Ga naar inhoud

adnarim

Senior
 • Aantal berichten

  58
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door adnarim

 1. Ik heb ooit hetzelfde mailtje gehad,dit was een Nigeriaanse oplichtersbende. Op zn naam googelen is een goede tip,dit soort mensen staan vaak geregistreerd en hebben vaste schuilnamen.
 2. Klanten kunnen betalingen doen via een Paypal account. Zelf kun je een Paypal account aanmaken,je kunt dit in je shop vermelden dat dit bij de betalingsmogelijkheden hoort. Een Paypal Logo kun je makkelijk laten plaatsen. Groetjes
 3. Ik zou zelf eens kijken naar de omschrijvingen bij de producten. Ik ben zelf een liefhebber van Swarovski sieraden,ik ken de collectie ook zeer goed. Nu lijkt het alsof het een origineel Swarovski sieraad is,dit is niet het geval,er worden swarovski stenen gebruikt. Als er Swarovski ring staat,gaat men er vanuit dat het een Swarovski ring is. Succes verder!
 4. 1 woord,Geweldig,hij is opgeslagen bij mijn favorieten,ik ga zeker gebruik maken van jullie diensten. :)
 5. Nou dat is heel duidelijk zichtbaar,de kliks op de advertentie en de kliks naar de webshop. De kliks naar de webshop zouden overeen moeten komen met wat analytics mee aangeeft,dit is echter niet het geval.
 6. Hallo, Ik vraag me af of de clicks op marktplaats wel helemaal eerlijk lopen. Als ik kijk naar de url clicks en het vergelijk met analytics zit er wel degelijk verschil in. Wellicht zijn er ondermemers die hetzelfde hebben ervaren. Groetjes!
 7. Visitekaartjes in bruidszaken leggen,voor een speciale aanbieding om bruidsnagels te maken. Samenwerken met kapperszaak/schoonheidsspecialiste/kledingzaken voor een complete make over,dit zou een leuk voorstel kunnen zijn,waar jullie allen van zouden kunnen profiteren. Succes!
 8. Yes,vandaag een nieuw logo en een flinke order naar California ;D
 9. Hallo, Ik heb een vraag over een betaling te ontvangen uit Amerika. Een klant wil bestellen,hij schrijft dat hij zn visa card hiervoor wil gebruiken,het nummer doorgeven..... Is het niet makkelijker om de betaling via Paypal te laten lopen? Groetjes
 10. Ik wil jullie mede forummers bedanken voor alle topics. Vooral de topics wat mij aanspreken,want die filter ik er natuurlijk uit. ;D Ik zit nu al een tijd op Higherlevel te lezen en ik heb hier enorm veel geleerd,ik ben weliswaar geen grote poster,maar lees het met enorm veel interesse. Vooral de topics over webwinkels en alles wat hierbij komt kijken triggert mijn nieuwsgierigheid. Ontzettend fijn dat dit forum bestaat,dat is eigenlijk wat ik met deze post wil zeggen. Groetjes!
 11. Ik vlieg er zelf ook mee. Ideaal,geen grote luchthavens,je zit zo in het vliegtuig. En voor een vlucht van een kleine 2 uur naar Rome,hoef ik geen luxe. De prijzen zijn bij een vroege boeking echt spotgoedkoop. Ach en die reclame tussendoor,die neem ik op de koop toe.
 12. Ik vraag me af wat de verkoopprijs moet worden? Wie betaalt die bedragen voor produkten uit Vietnam of China? ??? Vooral wat kleding betreft en merkloos is. Ik verkoop zelf overhemden uit Italie,maar dan heb ik het over merkkleding. Wat de douane betreft,ik zou de belastingdienst bellen en daar eens informeren,zij kunnen je vast meer vertellen.
 13. Logisch nadenken is geen probleem. Ik heb een klantenbestand opgebouwd,waar op dat moment nog geen aanmeldingen via het contactformulier liepen. Op dit moment wel,dus ik heb een hoop klanten wat hun toestemming niet gegeven hebben,maar wel altijd een mailing ontvangen hebben. Ik wil het hier alleen verifieren......
 14. Ik heb een vraag wat betreft het versturen van mailings. Ik heb begrepen dat het vanaf 1-7 niet meer mag,is deze datum bindend? Mag ik mijn klantenbestand geen mailing doorsturen? Bedankt
 15. Graag zou ik dat ook willen weten,ik zit zelf in de Italian Shirts of Italiaanse Overhemden. Je zegt dat je al enige tijd bezig bent om de juiste leverancier te vinden,verder noem je het "erg" exclusief. Komen deze merken uit het buitenland? Ben dan heel benieuwd naar de merknaam en hoever je ontwikkelingen tot nu toe zijn. Succes!
 16. ;D Thanks zeg,ik was al aan het frummelen en begon al lichtjes in paniek te raken,heb gelukkig nog geen grote wijzigingen aangebracht. Waar zit het verschil? totaal verschillende uitkomsten van website Grader en SEO score ???
 17. 60 wordt weegegeven,zal nog eens de site doorspitten hoe en wat er te verbeteren valt ???
 18. Er was laatst een onderwerp over een veilingsite bij Radar. Ging om deze site http://goudkoortsveiling.nl/ ......het fijne weet ik er niet van. ???
 19. Excuus was zeker een vraag :-[ Vraag 2 bedoel ik.............ben ietsie ongeduldig ;)
 20. Ik verkoop kleding,mijn collega ondernemers hebben wel een webwinkel. De voordelen van een webwinkel zal zijn dat klanten gelijk zien of een artikel voorradig is en dat zij de mogelijkheid hebben om online te betalen. Nadelen zie ik niet zoveel,alleen het persoonlijke kontakt wat ik al eerder aangaf. Maar antwoord op mijn vraag heb ik nog steeds niet,,,,,,,niemand ervaring met variowinkel? ??? Groetjes!
 21. Op de website staat een kontakt/bestelformulier dit vullen de klanten in en ik reageer hierop. Ik mail mijn klanten dezelfde dag nog terug of het artikel op voorraad is met de evt betaalgegevens. De persoonlijke benadering sprak me altijd wel aan.
 22. Hallo, Ik ben bezig om mn bestaande website te transformeren naar een webwinkel. Nu lopen de bestellingen lekker door,maar de klant doet bij bestelling op voorhand het bedrag overmaken. Ik wil toch graag een betaalsysteem,om meer vertrouwen te scheppen. Ik heb op de site van Variowinkel gekeken en het ziet er netjes uit,heeft er iemand ervaring met Variowinkel? Ik zit met het dilemma of ik die stap wel of niet zal nemen,nu heb ik rechtstreeks kontakt met mijn klanten,krijg hier ook positieve reactie's op. Met een webwinkel zal dit uiteraard minder zijn. Bedankt voor jullie evt reactie's. Edit, topic titel aangepast
 23. Hallo, Volgens mij is w/c welcome. tenminste ik vond de afkorting hierop: http://www.taaldok.nl/dictionary/abbreviations.php?action=search&by=A Groetjes! Ow het is al gevonden...........
 24. adnarim

  spam

  Hier wordt me toch gespamd >;(....................leuk om reclame te maken,maar beseft diegene nu niet dat dit zwaar irriteert om op elke topic je link achter te laten. Fijne avond!
 25. Dat vind ik dus wel,dat houdt mij nl tegen,vind het weinig klasse uitstralen. Ik vind ze allen op elkaar lijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...