Jump to content

lisab00m

Junior
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  financiering
  expert
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Je email adres online zetten is inderdaad dodelijk. Simpele onbeschermde mailformuliertjes op je website hebben precies hetzelfde effect. Daar ramt zo'n spambot gewoon doorheen, en als het eenmaal lukt blijft hij plakken.
 2. Ik denk dat het hele digitale ID zowiezo flink op de schop genomen moet worden. Virtuele identity groeit exponentieel, maar het is totaal niet allesomvattend. Ik denk dat we in de komende jaren naar een universeel paspoort/ID toe gaan, waarin al je voorkeuren, accounts, registraties, belastinginfo, boetes, klantnummers, concerten waar je niet in mag etc.. in staan. Natuurlijk wordt het een enorm veiligheids issue, maar ik denk dat we er wel naar toe groeien.
 3. Inderdaad... Zet er een paar developers op, en hou je goede idee bij jezelf!
 4. Of zoals vorig jaar in Parijs. Daar stonden duizenden mensen te wachten en toen... begon de Eiffeltoren ineens heel hard te ... knipperen :P
 5. Ik neem aan dat dit voor de organische resultaten geldt, dit heeft niets met adwords te maken?
 6. Lijkt mij ook een zeer snel in elkaar gedraaide en verreweg van serieuze "onderneming" Tell me more, ben ik er ingetrapt?
 7. Op naar Identity 2.0, er zijn teveel communities bij teveel verschillende partijen. Geweldige presentatie hierover hier: http://identity20.com/media/ETECH_2006/
 8. leuk hoor: the first all-in-one virtual phone, en dan de hele dag met een laptop onder je arm lopen?
 9. Er zijn er toch genoeg? ik bedoel, zoveel sporters die of niet bgenoeg verdienden om van te leven, of niet verder gegaan zijn in dezelfde sporttak? Maar dan zit je inderdaad wel gauw bij de onbekendere topsporters.
 10. Ja vreemd genoeg wel ja, Ik moet er wel bij vermelden dat ik nog in de orienterende fase ben. Het is een opportunity die mij in de schoot geworpen is, en waarvan ik de mogelijkheden wil onderzoeken.
 11. Hallo, Ik ben bezig met een businessplan mbt het exporteren van agrarische machines, met name de wat kleinere (1000 l./dag) zuivelproductie machines. Weet iemend ten eerste waarbij ik voor zulk materiaal terecht kan? Groothandel in zuivelmachines oid? Bestaat dat uberhaupt? Ten tweede waarvan ben ik afhankelijk bij vercheping van dit soort materiaal? Alle input is welkom, alvast dank. Lisa Boom
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept