Jump to content

Mark Lindhout

Senior
 • Content Count

  96
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Coolhaven 48C, Rotterdam, 3024AD, Netherlands
 • First name
  Mark
 • Last name
  Lindhout
 • Company or organization name
  Langdradig
 • Website address
 • How did you find us:
  persbericht

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://reddit.com
  h

Company info

 • Location
  Rotterdam
 • Phone number
  0648072756
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  me kunnen helpen mijn netwerk uit te breiden en uitdagende projecten te realiseren.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemen doe je voor jezelf, maar met anderen. Hoe je met elkaar omgaat definieert wie je zelf bent, en uiteindelijk is het meest belangrijk dat je jezelf kunt aankijken in de spiegel.

  In het ondernemen betekent dat voor mij: Als mensen iets niet nodig hebben, moet je het ze zeker niet geforceerd aansmeren. Daar maak je de wereld alleen maar betekenisloos van.

  Ik hoop dat ik, niet in de laatste plaats met mijn onderneming, iets kan creëren dat het leven beter maakt. Dat is uiteindelijk dan ook de reden dat ik kies voor Open Source Software.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is wat ons mens maakt. Het is de enige reden dat we als menselijke soort zijn wie we zijn. Nieuwsgierigheid, ontdekking en vooruitgang zijn nauw verweven met de grootste mijlpalen in de menselijke geschiedenis. Deze mijlpalen zijn altijd bereikt door inzet, ambitie, en de durf buiten het kader te denken. Innovatie neemt in het ondernemerschap een essentiële plaats in.
 1. Dank jullie wel voor de hulp! Ik heb de tips van Linda Maas en Jeroen bakker ter harte genomen, en de boel nog wat verder teruggebracht naar de basis. @Linda Maas: Heel goed idee van de na-promotie. Daar had ik zelf nooit aan gedacht!
 2. Dit ziet er uit alsof je de site eerder hebt bezocht en nog een keer moet refreshen. Of de cache leeg gooien, dat kan ook helpen. Zou je dat eens kunnen doen? En zou je me kunnen vertellen welk OS en welke versie van FF je gebruikt? (pff, en ik maar denken dat ik 'even' een twittterbutton toevoeg)
 3. OK, ik heb getest op Chrome, maar alleen op de Mac. Ik heb het laten testen op chrome 13.0 op Windows, en daar ziet ie er wel goed uit... Zou je me een een screenshot kunnen laten zien?
 4. Ik heb de suggestie van Jeroen ter harte genomen, en een mini-contest op de site geplaatst. Omdat de doelgroep Food en Horeca is, hebben we besloten een mooie fles wijn voor een retweet te verloten. Ik ben benieuwd of dat wat publiciteit maakt :) Bedankt voor je goede tip, Jeroen!
 5. Om het urgentiegevoel te behouden vind ik een maand een juiste periode. Dat is inderdaad een goeie. Ik moet dan nog even zien hoe ik dat er in fiets, want mijn idee was om het zoveel mogelijk above-the-fold te houden. Ja, mee eens, hier zat ik ook een beetje mee. Ik ga nog een keer overleggen met mijn mensen. Da's een hele mooie! Dankjewel! Ontzettend waar, is heel moeilijk. We proberen het via; Social media, flyeren, on-line advertenties, en lokale horeca direct benaderen. En de familie emailen natuurlijk :)
 6. Dankjewel! Tja, het is natuurlijk wel een tekst die moet aanzetten tot een inschrijving, dus een beetje 'pushy' mag hij van mij wel zijn. Ik ben eigenlijk in totaal heel tevreden met de tekst. Hoe dan ook bedankt voor je opmerkingen! Klopt, zo'n wedstrijd is natuurlijk onder meer bedoeld om de vraag vanuit de markt te peilen. Dus logischerwijs zijn de inschrijvers onze potentiële klanten. Wat betreft de wet; Je bedoelt dat we een disclaimer op de site moeten zetten? De wet op persoonsgegevens zit me niet fotografisch in het geheugen, maar ik dacht dat als je de info niet voor spam gebruikt danwel doorverkoopt, je gewoon goed zit? Of ik begrijp je niet helemaal, dan graag uitleg :) Hmm, dat vind ik eigenlijk wel een hele goede. Daar zal ik morgen aan gaan werken. Keywords niet specifiek, maar ik doe meta tags er altijd in omdat ik dan handig bij elkaar heb wat ik als tags of sleutelwoorden wil gebruiken bij SEO. Dus nee, echt nodig niet, maar ik vind het persoonlijk handig, en het kan geen kwaad :)
 7. Omschrijving van je concept: Dag beste HL'ers. Zoals sommigen van jullie wel weten, maak ik als behoorlijk lang websites. Nu heb ik recent, samen met een aantal mede-ondernemers een wedstrijd voor de horeca opgezet. Daar heb ik een kleine site voor gemaakt, en die wil ik graag vol trots hier presenteren! De website is te vinden op: http://foodinbeeld.nl Een korte samenvatting van de wedstrijd: De food business draait om meer dan alleen lekker eten & drinken. Het oog wil ook wat. Het oog wil eigenlijk heel veel. Een smaakvol gegarneerd plateau en een sfeervol ingericht etablissement zijn net zo belangrijk als een goede keuken. Sterker nog, het plaatje is vaak wat uw klanten trekt. En als dat plaatje nou eens een sprankelende bedrijfsfilm zou zijn, op een fotogenieke website... Videobedrijf Fritz Media en webbureau Het Webambacht zijn gespecialiseerd in de presentatie van food in nieuwe media. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Uw ideeën. Of het nu gaat om een virtuele rondleiding door uw café of restaurant, of om een flitsend gemonteerde impressie van uw kok als hij zijn mooiste gerecht klaarmaakt, uw bedrijf is onze inspiratie. Daarom hebben wij onder de noemer Food in Beeld een wedstrijd uitgeschreven. De inzender met het meest originele idee krijgt van ons een bedrijfsfilm en bijbehorende website-in-huisstijl. Allemaal kosteloos uiteraard. Dus. Als u wilt dat uw 'plaatje' straks onder de aandacht komt van een paar miljard potentiële klanten, vul dan dit formulier in vóór 1 september 2011. Staan wij straks met ons team in uw keuken. Ik hoor graag wat jullie er van denken! Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: - Concept - Vormgeving - PHP, HTML, CSS, Javascript - SEO - Promotie Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik wil een beter beeld krijgen van hoe de markt voor bedrijfsfilms en websites er uit ziet, in de horeca in het bijzonder. Maar omdat ik niet geloof in 'zomaar' in het rond schieten met reclame, wilde ik een wat vriendelijkere manier bedenken om die informatie te verkrijgen, vandaar deze wedstrijd! Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Het gebruik van dit medium, en de techniek in combinatie met deze doelgroep wordt blijkbaar nog niet zo veel gedaan. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik hoop op feedback op de methode, de vormgeving en het concept.
 8. Bezig met The Black Swan van Nassim Nicholas Taleb. Zeer interessant. Gaat gedeelteljk over misplaatste expertise, maar vooral over de ingebouwde blindheid waar we als mensen last van hebben. Gaussiaanse kansberekeningen en hoe we de toekomst niet kunnen voorspellen. De schrijver voorspelt de economische crisis een paar jaar avant la lettre, en daarom is het boek natuurlijk ook zo bekend geworden :) Begint wat herhalend, maar komt goed op gang op de helft. Absolute aanrader, en erg leuk om te lezen, als was het alleen maar om de ervaringen van een zakenman in de academische wereld, en die van een academicus in de zakenwereld. Prachtig!
 9. Het is toch fijn om te lezen dat men er wat aan heeft. Bedankt!
 10. Dan vinden jullie deze ook wel interessant (en herkenbaar) denk ik: http://clientsfromhell.tumblr.com/
 11. Ik vind het wel redelijk belachelijk dat ik hier voor mijn bijdrage een kneus krijg. Als ik nu complete flauwekul aan het spuien was, dan misschien. Mijn bijdrage komt echter uit mijn dagelijkse praktijk, en hoewel ik natuurlijk geen virtualisatie-expert ben, denk ik dat ik toch niet helemaal op mijn hoofd gevallen ben. Daarbij, de persoon die mij zo gemakkelijk een kneus geeft, moet eens leren lezen. De redenen dat ik er volgens de uitreiker eentje zou verdienen staan niet in mijn post. Mijn conclusie: Ongeïnformeerd, slap, respectloos. Een weinig nuttige bijdrage.
 12. Kijk, dat vind ik nu briljant: Eén post, en dan al gelijk meer naar de tafel brengen dan de meeste leden in hun complete tijd hier. Welverdiende reus!
 13. Hmm, vreemd, ik google net eventjes, en ik zie dat je met je telefoon en een Google account gewoon gratis en voor niks de boel kunt syncen. Daar is echter wel Internet-toegang op de telefoon zelf voor nodig, en dat wilde de Thread-starter nu juist niet. Voor de offline synchronisatie kon ik het volgende vinden: [*]Synchroniseer Google calendar met iCal (en dan iCal weer met je iPhone) voor op de Mac. [*]Google Calendar Sync met Outlook gratis, want ook van Google. Voor de PC, natuurlijk. En het mooie is, allemaal helemaal gratis. Dus 40 euro per jaar is best wel weggegooid geld, als je het mij vraagt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept