Jump to content

Romac35

Senior
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Kiesheidstraat 3, Rotterdam, 3089SN, Netherlands
 • First name
  Robert
 • Last name
  Macniel
 • Company or organization name
  Romac Horeca
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Rotterdam
 • Phone number
  0647485125
 • Branch
  ICT/ internet
 • Branch 2
  30
 • Branch 3
  31
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  Suggesties kunnen doen om websites rendabel te maken
 • My opinion about entrepeneurship
  Het mooiste wat er is, vrijheid en eigen verantwoordelijkheid
 • My opinion about innovation
  Innovatie houd nooit op, je moet scherp blijven om bij te blijven.
 1. Bedankt allemaal, en bedankt Roel voor de link, daar heb ik wat aan. Ik weet nog helemaal niets van polen als doelgroep, mijn doelgroep is heel breed iedereen boven de 18. Maar ik heb een product waarvan ik denk dat zij dat ook wel interessant zullen vinden en met het toenemend aantal polen in ons land sla ik hen liever niet over. En ik ben best bereid om de poolse taal toe te voegen aan de taalopties van mijn webshop. En als zij het zelf makkelijker zouden vinden om met hun eigen betaalmethoden af te rekenen dan maak ik dat graag mogelijk natuurlijk. Bestellen uit polen zullen ze niet doen. dan moeten ze te lang wachten. Online bij mij besteld sta ik binnen een uur voor de deur om het af te leveren ;)
 2. Hallo, Ik ben een webshop aan het opzetten en ik zie polen in Nederland als een potentiele markt. Vanzelfsprekend wil ik het hen zo makkelijk mogelijk maken om online te betalen. Nu lukt het me niet echt om uit te vinden wat ze in Polen als online betaalsysteem hebben. Ik heb het idee dat ze daar creditcards gebruiken. Mijn doel is dat polen in Nederland eventueel met hun eigen poolse rekening kunnen betalen, dit omdat ik me afvraag of ze allemaal wel een Nederlandse bankrekening hebben. Maar weet iemand misschien of ze in Polen een met iDeal vergelijkbaar betaalsysteem hebben? :)
 3. Kom op vrienden. De vraag was toch of hij meer uit zijn site kon halen, en of hij op de een of andere manier kan vast stellen of zijn bezoekers aantallen normaal zijn of dat er meer uit te halen valt? Als Google een lage rating aan je site geeft dan betekent dat toch dat er een heleboel organisch bezoek vanuit Google wegblijft? En als Google een hoge rating aan je site geeft dat er een heleboel organische bezoek vanuit Google naar je site komt? Dan is PR toch een indicatie of er nog meer bezoekers te scoren valt?
 4. Het is absoluut zo dat Google hoofdzakelijk links telt om Pagerank vast te stellen. Maar dat een PR 4 site meer bezoekers heeft dan een PR 6 site zegt niet dat de PR 4 site niet op weg is om een PR 6 site te worden. Met zoveel meer bezoekers komen die links immers van zelf. Pagerank wordt over tijd vastgesteld, en het kan er bij mij moeilijk in dat Google niet opgegeven moment merkt dat een PR 4 site succesvoller is geworden en daarom eigenlijk een PR 6 zal moeten zijn. Maar dat ter zijde, ik gebruik PR in ieder geval wel om te bepalen of er meer uit mijn site te halen valt dan er nu in zit. Al mijn moeite ten spijt een PR 1, dan kan dat toch beter dacht ik zo.
 5. Ik denk dat het wel degelijk een indicatie is voor of je aan een redelijk aantal bezoekers zit of dat er meer uit te halen valt. En dat was de vraag dacht ik. En een website die meer bezoekers heeft met een PR 4 dan een site met PR 6 is een site die opgegeven moment echt wel een PR 6 wordt. Kwestie van tijd.
 6. Wat vind Google van jouw site? Welke pagerank heeft je site gekregen en vergelijk die PR eens met die van gelijksoortige websites. Hebben zij een hogere PR? Dat betekent ook dat er meer bezoekers naar jouw site kunnen komen wanneer Google jouw site beter gaat waarderen. Wanneer je een PR gelijk over hoger hebt dan die van je concurrenten zit je ook op de juiste lijn als het gaat om bezoekers aantallen.
 7. Wist ik vroeger nog een jaarsalaris binnen te halen met de verkoop van advertentieruimte, tegenwoordig raak ik het aan de straatstenen niet kwijt. Affiliateprogramma's als tradetracker, Daisycon, M4n en Cleafs bieden je een hoop mogelijkheden om advertenties te plaatsen die toepasselijk zijn voor het thema van jouw site. Je krijgt dan een commissie als de plaatsing van die advertenties tot een verkoop of lead leidt. Wat je zou kunnen proberen als je echt directe adverteerders wilt vinden is contact opnemen met advertentie en reclamebureaus. Misschien dat zij jouw adspace kunnen verkopen. Daarnaast wil het ook nog weleens werken om de adverteerders achter de Google advertenties op je site direct te benaderen. Zo van he ik zag je google advertentie op mijn site, weet je dat je ook direct kan adverteren. Maar dit is veel werk en lang niet altijd succesvol. Veel adverteerders zien tegenwoordig meer voordelen in pay per performance programma's via affiliate netwerken. Succes
 8. Ho, ho niet te snel. Als ik het goed begrepen heb gaat het om onder andere caraudio.nl en caraudio.eu? Dit zijn domeinnamen die heel duidelijk een product beschrijven, en dat betekent dat ze meestal nog wel wat waard zijn. Al is het maar een paar tientjes tot een paar honderd euro. Ik heb goede ervaringen met het kopen van domeinnamen via de veiligsite daanveilingen.nl. Misschien kun je ze daar aanbieden en kijken wat je ervoor krijgt in plaats van dat je ze gewoon wegdoet en een ander ze bijna gratis oppikt. Het vasthouden van een domeinnaam kost ongeveer 5 euro per jaar. Als je dat afzet tegen de tientjes of een paar honderd euro die je daarmee verdienen kan zou ik niet zo'n haast hebben om van ze af te komen. Denk er nog eens over na.
 9. Was het niet Moneybookers? Ik kan mij namelijk herinneren dat dit voor mij de reden was om destijds een Moneybookers account aan te maken. Daarna kon ik op hun website echter niets meer over iDeal betalingen vinden en heb ik het account ook nooit meer gebruikt. Nu implementeer ik iDeal rechtstreeks in mijn Wordpress en Zen Cart websites en heb ik zowiezo geen andere paymentproviders meer nodig.
 10. Hoi Karin, Je site ziet er leuk en stijlvol uit. Ik heb wel een goeie computermonitor (LOL) de vlakjes zijn gewoon grijs en groen en maken het ontwerp speels, wat een goed ding is. Homepage: Ik heb de neiging om bovenaan de pagina op die woorden te klikken, maar die doen niets en dat is jammer want het lijken op 'tags' en die worden vandaag de dag heel veel gebruikt. Pagina 2: Jammer dat je moet doorklikken van de homepage naar een volgende pagina. Internetters zijn vaak vluchtige surfers. Hoe minder vaak ze hoeven te klikken hoe groter de kans dat ze de inhoud van je site gaan gebruiken. Volgende pagina's: Het maakt niet uit op welke link ik klik, maar de url blijft hetzelfde. Nu kijkt Google echt niet alleen naar de url, maar vooral ook naar de content. Maar toch vanuit SEO opzicht is het altijd beter elke pagina van zijn eigen inhoud omschrijvende url te voorzien. Je vult je metatags in en dat is altijd goed. Navigatie zit verder goed in elkaar. Volgens mij heeft je kerel gewoon een knappe website in elkaar gezet. Mocht je ooit de site eens over een hele andere boeg gooien onderschat dan niet wat Wordpress weblog software voor je site zou kunnen doen. Daarmee kun je in een handomdraai de meest fantastische website in elkaar zetten met een ton aan functionaliteit en ook een webwinkel draaien waarin je met iDeal kan afrekenen. Ben toevallig bezig de laatste dagen om iDeal op verschillende Wordpress websites te installeren en het werkt als een trein. Succes!
 11. Hoi Stefano. Gratis traffic van Google is natuurlijk fantastisch en daarbij is originele content en een goede core business omschrijvende url van belang. Maar wat nog meer van belang is lijkt mij, is wat je buiten Google om doet om bezoekers naar je site te halen. Ik heb aardig wat websites en over de afgelopen jaren heb ik heel wat grillen van Google meegemaakt. Je bron met gratis traffic kan zomaar ineens opdrogen bij de eerste de beste algoritme update. En daar zijn er een aantal van elk jaar. Op moment dat je buiten Google om klanten naar je site weet te halen word de domeinnaam en de zoekmachineoptimalisatie minder belangrijk. Ik zeg niet onbelangrijk, maar wel minder belangrijk en je bent niet van Google afhankelijk voor je business. Dat vind ik persoonlijk steeds belangrijker worden. Groet
 12. Klopt P.J. dat is precies het probleem waar ik ook mee zit en waarom ik nog niet met leveren begonnen ben. Ik ben er steeds meer van overtuigd dat dropshipping het niet gaat worden voor mijn webwinkel. Ik denk nu aan een leverancierskrediet en inkoopparticipatie om mijn webshop te kunnen vullen met zaken die ik leveren kan en dan hard werken om die spullen op tijd te leveren en klanten de service te geven die ze verwachten.
 13. Hoi PJ, volgens mij kan je alleen bij de Groothandel terecht als je bij de KVK ingeschreven staat als bedrijf en ik denk niet dat het de groothandel iets kan schelen hoe jij met je eigen klanten om gaat zolang je de rekening maar betaald. Maar je klanten rekenen jou natuurlijk wel af op correcte levering, afhandeling en garantie. Wil je klanten hebben en overhouden dan moet dat in orde zijn natuurlijk.
 14. Hoi Mikewise, je nieuwe site ziet er scherp uit. Complimenten. Ik ben een standaard gebruiker van Mozilla Firefox en zie wel verschil in je site met wanneer ik hem in Internet Explorer bekijk. Nu wordt Firefox minder gebruikt, maar toch. Onder Portfolio op jou site verschuift de image aan de linker kant waardoor het een en ander niet meer gelijk staat. Maar zoals gezegd dat is alleen in FireFox en alleen onder Portfolio.
 15. Jammer om te horen dat Pixmania op service ook mank gaat. Ik heb inmiddels wel een account bij hen aangemaakt maar ik ben eigenlijk zeer terughoudend om bij hen te bestellen. Ik log soms alleen maar in om te bevestigen dat ze eigenlijk te duur zijn voor dropshipping. Inmiddels is mijn webshop snelonlinebestellen.nl wel bijna klaar. Ik heb vandaag de Ideal testbetalingen afgerond. Ik denk dat ik maar eens contact op ga nemen met een paar groothandels en bij een bestelling daar maar snel naar toe rijdt met m'n creditcard om vervolgens het goed weer af te leveren bij de klant. Ik ben ook bezig met een businessplan dat mij en andere webshophouders in staat stelt om gezamelijk in te kopen in de hoop zo extra marge en lagere prijzen te kunnen creëren. Maar zodra ik dat klaar heb kondig ik dat hier op Higherlevel nog wel aan.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept