Ga naar inhoud

Richard Theuws

Moderator
 • Aantal berichten

  1358
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Richard Theuws won de laatste dag op 3 januari

Richard Theuws had de meest gelikete inhoud!

Karma

128

1 Volger

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  anders
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  36-40
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  marketingfacts, boom

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Merchandise.nl
 • Adres
  Raambrug 36, Bladel, 5531AG, Nederland
 • Telefoonnummer
  0497555320
 • Branche
  Relatiebeheer
 • Branche 2
  Groothandel
 • Branche 3
  Overig
 • Websiteadres

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  serieus werk willen maken van hun promotie, merchandise of bedrijfsimago.
 • Mijn mening over ondernemerschap
  gewoon doen.
 • Mijn mening over innovatie
  noodzakelijk!
 1. Richard Theuws

  Website omzetten naar https

  Hoi @Webhosters, welkom op HL! Higherlevel is een actieve community van- en voor ondernemers die elkaar proberen te helpen bij allerlei zaken in en om hun bedrijven. We zouden het erg op prijs stellen als je even de moeite zou willen nemen om jezelf voor te stellen in 'de grote HL voorsteldraad' zodat we een beetje een beeld hebben van wie je bent. Vergeet overigens ook niet om een link naar je website in je signature op te nemen! gr. Richard
 2. Richard Theuws

  Ruziesplitsing

  Wellicht eerst eens proberen met een mediator?
 3. Richard Theuws

  Doe jij aan Content Marketing?

  Welkom op HigherLevel Edwin! Korte vraag van mijn kant uit; hoe lang ben je al met content marketing bezig?
 4. Richard Theuws

  Kleding importeren vanuit Thailand

  Hoi Robert, Als importeur ben je product-aansprakelijk, dus lijkt het me echt belangrijk om te zorgen dat de kleding voldoet aan veiligheidseisen én dat je een goede verzekering voor productaansprakelijkheid afsluit. Ik weet (ook uit ervaring) dat het lastig is om overal aan te voldoen als je op kleine schaal wil beginnen, maar het is wel écht aan te raden. @Hans van den Bergh - het lijkt me niet altijd nodig om nieuwe mensen die een vraag stellen te wijzen op Google of de zoekfunctie op dit forum. Als je dan zelf toch al die doorverwijzingen opgezocht hebt plaats ze dan tenminste even in dit topic, met eventueel een link naar een eerdere vraag. Ook belangrijk om rekening mee te houden; als iemand zoekt naar oude topics en daar iets vindt dat 'wel in de buurt zit van de eigen vraag' komt er alsnog een waarschuwing of het nodig is om te reageren op zo'n oud topic. Het lijkt me dus logisch dat mensen er voor kunnen kiezen om een nieuwe vraag te stellen.
 5. Richard Theuws

  Het grootste nadeel van ondernemen

  Nou geef ik persoonlijk niks om carnaval, maar als dat wél zo zou zijn zat ik vandaag nog steeds als enige op kantoor (andere 8 zijn vrij vandaag en morgen, 3 ook woensdag), maar dan met een brakke kop :)
 6. Richard Theuws

  Richard Theuws

 7. Richard Theuws

  Op zoek naar goede producent (in buitenland)

  Je bent nét te laat voor de Fashionmatch van de KvK / EEN -> https://fashionmatch-8thedition.b2match.io/ Ik kan je aanraden contact op te nemen met hen; ze organiseren o.a. handelsmissies naar Turkije (ook net geweest, december) en hebben een uitgebreid netwerk aan producenten die graag met je in contact willen komen. Ben zelf ook wel eens meegeweest en ondanks dat ik redelijk goed de weg weet in diverse productielanden was dat toch een zeer waardevolle ervaring om erbij te hebben.
 8. Richard Theuws

  een leven lang leren!

  Dirk, je moet roeien met de riemen die je hebt. Veel dingen in de maatschappij zouden eigenlijk anders moeten, maar als ze dat niet zijn, dan is het wat het is. Wil je het systeem veranderen dan ga je de politiek in, wil die kennis van je dit vak leren, dan zal hij de opties aan moeten grijpen die er zijn. Daar worden volgens mij in dit topic best wat suggesties voor gedaan die hout snijden. Zet ze op een rijtje, maak bij iedere optie de afweging JA, NEE en MISSCHIEN, en kijk daarna wat de beste is: 1. Bezit verkopen om te financieren 2. Een werkgever zoeken die de opleiding wil betalen (met een regeling dat hij X jaar blijft werken of X percentage terugbetaalt als ie eerder weg wil) 3. Lenen van bekenden 4. (nog niet genoemd) - Eerst een andere baan zoeken waar veel overwerk gedaan kan worden en een jaar knallen om te sparen Als je zelf nog opties kunt bedenken, voeg ze gerust toe.
 9. Richard Theuws

  een leven lang leren!

  Ik heb geen idee hoe zwaar de genoemde opleiding is, maar het is natuurlijk wel realiteit dat niet alles meer haalbaar is na het maken van eerdere andere keuzes. Zo kan ik me voorstellen dat het zonder gedegen vooropleiding na je 25e al lastig gaat worden om nog astronaut te worden, na je 30e nog van nul te beginnen aan een opleiding hersenchirurg etc. Toch; niks is onmogelijk, en waar een wil is is een weg.
 10. Richard Theuws

  Wel of geen webshop

  Geld verdienen met een webshop met generieke producten valt niet mee. Als je denkt dat het 'noodzakelijk' is om gratis verzending en gratis retouren aan te bieden zou ik eerst wat héle goede rekensommen maken voor je er aan begint. https://nos.nl/op3/artikel/2263443-jouw-gratis-retourzending-is-niet-zo-gratis-als-je-misschien-denkt.html
 11. En sowieso, als je het bedrag onterecht in je bezit hebt zou ik het gevoel even aan de kant schuiven.
 12. Als je letterlijk vanaf dezelfde website verkoopt (zelfde internetadres) kan het verstandig zijn om de regelgeving voor geo-blocking door te nemen: https://www.consilium.europa.eu/nl/press/press-releases/2018/02/27/geo-blocking-council-adopts-regulation-to-remove-barriers-to-e-commerce/ Het is volgens mij in principe verboden om zomaar een andere prijs te hanteren voor verschillende lidstaten van de EU, met uitzondering van afwijkende BTW tarieven (maar pin me er niet op vast).
 13. Richard Theuws

  Eenzaam aan de top als ondernemer?

  Bedankt voor het delen @JansenmeteenJ, herkenbaar verhaal voor velen van ons, maar zeker voor mij. Paar dingen die misschien kunnen helpen: Sluit je aan bij een netwerkclub voor ondernemers, liefst één met zeer frequente meetings. Dan krijg je al snel een groep mensen om je heen die hetzelfde ervaren en waar je met vragen terecht kunt, of gewoon je hart kunt luchten. Kan hier natuurlijk ook maar dat is toch anders. Hetzelfde geldt voor (ervaren) ondersteuners op de vlakken waar je de hulp wel kunt gebruiken. Ik gebruik zelf o.a. een HR bureautje om me te helpen met personeelskwesties, een bedrijfskundige bij het maken van grote beslissingen wat koers betreft etc. Gebruik je nog de klassieke Google Drive of Google Drive File Stream? Die laatste vervangt die eerste en zou een stuk minder zwaar op je resources moeten drukken. Wat je mensen betreft; wij betrekken ze heel veel bij het volledige reilen en zeilen van onze onderneming. Ze zijn zich er allemaal van bewust dat wij niet 'gewoon hun salaris betalen' maar dat ze het letterlijk zelf wel moeten verdienen. Dat gaat niet altijd en overal maar is de moeite van het onderzoeken waard. Per slot van rekening hebben we elkaar nodig. Wij hadden ook een lastige 2017 maar gelukkig is 2018 het jaar van de stabiliteit geweest, en we hopen in 2019 lekker door te kunnen pakken. Succes! Richard
 14. Richard Theuws

  Tips nodig klanten werven

  Welkom op Higherlevel! Hoewel bovenstaande reacties misschien enigszins bijdehand overkomen kloppen ze natuurlijk wel. Van de andere kant is het heel lastig om al iets te (proberen te) verkopen als je nog niks hebt. Wat zeiden de ondernemers met wie je gesproken hebt en kun je uit die gesprekken voldoende informatie halen om één of meerdere aanbiedingsmethodes vast te stellen? Ik kan me zo voorstellen dat je straks bijvoorbeeld een tarief per lead of per sale gaat hanteren. Tegen je eerste klant zou je kunnen zeggen "goh, we zijn nu net aan het beginnen met onze onderneming, omdat jij onze eerste klant bent betaal je de eerste week (of maand) niks en hebben we het daarna pas over het tarief!" (wat je dan al wél bedacht moet hebben natuurlijk)

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké