Jump to content

Richard Theuws

Moderator
 • Content Count

  1,519
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Richard Theuws last won the day on February 17

Richard Theuws had the most liked content!

Community Reputation

166

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  marketingfacts, boom

Company info

 • Location
  Bladel
 • Phone number
  0497555320
 • Branch
  Relatiebeheer
 • Branch 2
  Groothandel
 • Branch 3
  Overig
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  serieus werk willen maken van hun promotie, merchandise of bedrijfsimago.
 • My opinion about entrepeneurship
  gewoon doen.
 • My opinion about innovation
  noodzakelijk!
 1. Ik kom hier later meer uitgebreid op terug (moet nu weg), maar je moet 'naar buiten'; word lid van allerlei facebook-groepen waar je doelgroep zich bevindt, maak een pagina met een 'aanbieding' op je site, laat VEEL meer werk zien, maak wat voorbeelden van werk wat je nog niet in opdracht gemaakt hebt maar wel zou willen (bijv. festival- en concertposters).
 2. (kortom; maak er een georganiseerde workation van die je ook aan andere zzp-ers aanbiedt*. Eventueel ism een onafhankelijk reisagent bij jou in de buurt) * als je het op eigen houtje doet even kijken of het binnen je KvK inschrijving past, of dat je die aan moet passen.
 3. Die financiering krijg je met een nieuwe partij écht niet rond deze week, richt je pijlen op andere oplossingen voor nu.
 4. Wij werken nogal wat voor merken waarvan de logo's redelijk bekend zijn, en laten voor hen ook veel in het buitenland produceren. Standaard-onderdeel van de procedure is dat we daar vooraf met de klant over spreken en er voor zorgen dat wij (aan douane e.d.) kunnen laten zien dat het een officiële opdracht van de rechthebbende is. Iedere aanvraag met een bekend logo krijgt van ons als eerste de vraag of ze schriftelijke toestemming van de rechthebbende kunnen overleggen, anders nemen we die aanvraag niet in behandeling. Eerste jaren kwam het ook regelmatig voor dat we aan moesten tonen dat we items mochten. Ondertussen valt dat heel erg mee; bij de douane kennen ze ons na 17 jaar ook wel.
 5. Ah mooi, hier zijn de vooruitzichten ondertussen een stuk verbeterd, en zijn we nog wat mogelijkheden verder aan het uitpluizen, mede dankzij de reacties op dit topic.
 6. Meh, nee, zo makkelijk gaat het via internet nog niet, en je zoekvraag (iemand die actief mee aan tafel komt) past eigenlijk ook beter bij dichter bij de deur zoeken. Wel kun je via https://www.investeerders.nl/eisen/ handige tips én een lijst met mogelijke partijen vinden waar je contact mee op kunt nemen. Buiten dat kun je via die netwerkclubs (waar je eigenlijk overal als 'gast' zo welkom bent, kan ik uit ervaring zeggen) wél gemakkelijker aan tafel komen bij mensen die je misschien kunnen helpen.
 7. Bank of crowdfunding al onderzocht? Een private investeerder voor een bedrag onder de 10k ga je waarschijnlijk niet makkelijk vinden via de grotere netwerken, daar gaat het toch vaak om andere bedragen. Je zou misschien eens aan kunnen sluiten bij netwerkclubs in je regio (bijv Ronde Tafel, BNI, Rotary, JCI, Lions enzovoorts) om daar je verhaal te pitchen en zoekvraag te stellen. Die hoge drempel, tja, daar moet je dan maar overheen. Edit; een pitch kun je overigens goed voorbereiden, dat helpt enorm. Google maar op 'pitch tips' ofzo.
 8. off topic maar mss voor TS wel handig; voor Woo / WP is http://www.wpallimport.com/ zo'n beetje de standaard (en werkt als een trein), misschien de moeite om die even uit te pluizen.
 9. Er zijn volgens mij maar 2 dingen waar goede vrienden grote ruzie over kunnen krijgen; geld en liefde. Zorg dan ook dat je voor je samen iets gaat doen al HEEL duidelijk en uitgebreid op papier hebt staan hoe jullie uit elkaar kunnen gaan, liefst met verschillende scenario's (ik wil stoppen/jij wil stoppen, ik wil dat jij stopt/jij wil dat ik stop enzovoorts). Bij voorkeur doe je dit met een professional en spreek je vooraf heel goed naar elkaar uit dat je alleen bij 110% tevredenheid tekent. We zien hier (op higherlevel dus) heel erg vaak topics voorbij komen waar dit soort dingen niet goed geregeld zijn en dat zijn heel vervelende kwesties.
 10. is ook een schaalbaar businessmodel natuurlijk. Zeker als je 'm dan ook nog compatibel maakt met WooCommerce bijvoorbeeld.
 11. Of de importeermodule gaan verkopen, evt met een abonnementsmodel + onderhoud.
 12. Thanks Kuifje, goede punten en daar waren we inderdaad al volop mee bezig. Vandaag gelukkig ook nieuws dat 1 van onze fabrieken op kleine schaal alweer begonnen is. Zitten inderdaad met probleem terugkeren werknemers (wat overigens ieder jaar na Chinees Nieuwjaar wel impact heeft; lang niet iedereen komt terug) en vollopen orderportefeuille.
 13. Nou, dat valt best mee hoor, zeker als je al een goede case neer kunt zetten. Ik bedoelde met die 65 euro dus dat het op die manier volgens mij nog een stuk makkelijker gaat worden om die maand te overleven ;)
 14. Ja hoor, en dat doen ze ook, maar dat is het probleem niet; het probleem is dat we zeker een maand (misschien wel langer) deze omzet gaan missen. Later uitleveren = later factureren en dus ook minder intake.
 15. Wat is er op tegen om de komende tijd gewoon in de avonduren / weekenden door te bouwen en zo langzaam naar een niveau groeien waar je steeds minder in loondienst gaat werken tot je stabieler bent om zelfstandig te worden? Daarnaast kun je ook nog eens je kennis aanbieden om andere retailers te helpen tegen een mooi uurtarief. Sowieso is aan programmeurs een ENORM tekort en is 65 euro per uur daar een heel normaal tarief.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept