Jump to content

Thomas

Senior
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-6

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.sproud.nl

Company info

 • Location
  Zwolle
 1. De wet betreft de bestelauto is toch ook aangepast, dat je de passegierstoel er niet meer hoeft uit te slopen. Echter moet de auto wel aan een aantal eisen doen, dat het echt om een bestelbus gaat. Dus de bak achterin moet afgetimmerd zijn bv.
 2. Collega's, Ik wil een nieuwe bedrijfsauto aanschaffen, een Renuilt Kangoo(combo model). De prijs ligt rond 12.000 . Ook wil ik met de auto prive rijden (meer dan 500km), hoe kan ik nu de maandelijkse kosten uitrekenen? Of is er misschien een calculater, die kan uitrekenen wat voordeliger is auto op de zaak zetten of op prive en 0,19 cent per k/m innen?
 3. Ik importeer nu al zo'n 5 jaar buiten de EU en het is bij elke zending weer verschillend. Soms heb je geluk en betaal je helemaal niks (Vaak bij UPS) , de andere keer moet je invoerkosten en invoerrecht betalen en btw uiteraard, maar die krijg je terug. Ik las ook dat je electronica gaat importeren, houdt dan rekening met het bedrag, want die kosten kunnen erg oplopen. Dus: Bij kleine bedragen is het zonde om te importeren met alle bijkomende kosten en bij grote bedragen kun je het weer incalculeren of het voordelig is. De dollar is nog steeds gunstig!! Maar dat duurt niet lang meer.
 4. Als die hele bende geadresseerd is, breng je het naar select mail toe (onderdeel van DHL) Die bezorgen het tegen zeer lage tarieven en helemaal als je met 10.000 stukken aan komt.
 5. hmz... Jij bent afgestudeerd in HBO bedrijfskunde en weet niks van boekhouden af ??? Volgens mij ben je nog een eerste jaars propedeuse studentje!! Waarom: om het feit dat ik ook afgestudeerd ben in bedrijfskunde en met de zelfde vragen zat (in het eerste jaar). Gewoon je boek Financieel management goed doorspeuren ;) Succes
 6. Ik werk sinds kort ook met snelstart. Het is echt een fijn en overzichterlijk boekhoudprogamma. Wat bij mij doorslaggevend was dat snelstart bankafschriften automatisch kan inlezen, aangezien ik maandelijks circa 80 pagina's hebt is dat ideaal. Het is relatief goedkoop en de service is heel goed. Vraag een demo aan zou ik zeggen.
 7. Collega Ondernemers, Waarschijnlijk hebben jullie ook een brief van de douane ontvangen met het bericht betreft het toekennen van de EORI-nummer die in 2010 verplicht gaat worden. Het houd in dat jouw gegevens straks in een database staat, oftewel alles wat jij in de toekomst gaat invoeren meteen door gesluist gaat worden naar de belasting. Voordeel: Het inklaren bij de douane gaat dan stukken sneller... Conclusie: Bullshit !! Ze willen natuurlijk zoveel mogelijk informatie hebben wat erin / eruit gaat. Ook als jij jou producten laat bezorgen in Zwitsterland, vanuit daar naar Nederland bezorgd. Hebben jullie die allemaal ingevuld en geretourneerd aan de Douane ? Stel.. Als je het nu niet invult, wat gaat er dan gebeuren /?
 8. Wat grappig allemaal. Hier is die jongen die zogenaamd alles gekopieerd zou hebben. Totale nonsens natuurlijk. Als ik een webshop begin, surf ik het hele internet af voor informatie. Die informatie pas ik toe op mijn webwinkels. (zoals jij HP) Welkom in de ondernemers wereld HP... Als je bang bent voor concurrentie ga je maar in een andere speeltuin spelen. Speeltuin met toezicht bv... mvg, Thomas Cohen van: [edit: Thomas bedoelt dat hij van voordeligscheren en 123snurk is, links verwijderd.]
