Jump to content

Octa Foto

Senior
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  persbericht

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Branch
  29
 1. Het is een organisatie waar je verplicht aan moet betalen maar waarvoor je (naar mijn mening) weinig tot niks voor terug krijgt. Als nieuweling wil je informatie voordat je start. Dus naar DE startersdag geweest. Honderden kraampjes met ondernemers die allemaal gratis iinformatie gaven en de tijd voor je nam. Toen ook de stand van de KVK elk foldertje moet je voor betalen. Oke dan wil ik informatie hebben. Ja dat kan maak maar een afspraak en dat kost zoveel per uur. Nou daar was ik dus snel klaar. Toen ik begon mij ingeschreven nou vul even dit formuliertje in en betaal even en klaar. Je moet wel omdat het verplicht is en anders niks van je leveranciers krijgt. Maar mijn mening is dat het een groote zwart gat is waar veel te veel geld verdwijnt.
 2. Je site bekeken en er vallen een paar dingen op. Je gebruikt google-analytics dus je weet welke pagina wel en niet bekenen worden en hoe ze er komen. Ook gaf je het volgende aan. Als ik start op de index en dan bovenaan op Arrangementen klik dan word mijn aandacht als eerste naar de tekst links (Arrangementen en specials) boven de foto's getrokken.(dit zou ik weg halen want ik verwachte al dat ik daar uitkom) Daarna de foto's en dan pas de tekst. En nu zoek ik dus een arrangement je heb er blijkbaar maar 2. Maar ik kan nergens op klikken voor meer info, foto's, te zien laat staan te boeken. Dat staat blijkbaar helemaal onderaan de pagina en het kan alleen per email. Dat doe ik al niet omdat mijn intresse al weg is. Dan nog een voorbeeld als ik start op de index pagina en ik ben geintresseerd in actief en sportief dus ik klik op de link bovenaan in je menu. Dan kom ik op de pagina en het eerste wat mijn aandacht trekt is het menu links dan het menu onderaan en dan pas de tekst. Dat is teveel menu's nu is mijn aandacht weg om op bv. de link fietsen te klikken. En om in google goed gevonden te worden moet je de tile en de description en je keywords invullen dat is nu nog leeg. Wat je daar invult moet ook te vinden zijn op de pagina zelf. En dit moet voor elke pagina anders zijn. Ik zou 1 menu maken dan hou je meer ruimte over voor je product en ik zou de foto's klikbaar maken en dat je gelijk via een formulier kan bestellen. PS dit is wat aan de lange kant 15 dagen maar als je site wat staties is maakt het niet veel uit.
 3. De klant krijgt een E-Mail met een opdracht bevestiging in de vorm van een pdf. Deze lijkt veel op een factuur dus de klant is voldoende geinformeerd. En dit gebeurd volledig automaties.
 4. Wat ik gedaan heb is nadat de ING voor IDEAL een abonement gemaakt heeft >:( Het volgende. Ik heb geen zin om een abonement te betalen >:( dat moet dan maar in de transactie kosten worden berekend. Dus heb ik nu het volgende ik stuur de klant door naar de bank van zijn keuze of paypal voor de creditcard. Dit is dezelfde pagina welke je ook krijgt met IDEAL alleen de klant moet hier mijn rekening nummer zelf invullen. De rest is het zelfde. ;D En wat blijkt de klant heeft hier geen bezwaar mee en betaald gewoon. Dit scheeld dus al snel je abonnements kosten en nu dus ook de transactie kosten. ;D ;D ;D En een hoop gezeur dat IDEAL niet meer werkt. ;D
 5. Money talks, mine always says, "Good-bye! ;D ??? :'(
 6. Je kunt ook denken aan het volgende: Allesvooruwknaagdier.nl En de kooien onderbrengen op Allesvooruwknaagdier.nl/kooien/glas.html Zo kun je ook de andere soorten kooien er onder brengen. En eventueel voer enz.
 7. Mijn site is kompleet vervangen door een andere. En ik ben sinds kort druk bezig met affiliate marketing, twitter. Dus ik ben al begonnen.
 8. Zelf heb ik dit probleem ook. Altijd via TNT gedaan maar die hebben de maten van de verpakking steeds kleinen laten worden. Tegenwoordig kan je maar tot maximaal 140cm gaan. En van de week is zelf het kantoor dicht gegaan. Het was er altijd erg druk dus waarom het dicht is snap ik niet. Nu verstuur ik het met DPD die maakt het niet uit wat de maat van het pakket is. Ben wel benieuwd naar ervaringen van DHL4You.
 9. Oei, Dat klinkt niet echt hoopvol. Gelukkig is het zover bij mij nooit gekomen, dan was ik dus een paar duizend euro armer geweest.
 10. Met Paypal heb ik dit ook bijna gehad. Paypal zelf vertrouwde het ook niet en had mij een email erover verstuurd. Toen werd mij geadviseerd om het bedrag niet op je paypal rekening te laten staan. Maar naar de eigen rekening over te boeken. Dan kan de klant het niet meer terug vragen. Dus dat doe ik nu standaard en dan gaat het leverings proces verder. Met Ideal kan de klant de betaling niet terug vragen.
 11. Maar met een mond op mond bouw je wel een langdurige relatie op. ;D :P :-K
 12. Ik krijg net de ING in bedrijf binnen. En wat staat daar in : Profiteer van een speciaal IDEAL aanbod van de ING. U betaalt allen transactiekosten , dus geen aansluitkosten of mandelijkse abonnementskosten. RARA. ???
 13. Is dit nu een IDEAL ding of een ING ding. Ik zit nu bij de ING als het een ING ding is dan kan ik ook naar een andere bank gaan, maar als het een IDEAL ding is dan heeft het geen zin.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept