitekaartjes (maak wel een mooie link met je bedrijf - kies voor een innovatieve insteek). Even mijn puntjes na een vlugge scan, hopelijk kunnen anderen je nog verder op weg helpen! Succes!
 11. Beste Henkjan, Studie- / afstudeervragen zijn niet toegestaan op Higherlevel.nl. Om deze reden sluit ik het topic. Met vriendelijke groet, Linda
 12. Als het een mailcampagne is vanuit de vereniging voor de leden wel, anders niet. [Peter was me voor;] Indien je persoonlijk of vanuit jouw eigen bedrijf wil mailen dan zal je inderdaad zoals Peter zegt toestemming moeten hebben van de leden zelf.
 13. Linda Maas

  spam van Ziggo?

  Als Ziggo klant is het duidelijk dat ze niet van Ziggo afkomen, Ziggo spreekt je in de mails aan met je naam. Dat is bij deze e-mails niet het geval.
 14. Waarschuwing voor veel voorkomende spam past mijn inziens beter in offtopic. [iurl]https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=12;action=display;threadid=56241[/iurl]

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké