Ga naar inhoud

Phantor

Senior
 • Aantal berichten

  55
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Phantor

 1. De Postbank (al een eeuwigheid van de ING..) is vrij makkelijk met het verstrekken van een rekening, ook als men beschikt over een BKR notering of niet. Zoals door iemand hier ook al aangegeven, iedereen moet de mogelijkheid hebben om een rekening te kunnen openen danwel te gebruiken. Anders is het misschien een optie om in een ander land een rekening te openen, daar je als bedrijf verplicht bent al je Iban en Bic nummers te melden op je rekeningen of deze zo op te vragen zijn, zou dit een vrij makkelijke en simpele oplossing kunnen zijn voor dit vervelende probleem. Succes gewenst,
 2. Om even aan te geven welke ik heb en gebruik en dat je er misschien wat mee kan: Postbank buddy - Te vinden in je mijn.postbank.nl Finnu - Via msn telefoon nummers en adressen opzoeken - detelefoongids.nl Yourda - informatie over hypotheken ed - via yourda.nl Specie - gevonden via msn.nl/microsoft.nl voor vragen over advertentie's en alles en nog wat.
 3. Meenemen: Uitreksel Gemeentelijk register of een recente bankafschrift en je legitimatie. Je moet uiteraard een vestigings adres hebben (geen postbus). Dit kan je doen op een adres van familie/vrienden etc. Fiscale gevolgen? Geen, jij bent de eigenaar van de toko, je familie niet, die ontvangen alleen je (reclame) post.
 4. Uhm vroeger moest je minimaal 3x een aanmaling sturen voordat je het uit handen mocht geven, momenteel ben je verplicht minimaal 1 aanmaling te versturen. Het verhaal dat je alleen aan je factuur voldoende hebt is niet waar.
 5. Toch zijn er al veel geregstreerd. Zie lijst hieronder. Komt van webhostingtalks www.100.nl www.101.nl www.111.nl www.112.nl www.113.nl www.118.nl www.121.nl www.123.nl www.128.nl www.204.nl www.222.nl www.247.nl www.303.nl www.333.nl www.360.nl www.365.nl www.404.nl www.444.nl www.538.nl www.555.nl www.625.nl www.649.nl www.666.nl www.777.nl www.888.nl www.911.nl www.912.nl www.925.nl www.999.nl
 6. A: Duur. B: Waarom gaat een andere mijn post lezen? C: Wat doen jullie met mijn papieren post? De snipperaar in? Of in een vuilnisbak totdat het weg gehaald wordt? D: Daar ik niet altijd in NL zit en dus ook wel eens een hele langzame (56k) verbinding heb (en ook in NL is het niet altijd zo snel als op de zaak) en ik zou veel post hebben, dan zit ik er wel heel erg lang over te doen om reclame folder xxx down te loaden. E: Stel ik heb wat leuks in mijn 'digitale post' dan moet ik het weer uitprinten, denk dat kostenpost van inkt en papier dus aardig omhoog gaat. F: Als mn tijdschriften ed nog gewoon aankomen, waarom zou ik dan niet de moeite nemen om er 3 minuten langer over te doen om de overige post ook mee te nemen en deze thuis op mn gemak door te nemen. En als ik jullie was zou ik eerst eens naar jullie huidige aanbod en diensten kijken en daar eerst wat mee doen.
 7. Ja even deze topic omhoog schoppen. Ik zou namelijk nog even laten weten wat de uitslag zou zijn na de uitspraak van de geschillencommissie. De uitslag is, TNT wint... De punten van mijn kant uit: TNT stuurt niet alles poststukken door. De klantenservice beantwoord de mail niet of geeft een reactie ' we zullen er op letten'. Telefonisch niemand bereikbaar (best duur vanuit het buitenland bellen en dan een uur in de wacht staan), site was niet te laden op het moment dat er een nieuwe service afgesloten moest worden (dit was tijdens de overgang van tpg naar tnt. Dat er meerdere klachten zijn verstuurd en nooit een reactie op kwam. Na heel boos te zijn geweest er 1 maand service is terugbetaald. En dat de algemene voorwaarden van TNT onredelijk zijn. Samen met alle correspondentie alsmede de brieven opgestuurd welke fout zijn afgeleverd naar de commissie. TNT post: Wij kunnen niet controleren of die brieven door ons zijn bezorgd of niet. (Kunnen ze wel, bar code, meer informatie op de brief waaruit blijkt dat het van de tnt afkomt). Misschien was het wel post van de partner. Misschien een brief onder de naam van een bedrijf, want er stonden bedrijfsnamen op dat adres ingeschreven (al jaren zijn die er niet meer). Dat ik mijn oude bedrijfsnaam als email adres aanhou is alleen maar omdat het makkelijk is. Dat er naar de tnt gebeld word is een kostenpost welke bij de klant ligt, geen verantwoordelijkheid van de tnt. (Ja uiteraard maar als via internet aanvragen niet werkt, hoe moet je het dan doen..) En, het toppunt, naar alles waarschijnlijkheid is de computer te oud om onze site te bezoeken, een te oude browser en of een slechte internetverbinding.. Met als afsluiting dat als al dit bovenstaande niet of niet helemaal van toepassing is, dat men zich beroept op hun algemene voorwaarden waarin de TNT geen aansprakelijkheid heeft. Nu is dit het korte deel want ik ga niet 5 a4'tjes overtikken en een deel van het verhaal had ik hier al geschreven. Feit blijft wel dat de TNT lak heeft aan haar klanten, totaal niet mee wil denken met hun klanten en zich werkelijk op alle mogelijke manieren zich overal onder uit wil praten en het lukt ze ook nog. Ik had geen hoge pet op van deze club maar nu is er wel heel erg weinig van over helaas... Ben blij als die postmarkt helemaal open gaat..
 8. Als je in Belgie of Duitsland woont kan je je gewoon inschrijven bij de Nederlandse KvK. Woon je in een ander land dan val je helaas buiten de boot.. Zelf ervaren.. Even contact met de KvK opnemen, je verhaal uitleggen en je weet zo wat je allemaal (niet) kan. Succes.
 9. Op de site van de belasting dienst kan je daar meer informatie over vinden. Je kan nl bonnen etc opvoeren VOOR je oprichting. En als je het bij hun niet kan vinden dan zou ik eens kijken bij de starters afdeling van de kvk.nl Succes.
 10. Waarom niet? Ik heb dat in Ierland weleens gedaan. Verklaring aanvragen, formuliertje invullen, opsturen, zes maanden wachten en klaar. Is het in Italië lastiger? Een jaar wachten is normaal, heel veel zelf achter aan gaan, het is zo tijdrovend, daarom mijn advies om het uit te besteden of de hulp van een commercialista nemen.
 11. De EU-ministers zijn het er net over eens geworden, maar het zal nog wel een paar jaar duren voordat dat mogelijk is. Dan zou ik adviseren in Italie een commercialista zoeken (je hebt ze ook die Engels spreken als je geen Italiaans kan) die weten welke wetten en regels je moet volgen en die aanvraag voor de BTW moet indienen. Bijna elk bedrijf in Italie heeft een commercialista om dit soort zaken te regelen danwel om bij te staan. Je kan het zelf ook maar dat is niet aan te raden.
 12. Ik denk dat op de site van de belastingdienst.nl daar wel het eea over staat. Je kan het ook hier in Italie terug vragen, maar als je een mogelijkheid hebt om het via/in Nederland te doen zou ik je dat adviseren daar het hier wel heel lang (lees als maanden danwel niet jaren) kan duren voordat je het eens een keer terug krijgt, na er uiteraard zelf achterna te zijn gegaan..
 13. Waarom vraag je via je bedrijf niet een zakelijke rekening aan bij de Postbank? Buitenlandse bedrijven kunnen ook een Nederlandse rekening openen. Dan kan je via die weg betalingen doen en ziet men je zakelijke naam, ook kan je dan je Paypal omzetten naar een bedrijfsrekening, ziet men ook je zakelijke naam. Voor de vragen over BTW op facturen kan je het beste kijken op de site van de belastingdienst afdeling zakelijk of op de kvk site, daar is info ten overvloede. Online betalingen, Mollie, Tripledeal, Targetpay etc. http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=navclient&gfns=1&q=online+betalingen+accepteren
 14. Mijn zaak tegen de TNT komt 15 november voor, ik wacht het besluit af wat er uitkomt. Andere alternatieven? Tja, ik heb laatst een pakje verstuurd met een bedrijf krijg ik die na weken en weken eens terug met de mededeling dat het huis niet bestaat. Terwijl ik bij het huis ben geweest. Nu is het verzonden met UPS, die is er ook al weken over aan het doen om het af te leveren. Nu moet ik wel zeggen dat dit een buitenlands adres betreft maar dan nog kan het in dat land binnen 5 dagen zijn..
 15. Dat straft de markt dan toch wel af? Als het té ver is, dan zal de markt het niet slikken en zal de makker failliet gaan of op z'n minst het product killen. Lijkt me gezond dat het mensen het wel proberen, wie weet blijkt er wél vraag naar te zijn. Dan kan jij of ik het wel te ver vinden, maar de markt blijkbaar niet. Een erg gezond mechanisme :) Jawel dat is ook wel zo, alleen blijf ik ermee zitten dat er om de zoveel tijd weer iets met veel 'herrie' word gepresenteerd en het daarna gepusht word om het maar te nemen/te gebruiken. En soms zelfs verplicht. Uiteraard heb je als persoon zelf de keuze om iets wel of niet te doen/te gebruiken afgezien van de laatste. En jammer genoeg zijn er tegenwoordig allemaal nieuwe dingen wat blijkbaar zo goed is en vervolgens snap je nog niet hoe het werkt/moet. Straks hoeven we echt helemaal niets meer te doen..
 16. Oh wat een prijzen. Ik heb het nodig als ik even terug in NL ben maar wat duur.. Hier betaal ik voor UMTS en HSDPA 20 euro per maand voor 500 mb of 25 euro voor 9000 mb.
 17. Sorry hoor maar waarom moet alles nog meer gehyved worden? Waarom moet alles wat ik koop met een klik op wiki te vinden zijn? We maken de boel allemaal 'mooier, sneller, en ingewikkelder'. Waarom zouden we niet tevreden zijn met wat er nu is? Alsof de doorsnee persoon zit te wachten op al die nieuwe dingen. Neem de mobiele telefoon, daar kwamen zoveel optie's bij dat je nu een telefoon hebt waar je op allemaal manieren mee kan sms'en, internetten, films kan kijken, foto's mee kan maken en mee kan bewerken terwijl dat ding eigenlijk alleen voor bellen bedoeld is. Beetje overkill, en nu komt oa Nokia met weer de normale telefoons uit, met basic opties en een normale prijs, waarom zou dat toch? Wil ik dat iedereen alles van mij weet met 1 klik? Wil ik wel dat alles mij in de schoot geworpen word als ik iets wil weten? Ik zoek het liever zelf op, dan leer ik er ook nog wat van. Wil ik wel hypermoderne web x.0 site's bezoeken welke te lang duren om in te laden? Zorg er eerst eens voor dat alles werkt met IE en FF. Plus dat de mensen die 'in die wereld' zitten het allemaal wel 'begrijpen' en gaan/willen uitvoeren. Maar voor de doorsnee persoon zal het geen waarde hebben, er zijn teveel mensen die met te veel termen gooien welke niet begrepen worden door de gemiddelde internetter. Zijn we straks dan echt allemaal lui? Laten en zoeken we echt alles via internet op? Laten we alles via het web lopen? Fijn met een storing zoals laatst op Schiphol, heel deel van Nederland buiten werking. En wat leren we er zelf nu nog als mens van, als alles wel naar je toekomt.....
 18. Ja, voor een goede incasso moet je echt bij IJ zijn hoor! Als er een bedrijf is wat slecht werkt en waarvan 80% van de bevolking weet dat ze niets voorstellen is dat een geweldig bedrijf om je geld heen te gooien... Zijn genoeg andere bedrijven die ook stickers hebben..
 19. Je schrijft, ik heb Mein Kampf niet gelezen, en gelijk erachter aan, gelukkig ook niet. Waarom schrijf je gelukkig ook niet terwijl je nu niet weet wat er in geschreven is? Je kan pas een mening geven over iets als je het gelezen hebt. Nee ik ben niet pro Mein Kampf of wat dan ook, het viel mij alleen op. Edit: Quote goed gezet.
 20. Toevallig, stond ook op geenredactie... Is web 2.0 en web 3.0 en wat er niet weer gaat komen niet een commerciele hype om iedereen weer wat anders te laten bouwen? Tot nu toe is Web 2.0 niet veel anders dan web 1.0. In mijn ogen, niet dat ik hiermee half webbouwend nederland ed voor het hoofd wil slaan.
 21. Adverteren in de GG/TG is, in mijn ogen, zonde van het geld. De ervaringen zijn dat je in de verkeerde lijst/cat wordt geplaatst. En vervolgens een heel jaar moet wachten voordat je offline goed geplaatst gaat worden. Online iets sneller. Jaar erop staat het bedrijf op een heel ander adres in de gidsen... Etc etc. Nee, weinig extra klanten mee gehad, je kan zoals iemand al eerder schreef dat geld beter steken in een Adwords of andere campagne voor je naamsbekendheid (of desnoods een lokale advertentie in het lokale krantje voor een aantal maanden lang) maar de GG etc zullen je er niet echt aan helpen.
 22. Ik post het hier wel, misschien dat iemand anders er ook ooit nog eens wat aan heeft, dit komt van de KvK regio Rotterdam/Dordrecht van Dhr Markesteijn > Hieronder vindt u ons antwoord op uw vraag: > > Als u een onderneming in Nederland heeft maar u woont over de grens, > bijvoorbeeld in België of Duitsland, bent u verplicht zich te laten > inschrijven bij de kamer van koophandel in Nederland. > Als u woonachtig bent in België of Duitsland dan dient u uw woonadres > als zijnde zaakadres aan ons door te geven. In andere gevallen dient > Met het antwoord als je niet in DE of BE woonde: Het feit dat een zaakadres in België of Duitsland wel mogelijk is, heeft te maken met het feit dat het buurlanden van Nederland zijn. Uw land ligt echter verder weg. Er wordt dan ook vanuit gegaan dat in uw geval er een vestiging in Nederland is. Mocht dit niet zo zijn dan dient u zich uit te schrijven. Dit kunt u doen door middel van het formulier 14 welke reeds naar u is gezonden per email Met andere woorden, internationaal zakendoen is bij de KvK nog niet echt aanwezig... Ik hoop dat je er wat aan hebt!
 23. Beste Mirjam_v, Toen ik destijds bij de KvK mijn vraag neerlegde inzake een adres in het buitenland maar een bedrijf voeren in Nederland, kreeg ik als antwoord dat als men in Belgie of Duitsland woont, je je met dit adres kan inschrijven in de Nederlandse Kamer van Koophandel. Als je in een ander land woont dan deze 2 kan je jezelf niet inschrijven. Heb je dit zelf al gevraagd bij de KvK? Ik heb deze tekst nog ergens letterlijk in mijn email box staan mocht je daar intresse in hebben. Het is dus gewoon mogelijk om voor jou te wonen in Duitsland en je bedrijf in te schrijven in Nederland op dat adres.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.