 9. Frans, Ja bedankt voor het plaatsen in de juist post. Betreft jou vragen: 1 Wat ik bedoel is dat ik snel in google ben opgenomen. Sneller als mijn eerste webshop. Waar zal dat aan liggen ? is er meer vraag naar snurk artikelen ? zijn er weinig sites over snurken ? Dat laatste is het niet, want zijn redelijk veel anti snurk sites. Alleen het verschil is dat je op mijn site alle anti snurk middelen hebt en niet al die site appart langs hoef te gaan. 2 Dit heb je zojuist gedaan, toch ! Dat ik niet in de top30 sta. Komt gewoon dat mijn site nog maar recentelijk online is geplaatst en mijn pagerank niet optimaal is. Zodra die (6maand) 3/10 is sta ik zeker op de eerste pagina van google. Heeft er iemand een tip voor mij om snel een hoge pagerank te realiseren. Op de legale wijze zondere linkfarms.
 10. Adwords, Is na mijn idee op het moment het beste programma om je webshop/site te promoten. Het KOST veel centjes, laat dat duidelijk zijn. Wil je weinig geld uitgeven dan moet je kijken in analytics naar je google organic en de SEO goed bijwerken. Het belangrijkste is: * Goede pagerank realiseren * Content met de juiste woorden en interne links * Goede titels gebruiken (niet als info, wie ben ik, ) bij ons is bv snurk nieuws ipv nieuws * sitemap niet te vergeten Uiteraard zijn er nog veel meer tips, maar begin hier maar mee.
 11. Collega's, Nadat ik mijn 2de webwinkel online had gezet 123snurk, was ik binnen 2 weken vindbaar op google. Aangezien ik al enige ervaring had met mijn andere webwinkel qua internet marketing ging de 2de stukken sneller. Heb reclame gemaakt via google adwords en vergelijking sites. Tevens heb ik flink wat content geplaats voor antisnurk tips wat heeft geholpen. Mijn mening wat het belangrijkste is voor goolge. * Zorgen dat jou site veel wordt gelinkt op bv startpaginas * Google adwords - super belangrijk * Google analytics installeren (kun je zien op welke zoekwoorden ze komen) * Verelijking sites (kost veel energie en geld, maar voor pagerank is goed) * Content van je site, zorg altijd dat je een pagina hebt op je site met veel informatie over je artikelen. * De titels moeten duidelijk zijn Dat zijn zo beetje mijn tips.... De site staan nu 3 weken online, kunnen jullie kijken of er nog wat aangepast moet worden qua optimalisatie.
 12. Grote y es... 2 weken nadat ik mijn nieuwe webwinkel online had gezet meteen een dikke order van een bedrijfje in Belgium. Partij van 2000 antisnurk middelen verkocht. Kan ik meteen me college geld betalen voor aankomend jaar. :-D
 13. Ja, dit zijn al een paar goede site;s. Als je kijkt bij bv marketing zie je allemaal handige links om te bezoeken. Dit kon ik nog niet terug vinden over bezwaarschiften van de belasting. Aangezien er wel veel naar gezocht wordt op google. Graag zou ik een lijstje met handige links willen hebben waar ik alle voorbeeld bezwaarschriften van de belasting kan downloaden. Niet de standaard brieven van de belasting site zelf. Die je zo kan wijzigen in je eigen gegevens. Dit bespaart enorm veel tijd.
 14. Joost, Ja ik heb op google al gezocht, vaak moet je dan betalen voor een bezwaarschrift voordat je de brief daadwerkelijk heb gezien. Graag zou ik een topic willen hebben, met een complete lijst van bezwaarschriften. Scheelt enorm veel tijd met zoeken. Aangezien die er nog niet is op HL . Zie ik graag de linken tegemoet.
 15. LS, Na enige tijd zoeken op het HL forum kon ik geen enkele voorbeeld van bezwaarschriften vinden. Graag zou ik een paar links willen hebben naar gratis bezwaarschriften van de belasting . Heb je nog andere interessante bezwaarschriften dan zie ik het graag.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept