Jump to content

hans keeren

Junior
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Ik bezoek veel inter

Company info

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Hard en slim werken.
  Contacten leggen, zowel online als offline.
  Niet alleen planningen maken maar deze ook daadwerkelijk uitvoeren
 1. Zelfs zonder goede content kun je veel succes hebben in zoekmachines (lees:Google). Iedereen rept altijd over het feit dat content king is maar de werkelijkheid is, dat sites met slechte content nog altijd goed ranken in Google. Zelfs in zeer concurrerende omgevingen. Google kan aan content 'an sich' nog steeds niet beoordelen of een stuk tekst goed is of niet. Zo intelligent is het algoritme nog niet. Je zult de tekst dus nog steeds moeten optimaliseren (of manipuleren) om hem goed te laten ranken. En dat is dus de O van Optimalisatie. Als je over concurrerende omgevingen praat dan is linkbuilding nog steeds het belangrijkste onderdeel van die O. Want Google bepaalt nog steeds de waarde van een webpagina aan de hand van het aantal (kwalitatieve) stemmen dat die pagina heeft. Pas daarna komt tekst en techniek. Dus: Waar haal je je links? Degene die dat het beste kan wint de strijd. Goede content schrijven is dan slechts een middel dat kan helpen om je linkbuilding makkelijker te maken. Maar nog steeds kun je met mindere content prima scoren. Je kunt bijvoorbeeld binnen je online en offline netwerk je contacten aanspreken. Dat levert je een bak aan links op waarmee je prima zult scoren. Ik heb vaker samen met klanten gewerkt die met slechte tot middelmatige content toppposities behaalden. Waarom? Omdat ze vette links hadden...Of in elk geval betere dan de concurrentie met de betere content.
 2. Hoi Stijn, Je kunt inderdaad Google Analytics in je website integreren. Google Analytics is gratis en zeer uitgebreid. Als je een Google account aanmaakt of al hebt dan kun je het meteen op je website plaatsen. Er staat een stuk Javascript code in Google Analytics dat je simpel in je site kunt plakken. Als je hier geen ervaring mee hebt laat er dan iemand met wat technische kennis naar kijken. Succes.
 3. Passie - of adwords een impact gaat hebben op gepersonaliseerde zoekresultaten is nog niet duidelijk. Er zijn echter wel geluiden die dit zeggen. Bedankt voor deze aanvulling. Ewout, het doel van Google is om informatie wereldwijd toegankelijk te maken. Daar is relevantie een onderdeel van. Relevantie is niet het belangrijkste doel van Google. Fred, Frans, Futureal, Passie, Ewout, bedankt voor jullie reacties op mijn artikel. Dit is mijn 1e artikel op Higherlevel en ik was erg verbaasd om zoveel reacties te zien. Omdat ik vanmorgen pas zag dat mijn artikel was geplaatst kreeg ik meteen 7 reacties voor mijn neus. Erg leuk.
 4. djluc - ik heb niet gezegd dat ik het een gevaarlijke ontwikkeling vind uit privacy overwegingen. Ik ben er prima mee. Dat het een impact gaat hebben op seo dat is zeker. futureal - met personalisatie in mijn column bedoel ik niet ingelogd staan met een Google account. Deze vorm van personalisatie wordt al langer gebruikt. Ik bedoel dat personalisatie vanaf nu voor iedereen geldt (Google account of niet) mits je het zelf uit zet in je webgeschiedenis. Frans - inderdaad. Volledig mee eens. Fred - goede content wordt steeds belangrijker. Of daar de nadruk op komt te liggen is niet gezegd. Content moet nog steeds gevonden worden door zoekmachines.
 5. Fred, ik vind het shocking omdat het een impact gaat hebben op seo. Hoe belangrijk personalisatie gaat worden zal de toekomst uitwijzen. Daarmee is niet gezegd dat ik tegen personalisatie ben. Usability en conversie-optimalisatie gaan belangrijker worden. Dat is goed voor bezoekers zoals je aangaf. Of het voor aanbieders goed is vindt Google niet zo belangrijk.
 6. Laat ik beginnen met zeggen dat het een mooi ontworpoen site is. Ik ben zelf niet zo'n voorstander van bewegende beelden maar er zijn ook mensen die hierbij zweren. Een aantal tips. - ik sluit me sowieso aan bij de tips van catharina01. Die zijn goed. - Bij mij wordt de vraag wat de site is ook niet meteen beantwoord. Decomal zijn muurdecoraties denk ik, maar ik weet het niet zeker. - Misschien kun je de producten wat beter uitleggen. Ik zie bij de Leger vliegtuig allerlei maten staan. Maar omdat ik het product niet goed ken weet ik niet wat XL en L betekenen. - De handleiding is duidelijk. Nu weet ik wel wat voor produkt het is. Misschien kun je wat info. van deze handleiding op de Homepage zetten. Je nadeel is dan wel dat je er iets van moet afhalen. - Het duidelijk vermelden van een telefoonnummer op de Homepage schept enorm veel vertrouwen. Ook verderop in het aankoopproces wil ik als koper een telefoonnummer zijn. Eyetracking onderzoeken hebben uitgewezen dat mensen juist op momenten dat ze moeten gaan betalen dat ze dan op zoek zijn naar vertrouwen. Geef ze die. - Ik ben zelf een voorstander om te vermelden wie er achter de website zit. Een foto maakt alles heel persoonlijk en schept wederom vertrouwen. - Een logische plek voor login is altijd rechtsboven. Daar zijn gebruikers gewend ze te vinden. - De knop "registreren" dient voor de kortingscode. Dat is niet meteen duidelijk. Geef die knop een andere naam. Wel graag in de gebiedende wijs. Ik hoop dat je hier iets aan hebt.
 7. Even wat punten die mij opvielen: Het aantal uren voor de website is niet teveel. Het uurtarief is redelijk. Voor een vertaalmodule wordt vaak veel geld gerekend. Ik laat nu zelf een website bouwen in Polen. Dat kun je ook doen. Dan ben je zeker goedkoper uit. Je moet dan wel zelf het hele proces managen. Poolse webbouwers zijn makkelijk te vinden op het internet. Succes!
 8. Hoi Wim, Ik doe zelf outsourcing van web projecten via Polen. Als je hier meer over wilt weten dan kun je mij een mail sturen als je wilt. Groeten en succes.
 9. Wouter, precies mijn punt. Het achterlaten van reacties op weblogs heeft niet zoveel zin voor je backlink strategie. btw: ik heb hetzelfde probleem gehad met dmoz. Ik had me aangemeld maar heb nooit meer iets van ze vernomen.
 10. Hoi Danny, sinds wanneer heeft reageren op blogs enig nut voor het aantal backlinks dat je krijgt? Deze backlinks hebben toch helemaal geen waarde? Dit komt omdat bij de meeste weblogs de url's in de reacties niet worden gevolgd door Google. Graag hoor ik wat jij hierover te zeggen hebt.
 11. Als je met linkdiagnosis je backlinks analyseert dan kun je zien welke links door Google gevolgd (follow) worden en welke niet. De links die worden gevolgd zijn vaak de goede links. Links die niet worden gevolgd (unfollow) hebben geen waarde voor je website. Denk hierbij aan reacties die je achterlaat op een weblog. Je kunt bij de reacties je website-url invullen. Dit is een backlink naar je website. Deze wordt echter niet gevolgd door Google en er wordt aan deze backlink dus ook geen waarde toegekent. Ik hoop dat dit een beetje duidelijk is. Anders kijk eens op www.linkdiagnosis.com/ Dan wijst het zich vanzelf.
 12. Dit is zeker een heel goede tip Danny. Zoals Danny al zegt moet je een goede anchor text gebruiken. Dit betekent dat het linkje dat je naar je site verwijst bijv. "kerstpakket" noemt. Google hecht hier super veel waarde aan en zal je dan op dit woord ook hoger ranken. Als je met deze woorden afwisselt dan kun je precies je favoriete woorden kiezen waar je op gevonden wilt worden. Succes
 13. Ik vind bovenstaand erg sterk. En natuurlijk een correcte afhandeling zodat de klant zich gehoord voelt. Dit is erg belangrijk heb ik vaak gemerkt met ontevreden klanten. Ik zou als ik jou was ook wat "Googlen" op je bedrijfsnaam. Kijken of deze klant en misschien andere klanten zich negatief uitlaten over je bedrijf. Dit gebeurt vaak op fora en blogs. Als je dit constateert, dan kun je op die plekken een dialoog aangaan met je klanten. Mucho importante vandaag de dag.
 14. RSS wordt vooral gebruikt bij weblogs, fora of nieuwssites om telkens op de hoogte te kunnen zijn van het laatste artikel/nieuws. RSS-bestanden zijn te lezen via een speciale RSS-lezer, maar kunnen ook via speciale websites worden gelezen. In Google kun je hier informatie over vinden. Een lead is een ander woord voor prospect. Dwz een potentiële klant.
 15. Ik heb je berichten gelezen en begrijp je weerstand tegen Twitter. Ik heb zelf ooit een account aangemaakt en deze daarna weer ge-delete. Nu ben ik weer begonnen. Op adviues van iemand die zei: "probeer het eens een maandje uit. Je gaat het leuk vinden." Dat heb ik dus gedaan. Het bevalt me nu fantastisch. Als ik je 1 tip mag geven: Mensen komen tegenwoordig niet zomaar naar je website toe. Zeker nieuwe leads niet. Dan moet je of vindaaar zijn in Google of een goed sociaal netwerk hebben. Online is Twitter hier een tool voor. Het bezoek naar je website zal toenemen en het aantal RSS abonnees ook. Uiteindelijk ook je leads.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept