Jump to content

mielse

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Female
 • Address
  Purmerweg 19e, Purmerend, 1441RA, Netherlands
 • First name
  Melissa
 • Last name
  Bouman
 • Company or organization name
  Controlsoft.nl
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Bedankt voor jullie reacties. Ik denk inderdaad dat ik het geld veel beter kan besteden, zeker aangezien echt niemand van dit forum de agenda ooit maar ontvangen heeft.
 2. Hoi HL-ers, Ook ik heb vorige week een aanbieding gehad van Base Publishers om te adverteren in de Startersagenda. Aangezien deze discussie uit 2004 is, vroeg ik mij af in hoeverre mensen nu wel of niet van deze agenda gehoord hebben? Of is adverteren in een offline agenda sowieso een beetje "ouderwets"?
 3. @willemij: bedankt voor de tips! :)
 4. Ik hou zelf inderdaad ook een blog bij, al is het meer een bedrijfsblog, dan een blog over eigen ervaringen. Het is eigenlijk opgezet om meer transparantie van het bedrijf te geven en (potentiële klanten op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen het product. Wij hebben er toendertijd voor gekozen om via web-log.nl te bloggen, omdat er op die manier meer kans zou zijn dat de blog onder de aandacht zou komen. Maar zoveel bezoekers heeft het niet gegenereerd. Ook vanaf onze website wordt er niet snel naar de blog geklikt.
 5. Tja, ik moet heel eerlijk zeggen dat ik altijd een beetje huiverig voor dit soort dingen ben. Ik heb al zoveel Google-experts/verkopers aan de lijn gehad die ik niet vertrouwde, dat ik me er maar eerst zelf in aan het verdiepen ben. Ook de opmerking "binnen vier maanden verdubbelen wij uw unieke bezoekers", waarop zij de niet-goed-geld-terug garantie geven vind ik ook een beetje vaag. Wij hebben onze unieke bezoekers met een enkele Google Adwords advertentie binnen 1 maand al verdubbeld, maar of zoiets ook meer klanten genereerd valt nog te bezien. Maar goed, misschien ben ik op dit gebied een beetje skeptisch geworden.
 6. Laatst ben ik verhuisd en kwamen al mijn briefjes uit mijn middelbare schooltijd weer te voorschijn. Nog uit de tijd dat niemand van MSN of nog wat eerder ICQ gehoord had. Hilarisch! Toch betrap ik mezelf nog regelmatig op een pen en een kladblok voor de snelle aantekening. Ook kort geleden een discussie met iemand over hoe persoonlijk een handgeschreven brief nog overkomt. Over instanties maak ik me al niet meer druk, maar mijn oma (die zich niet waagt aan de email) stuur ik toch nog altijd liever iets uit de hand geschreven...
 7. Inderdaad. Ik begrijp ook dat mails waar mensen niet op zitten te wachten al snel als spam worden aangemerkt. Maar ik heb het hier over mails met informatie waar specifiek om gevraagd is door mensen. Ook als mensen zich registreren bij ons, krijgen zij een activatiemail met hun inloggegevens. Deze mails worden door sommige filters ook als SPAM gezien.
 8. Het gaat hier voornamelijk om mensen die om informatie vragen, die door ons gebeld zijn en ook meer info willen en de mail is opgebouwd in HTML om de mail in onze huisstijl te versturen. Dus geen ongevraagde reclame. Wel gebeurt het soms dat we al onze klanten een gezamelijke mail sturen (zoals een online kerstkaart), al weet ik dat dit ook nog wel eens verkeerd terecht kan komen omdat de mail massaal wordt verstuurd.
 9. In mijn communicatie met (potentiële) klanten heb ik al een aantal keren meegemaakt dat mijn email in de SPAM-box van de ander terechtkomt. Het verschilt per mailbox. Wanneer wordt een mail eigenlijk aangemerkt als SPAM en kan ik iets doen om dit voortaan te voorkomen? [titel aangepast - mod]
 10. Excuses, was niet de bedoeling. Ik probeerde alleen antwoord te geven op de vragen die gesteld werden door onder andere SalarisExpert. Maar zal deze vragen verder persoonlijk afhandelen en mij niet meer op glad ijs begeven...
 11. Inderdaad, dit zit in de 69 euro per maand. Bovendien zal het boekhoudprogramma volledig geïntegreerd zijn met het relatiebeheer. Wel zullen diensten buiten het programma om (dus persoonlijke begeleiding of jaarrekeningen) tot extra kosten kunnen leiden. Maar dit is per vraag afhankelijk en wordt van te voren duidelijk naar de leden gecommuniceerd.
 12. Ons boekhoudprogramma zal onderdeel uitmaken van een volledig online omgeving. Een initiatief dat zich volledig richt op de kleine ondernemer. Wij vragen dan ook een vaste prijs per maand voor de volledige omgeving, waarbij de leden blijven meegroeien in de ontwikkelingen, ook in het boekhoudprogramma. In deze omgeving bieden wij dan ook een forum waar onze boekhouder vragen zal beantwoorden en proberen wij veel voorkomende vragen zoveel mogelijk te standaardiseren in de vorm van artikelen in onze kennisdatabank of, indien nodig, in de vorm van nieuwe software.
 13. Juist omdat veel eenmanszaakjes met dit probleem zitten, zijn wij in samenwerking met een ervaren boekhouder bezig met een online boekhoudprogramma, speciaal geschreven voor de ondernemer die geen verstand heeft van boekhouden. Als alles meezit hebben we vanaf het eerste kwartaal 2007 een draaiende versie. Natuurlijk zal onze boekhouder, indien nodig, de leden blijven ondersteunen.
 14. Hoe lang duurt het voordat zoekmachines dit indexeren? Ik weet bijvoorbeeld dat bepaalde sites naar ons linken, maar die komen niet naar voren in de resultaten.
 15. Goede tip, maar hoe kom ik erachter wie er naar deze concurrenten linkt?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept