Jump to content

adnarim

Senior
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • First name
  Miranda
 • Last name
  Sturmans
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Hoensbroek
 1. Ik heb ooit hetzelfde mailtje gehad,dit was een Nigeriaanse oplichtersbende. Op zn naam googelen is een goede tip,dit soort mensen staan vaak geregistreerd en hebben vaste schuilnamen.
 2. Klanten kunnen betalingen doen via een Paypal account. Zelf kun je een Paypal account aanmaken,je kunt dit in je shop vermelden dat dit bij de betalingsmogelijkheden hoort. Een Paypal Logo kun je makkelijk laten plaatsen. Groetjes
 3. Ik zou zelf eens kijken naar de omschrijvingen bij de producten. Ik ben zelf een liefhebber van Swarovski sieraden,ik ken de collectie ook zeer goed. Nu lijkt het alsof het een origineel Swarovski sieraad is,dit is niet het geval,er worden swarovski stenen gebruikt. Als er Swarovski ring staat,gaat men er vanuit dat het een Swarovski ring is. Succes verder!
 4. 1 woord,Geweldig,hij is opgeslagen bij mijn favorieten,ik ga zeker gebruik maken van jullie diensten. :)
 5. Nou dat is heel duidelijk zichtbaar,de kliks op de advertentie en de kliks naar de webshop. De kliks naar de webshop zouden overeen moeten komen met wat analytics mee aangeeft,dit is echter niet het geval.
 6. Hallo, Ik vraag me af of de clicks op marktplaats wel helemaal eerlijk lopen. Als ik kijk naar de url clicks en het vergelijk met analytics zit er wel degelijk verschil in. Wellicht zijn er ondermemers die hetzelfde hebben ervaren. Groetjes!
 7. Visitekaartjes in bruidszaken leggen,voor een speciale aanbieding om bruidsnagels te maken. Samenwerken met kapperszaak/schoonheidsspecialiste/kledingzaken voor een complete make over,dit zou een leuk voorstel kunnen zijn,waar jullie allen van zouden kunnen profiteren. Succes!
 8. Yes,vandaag een nieuw logo en een flinke order naar California ;D
 9. Hallo, Ik heb een vraag over een betaling te ontvangen uit Amerika. Een klant wil bestellen,hij schrijft dat hij zn visa card hiervoor wil gebruiken,het nummer doorgeven..... Is het niet makkelijker om de betaling via Paypal te laten lopen? Groetjes
 10. Ik wil jullie mede forummers bedanken voor alle topics. Vooral de topics wat mij aanspreken,want die filter ik er natuurlijk uit. ;D Ik zit nu al een tijd op Higherlevel te lezen en ik heb hier enorm veel geleerd,ik ben weliswaar geen grote poster,maar lees het met enorm veel interesse. Vooral de topics over webwinkels en alles wat hierbij komt kijken triggert mijn nieuwsgierigheid. Ontzettend fijn dat dit forum bestaat,dat is eigenlijk wat ik met deze post wil zeggen. Groetjes!
 11. Ik vlieg er zelf ook mee. Ideaal,geen grote luchthavens,je zit zo in het vliegtuig. En voor een vlucht van een kleine 2 uur naar Rome,hoef ik geen luxe. De prijzen zijn bij een vroege boeking echt spotgoedkoop. Ach en die reclame tussendoor,die neem ik op de koop toe.
 12. Ik vraag me af wat de verkoopprijs moet worden? Wie betaalt die bedragen voor produkten uit Vietnam of China? ??? Vooral wat kleding betreft en merkloos is. Ik verkoop zelf overhemden uit Italie,maar dan heb ik het over merkkleding. Wat de douane betreft,ik zou de belastingdienst bellen en daar eens informeren,zij kunnen je vast meer vertellen.
 13. Logisch nadenken is geen probleem. Ik heb een klantenbestand opgebouwd,waar op dat moment nog geen aanmeldingen via het contactformulier liepen. Op dit moment wel,dus ik heb een hoop klanten wat hun toestemming niet gegeven hebben,maar wel altijd een mailing ontvangen hebben. Ik wil het hier alleen verifieren......
 14. Ik heb een vraag wat betreft het versturen van mailings. Ik heb begrepen dat het vanaf 1-7 niet meer mag,is deze datum bindend? Mag ik mijn klantenbestand geen mailing doorsturen? Bedankt
 15. Graag zou ik dat ook willen weten,ik zit zelf in de Italian Shirts of Italiaanse Overhemden. Je zegt dat je al enige tijd bezig bent om de juiste leverancier te vinden,verder noem je het "erg" exclusief. Komen deze merken uit het buitenland? Ben dan heel benieuwd naar de merknaam en hoever je ontwikkelingen tot nu toe zijn. Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept