Jump to content

StevenK

Raad van Advies
 • Content Count

  3,959
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

StevenK last won the day on April 2

StevenK had the most liked content!

Community Reputation

342

Personal info

Register

 • How did you find us:
  zoekmachine
 • You are:
  adviseur
 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  juridische en fiscale zaken
  innovatief ondernemen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  geen

Company info

 • Company or organization name
  Storm van 's Gravesande Advocaten
 • Address
  Stationsweg 117, Ede, 6711PN, Netherlands
 • Phone number
  +31318657620
 • Branch
  Juridisch
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  zich vooraf laten adviseren , om te voorkomen dat aandachtspunten uitgroeien tot problemen.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemerschap is een combinatie van vrijheid, zelfstandigheid, visie, durf en doorzettingsvermogen.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is niet alleen dat ene briljante idee, maar ook het vermogen om out of the box te denken en op die manier uitdagingen bij hun basis aan te pakken in plaats van enkel de symptomen te bestrijden.
 1. Juist met meer schuldeisers is een afkoop makkelijker.
 2. Afdracht naar de deurwaarder gaat omlaag. Salaris verhogen ten behoeve van die aflossing zou ik zeker niet doen. Dan eerder die ruimte benutten om te kijken of de schuld niet afgekocht kan worden, maar zeker niet het salaris verhogen.
 3. Dat zou het ook zomaar kunnen zijn 🙂 Ook omdat 'ie vanaf dat 'ie 65 werd, weer wel statutair directeur was.
 4. Da's heel kort door de bocht. Dat gaat over een situatie waar een arbeidsongeschikte man zei 'mijn vrouw doet het - beperkte - werk', maar uit zo ongeveer alles bleek dat de man het werk deed. De heffing over het (DGA) loon van zijn vrouw werd verlaagd met wat er bij hem geheven zou gaan worden. Het waarom staat er niet bij vermeld, maar zal wel iets te maken hebben met optimalisatie van belastingdruk in de IB sfeer.
 5. Een vraag als deze is één die je met een vertrouwde adviseur / sparringpartner moet bespreken. Om een goed idee te hebben, is er veel meer informatie nodig over beide partijen. Want alleen met een volledig beeld kun je een goed idee hebben over hoe een samenwerking vormgegeven kan worden. Ik zou zelf eerder denken in termen van een exclusieve licentieovereenkomst dan samenwerking in een nieuwe BV.
 6. Helemaal mee eens. Toen ik - enige tijd geleden - in de computerhandel zat kreeg ik ook wel eens pallets vol geleverd voor mijn huis. Maar ik heb nooit meegemaakt dat de chauffeur zei 'haal ze zelf maar uit de wagen'. Dat zou ik overigens ook niet gedaan hebben, want zelf lossen, betekent ook zelf risico van het lossen dragen.
 7. Sinds de WAADI zijn dit soort bedingen tussen contractspartijen ook vaak niet meer houdbaar.
 8. Leg eens uit waarom schoonmaak kennelijk niet ongebruikelijk is. En verder: zijn er voorwaarden van toepassing waaruit deze verschuldigdheid blijkt? Om wat voor bedrag gaat het? #needmoreinfo
 9. Dat is het moment dat je met het dossier naar een ter zake kundige advocaat stapt, want de details spelen bij deze vragen zo'n grote rol, dat het onmogelijk is jouw vragen op deze manier te beantwoorden.
 10. 'werknemer' says it all. Zolang je in termen van werknemers denkt en niet mensen zoekt die daadwerkelijk deelnemen ben je aan die bescherming van die werknemer gebonden.
 11. Je kunt - in Nederland - niet iemand in dienst nemen en niet betalen. Iets met 'wettelijk minimumloon' enzo. Is al genoeg over geschreven hier op hl.
 12. Ligt eraan of WM C een vordering heeft op de holding erboven. (wel jammer dat je niet reageert op de terechte vragen van TwaBla)
 13. De eerste vraag is wat de inhoud van de overeenkomst is. Maar ik begrijp ook al dat je dat met 'onze advocaat' hebt besproken. Wat was zijn of haar advies? Edit: zie pas na mijn post de reactie van Twa
 14. Zoals in bijna elk topic: wat is er precies afgesproken en wat kun je onderbouwen. Laat dat door een derde screenen en je weet je positie. Zoals je het nu vertelt sta je heel sterk, maar een verhaal heb je in de zittingszaal niks aan, dan gaat het om bewijzen.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept