Jump to content

cournot

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Address
  Prins Hendrikstraat 4, Zevenbergen, 4761AH, Netherlands
 • Company or organization name
  Cournot Financieel
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  lancelots

Company info

 1. Dan is er ook nog een verschil tussen zakelijke en prive spaarrekeningen. De meeste spaarrekeningen voor consumenten vergoeden een hogere rente. Kortom hier kun je ook nog vergelijken.
 2. Wellicht hangt de ontevredenheid samen met de kwaliteit van de vorige boekhouder. Dan lijkt het niet verstandig dit werk klakkeloos over te nemen. Een controle door de nieuwe is dan het devies.
 3. Het is inderdaad mogelijk de invoer van je administratie door een administratiekantoor te laten verzorgen en het een AA accountant te laten controleren. Totaal zul je, afhankelijk van de omvang en wijze van aanleveren, maximaal 2.000 euro kwijt zijn.
 4. Helaas neemt het aantal BBZ aanvragen momenteel toe waardoor de doorlooptijd voor een kredietaanvraag alsmaar zal toenemen.
 5. Het is wellicht bij een bank aan te vragen op basis van je inkomen uit het verleden, zo werkt het bij freelancers ook vaak.
 6. Inderdaad is het raadzaam in overleg te gaan en bespreekbaar te maken dat je nog een vordering inkomstenbelasting hebt die je wil verrekenen.
 7. cournot

  Bank of Bbz?

  Inderdaad duurt de aanvraagprocedure voor een BBZ krediet erg lang, dit gaat via de gemeente. Kortom in een urgente situatie kun je hierdoor serieuze problemen oplopen.
 8. Deze rente lijkt erg laag, hypotheekrente is vaak hoger terwijl er bij deze lening minder zekerheden tegenover staan. Wellicht is het een actietarief en is het alleen de eerste maanden van toepassing?
 9. Als ik het goed begrijp heb je jouw deel verkocht? Je kan dan te maken krijgen met een stakingswinst en afhankelijk van je situatie zijn er diverse mogelijkheden.
 10. Een jaarrekening is inderdaad niet verplicht, bij een BV kun je overigens wel verzoeken om een verlengd boekjaar.
 11. Overigens kan bij de stamrecht bv de benodigde 18.000 euro niet voldaan worden uit de gouden handdruk. Kortom die dien jezelf te regelen. Terugstorten kan later weer.
 12. Dit lijkt inderdaad op getraineer om lucht te krijgen. Zeker de laatste tijd zie je creatieve manieren om geld beschikbaar te krijgen op een dubieuze manier.
 13. Vaak kun je aan de hand van de polis(sen) uitrekenen wat de premie per deel is? Of hebben ze misschien een specificatie gezonden de 1e keer? Hoe kan je anders controleren of de premie goed wordt afgeschreven? EDIT MOD: geen reclame in het bericht zelf svp. Gebruik daarvoor de handtekening/onderschrift in jouw profiel.
 14. Dit hoeft volgens mij ook geen probleem te zijn, je kunt het bij Schouten Insurance te Rotterdam proberen men is gespecialiseerd in dergelijke verzekeringen. EDIT MOD: geen bedrijfsgegevens in de reactie. Gebruik daarvoor je onderschift in je profiel. Zie ook de sitevoorwaarden.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept