Jump to content

Wilvon

Junior
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondersteunende organ
 • Gender
  Male
 • Address
  Middachtenstraat 53, Lichtenvoorde, 7131GE, Netherlands
 • First name
  Wilfred
 • Last name
  Berendsen
 • Company or organization name
  Wilvon Organization & Developments
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.wilvon.com
  www.

Company info

 • Location
  Lichtenvoorde
 • Phone number
  0613833671
 • Branch
  Financiering & bankwezen
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  - Met een probleem zitten op gebied van sociale processen of organisatieprocessen en hier een oplossing voor zoeken
  - Wel inzien dat er zaken in hun organisatie verbeterd kunnen of moeten worden maar hier zelf niet de kennis of kunde of tijd voor in huis hebben
  - Graag eens een andere visie op sociale processen of organisatieprocessen willen zien of ontwikkelen, en daarvoor een uiterst kundige partner zoeken
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemerschap begint met een goed product. In geval van organisatie advies of advisering in algemeen begint dat met een gedegen kennis en wijsheid met betrekking tot de activiteiten en processen waar men mee bezig is. Daarnaast zijn de juiste tools en technieken, en een goed inzicht in wijze van toepassing en mogelijkheden, van wezenlijk belang. Wilvon organization & developments kan dat alles bieden
 • My opinion about innovation
  Innovatie is wezenlijk voor ieder bedrijf, of het nu innovatie van processen en werkmethodes, innovatie van de organisatie zelf, kennis of producten betreft.
  Wij kunnen bedrijven helpen met dit soort innovaties, maar zijn zelf ook constant bezig te innoveren. Innovatie van onze geweldige methodieken, innovatie van ons bedrijf. Dit door middel van ontwikkeling en eventueel patentering van goede ideen. Samenwerking is daarbij van wezenlijk belang. Samenwerking met kennisorganisaties en diverse organisaties.
 1. Maar hoe zit dat met auteursrecht. Kun je daarmee echt rechterlijk afdwingen dat organisaties waarvan jij niet wilt dat ze jouw manier van aanpak die echt uniek is en vastgelegd is ook echt niet zo toe mogen passen. Iets wat trouwens praktisch gezien ook nogal moeilijk aantoonbaar of te bewijzen is, lijkt mij. Wat in verband met diensten belangrijk is ook is hoe bedrijven zich presenteren. Ook mbt methodieken. Mijn vraag meer concreet.ik heb een echt unieke nieuwe manier van kijken en dienstverlening. Deze methodiek is al vastgelegd, en ook bewijsbaar vastgelegd. Auteursrechtelijk gezien beschermd dus neem ik aan. Maar...houdt dit auteursrecht ook in dat dezelfde manier van werken ook niet zonder mijn toestemming zomaar toegepast mag worden? en meer belangrijk valt het tegen te houden dat andere organisaties dezelfde aanpak naar buiten toe communiceren dat wil zeggen dit echt zo naar buiten toe presenteren als marketingtool en communicatie middel en dergelijke... is elk idee in principe wel af te schermen zo...of niet. En werkt auteursrecht ook gelijk aan een patent voor producten op die manier...en zo niet wat zijn de wezenlijke verschillen.... Voor auteursrecht is de volgende site zeer interessant: www.file-reg.com maar dat heb ik zojuist ook in een ander bericht gepost hier
 2. Of spamihilator werkt ook goed voor in ieder geval outlook. Op http://spamihilator.com/ Had ik trouwens al ergens hier neer gezet maar is een handig programmaatje.
 3. Ik ben wel benieuwd waar dit allemaal over gaat. Maar zal wel doodgebloed zijn of zo? Of duurt het toch langer dan verwacht.
 4. http://www.spamihilator.com/ versie 0.9.9 downloaden. Dat programma filtert eerst zoveel mogelijk spam uit de mail voordat het bij je binnenkomt. Dus minder in outlook. En er zitten meerdere "tools" in om te zorgen dat je alleen mail die voor jezelf is binnenkrijgt.
 5. hier een algemene link die niet met marketing te maken heeft maar wel echt handig is voor iedereen die outlook gebruikt. Gewoon even het volgende programmaatje downloaden: http://www.spamihilator.com/ Spamihilator 0.9.9 Het is freeware. Maar werkt optimaal om het aantal spamberichten terug te draaien. Op te laten vangen door dat programma af en toe te legen. En dan heb je je mailbox een stuk leger...als het goed is.
 6. Fleur, Voordat je iets laat maken met een contentmanagementsysteem, is het wellicht beter om wat beter te begrijpen te weten hoe gegevens zijn opgeslagen op een website je eigen domein. Een contentmanagemensysteem heb ik zelf om teksten aan te passen. Redelijk simpel opgezet, maar ik heb ook niet meer nodig. Voor wat betreft de data, die zijn in mijn site en de meeste sites nog altijd opgeslagen in een database. Veel servers draaien op Apache (de software) om de websites de draaien. En de databases zijn meestal te veranderen met een SQL language/queries. Als je iedere dag dezelfde data moet veranderen bij bepaalde profielen zou dat wellicht via een SQL querie kunnen. Dat is een opdracht die je het "systeem" geeft om elke dag in bepaalde velden (bijvoorbeeld het veld "aantal" of "leeftijd" een waarde te zetten ofwel de waarde aan te passen. Als je dan zo'n query maakt of laat schrijven kun je vervolgens ergens op de server instellen dat deze de query iedere dag draait om een bepaalde tijd. Als dat zo de bedoeling is, is het kwestie van de juiste query of queries laten schrijven en dan even instellen. Daarna heb je er zelf geen werk meer aan. En geen content management systeem nodig daarvoor. Maar als ik de site voorbeeld zo zie heb je wel een content management systeem nodig voor de tekst. Zo'n content management systeem kun je laten maken, maar ook zijn er hele goede te koop afhankelijk van wat voor soort site. Die kunnen dan achter de site worden gezet of in een nieuwe worden gezet. Gewoon zoeken op content management system of WYSIWYG editor op internet dan vind je ze wel. Een paar gratis WYSIWYG editors (basis voor de zogenaamde CMS of hetzelfde, weet ik niet ben niet super kundig in dat soort zaken) staan ook gewoon op het internet. En CMS standaard systemen meer dan genoeg. Inderdaad meestal met demo op de site, dus het loont zeker ook de moeite om die sites beetje na te lopen de demos en te zien wat mogelijk is. Op internet staan inderdaad ook genoeg sites waar je een "project"aan kunt bieden om uit te laten voeren. De softwareontwikkelaars kunnen je dan een offerte sturen. Op basis van een omschrijving die je maakt van wat je wilt. Moet wel precies zijn zo'n omschrijving. En idd kan het je zelf veel tijd kosten als je een site helemaal custom laat maken door iemand uit het buitenland. Kost tijd voor uitleg en afstemming. Succes. En als er nog vragen zijn mag je me ook een PM sturen. Of mailen. Ik ben geen programmeur of zo maar weet wel globaal hoe een site er uit ziet. En heb er dus zelf ook al eentje laten maken.
 7. De eerste keren spiraal rijden kreeg ik er zware hoofdpijn van. Dat heeft me verbaasd. Hoe komt dat? Toen heb ik er maar als verklaring bij bedacht dat ik met recht rijden was opgegroeid en dat het langzaam verschuiven van de horizon verstoring van m'n conditionering gaf, af zoiets. ja denk ook dat dat het is.
 8. Benelux merkenbureau is inderdaad maar paar honderd euro per 10 jaar. En er bestaat een mogelijkheid om online een woordmerk of beeldmerk aan te vragen via hun site. Gaat heel makkelijk. Wel van te voren goed nagaan of het merk al vastgelegd is natuurlijk.
 9. ehm de reactie hierboven had ik geschreven zonder de bijdrages te lezen...feit is dat ik het dus echt een super idee vind. Zeker naar wat er nu allemaal over op het forum staat. Dat andere boeren er (nog) nix in zien is gewoon kwestie van weerstand tegen verandering om het mooi te zeggen. Mensen veranderen niet zo makkelijk. Al zegt iedereen dat men flexibel is etcetera blijven meeste mensen toch liefst overall hetzelfde doen. Of men denkt alles beter te weten. Soms denkt men dat soms is het zo maar soms moeilijk te bepalen wie wie is dan. Ik denk dat iemand die bij gemeentehuis of zo zit en verantwoordelijk is voor plattelandsplanning en dergelijk al wel een stuk geinteresseerder is in dit soort zaken! Ik ken zelf ook iemand op dat vlak en denk dat hij het geweldige idee wat hier staat ook wel interessant vind en zich sneller kan verplaatsen in de voordelen. Al snap ik zelf denk ik wel wat de voordelen zijn. En ik als niet-landbouwexpert neem ook gewoon aan dat het klopt. De besparingen van brandstof. En overige voordelen. Vind zelf ook dat de standaardisatie op vele vlakken best weer terug mag daar wordt onze omgeving alleen maar weer beter van. Een combinatie van spiraalvormig-vierkant-rond maaien is al leuk voor agrarische gronden....lekker afwisselend! Heb er zelf wel eens aan gedacht dat ik, als ik ooit een weg aan zou moeten leggen, de bevoegdheid zou willen hebben om gewoon wat kleurstof of zo in te kopen en dat ff door het asfalt te gooien voordat het gestort wordt. Of hoe je dat ook noemt. Gewoon een paar rode wegen of blauwe wegen of zo aanleggen. Misschien zelfs met een of andere techniek leuke kunstwerken in de wegen verwerken. Een al dan niet beetje aangepaste Appel of zo. In ieder geval op plekken waar dat verkeerstechnisch gezien geen problemen zal opleveren. Stoeptegels net zo die zijn zo saai grijs. Misschien ook een leuk bedrijfsidee voor iemand hier :-). Ah ja of huizen die voegen tussen de stenen zijn ook zo grijs moet ook met een kleurtje kunnen. Als ik toch aan het brainstormen ben ;)
 10. Ik weet niet of het al gevraagd is...maar wordt je als boer niet duizelig ervan als je steeds maar rondjes draait met je tractor...en hoe kom je midden in je veld met de tractor? Nee ff serieus ik vind het wel een heel goed idee verder. Voor wat betreft rond maaien vind ik zelf dat dat volgende voordelen heeft als van binnenuit naar buiten wordt uitgevoerd: 1) De belangrijkste, hazen en eventueel zelfs patrijzen hebben kans om te vluchten voor de tractor in plaats van dat ze ingesloten worden en de dood vinden 2) als aan de rand van het veld dan gewoon nog wat blijft staan niet wordt gemaaid om zo de dieren ook nog wat beschutting te geven...houden boeren misschien onbewust eindelijk eens rekening met datgene waar ze al veel langer rekening mee zouden moeten houden. Gewoon wat beschutting laten staan goed zijn voor het wild op het veld. Is ook belangrijk.
 11. Klopt dat is een mooie quote wel. En ook weer relatief. Vertel ? nou ja is gewoon zo. weet ik wel zeker. Ik bedoelde daar trouwens niet dat het niet zou kunnen dat een klok in de ruimte bij terugkomst een duidelijk andere tijd zou aangeven dan de klok op aarde. Of dat iemand minder oud zou lijken. Maar nou ja tijd is ook relatief. En is afhankelijk wat je als uitgangspunt neemt. Maar voor wat betreft een klok die werkt volgens bepaalde principes. Als je weet wat bepaalt dat hij zo constant loopt dan weet je ook of zou je kunnen denken aan waarom die klok dan in de ruimte minder constant loopt. In die laatste zin heb ik trouwens al wel het antwoord gegeven op de denkfout. Als we in plaats van een klok overal een machine neer zouden zetten en iedere keer dat die een constante slag zou maken de tijd aan zouden geven, dan zou een machine die in de ruimte was geweest en minder slagen gemaakt zou hebben of meer (andere "tijd") ook niet perse in de tijd hebben gereisd. Kan dus ook zijn dat ie gewoon minder constant heeft gelopen. Door omgevingsfactoren.
 12. Ik moet hier toch nog even nog een reactie plaatsen. Al denk ik dat dit forum eigenlijk niet is bedoeld voor wetenschappelijke discussies. Maar...in feite is alles wel relatief. Voor wat betreft de Lorentz transformaties, daar kijk ik nu net naar, en eerlijk gezegd lijkt het mij allemaal bullshit. Maar ik ben wel benieuwd of hier praktisch gezien nog wat goeds is uit voortgekomen ooit. Als iemand het weet mag die me wel PM sturen of mailen eventueel.
 13. Lees de letterlijke tekst van zijn relativiteitstheorie dan maar. En denk er kritisch over. Dan zie je het. Of niet.
 14. Gepromoveerd...nog net niet. Hoop ik 2007 te doen. Maar niet in de fysica. Meer op gebied van management/economie/filosofie. En dat is ook precies de reden dat het me op dit moment niet zo interesseert wat Einstein nou allemaal wel of niet heeft gezegd. Want voor nu richt ik me liever op interessantere zaken. Die wel kloppen. Maar ik heb zijn relativiteitstheorie toen eens nagelezen, de letterlijke tekst van hem. En hij maakt daar denkstappen in. Waar dus echt grove denkfouten in zitten. Kwestie van kritisch kijken wat hij daar heeft geschreven. Maar die denkfouten in begin deden me toen al besluiten de rest niet te lezen. Zelfde is theorievorming van hem over dat iemand die de ruimte in zou gaan een hele tijd, dat die minder snel oud zou worden. En dat er verschil zou bestaan tussen een klok die dan mee zou gaan en de klokken op aarde. Bij terugkomst. Daar maakt hij en ook meerdere mensen denkfouten in.
 15. Ik wil ook een bedrijfje in het buitenland beginnen. Puur op papier belastingtechnisch dan. Mag gewoon een postadresje zijn maar het moet wel officieel zijn en ook dat ik een rekeningnummer kan aanvragen daar. Welke landen, of eilandengroep is hiervoor geschikt. Ik zoek een zo min mogelijk complexe structuur, dus het liefst gewoon adres, inschrijving en rekeningnummer. Is puur voor diensten, dus geen illegale gambling constructies, daar ben ik sowieso niet naar op zoek. Wellicht dat zrski hier iets op kan adviseren aangezien het lijkt of zrski hier wel raad mee weet te zien aan zijn replies. Is voor mij nogal vaag het bovenstaande in de zin van hoe kun je nu iets op willen zetten puur op papier belastingtechnisch, voor diensten, terwijl het niet uit zou maken waar of zo. Snap het doel daar niet zo van?? Als het is om een huis of zo te kunnen kopen of wat dan ook dan snap ik het. Je zegt belastingtechnisch maar dan maakt het ook nogal wat uit waar. Vaag zo?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept