Jump to content

Doudou-Creaties

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Female
 • First name
  Sandra en Annette
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Dit is de eerste die

Company info

 1. Hallo allemaal, Bedankt voor de vele reacties ! We hebben er zeker wel wat aan. Er zijn al een aantal dingen ondernomen, zoals een aantal categorieen minder, een andere achtergrond en banner. Banners wisselen we al regelmatig en gaan we natuurlijk mee door. Alle critiek punten onderzoek ik en pas ik zonodig aan. Groetjes, Annette en Sandra
 2. Na ons eerste bericht beseften we dat onze vraagstelling misschien wat te breed is. Het gaat ons niet om een miljoenen omzet te halen, we doen dit naast andere inkomsten. We staan wel helemaal achter de producten en zouden graag zien dat anderen ze ook ontdekken. Maar we doen duidelijk iets verkeerd, het verkoopt nog niet, maar wat doen we verkeerd? Wij hebben ons er blijkbaar op blind gestaard want we zien het niet. Wat vinden jullie van het uiterlijk van de webshop? En van de producten? De prijzen? Zijn er reclame mogelijkheden die we over het hoofd zien? @Wouter: Fijn te horen dat 42% bounce niet zo slecht is. Het leek ons zo veel. Annette en Sandra
 3. Mijn favoriete smaak is meestal citroen. Of munt gecombineerd met chocola. Ik denk dat je een paar standaard smaken erbij moet nemen (voor de wat minder avontuurlijke mensen) zoals aardbei, maar dan met echt fruit erin. Verder zou ik gaan voor ijs zonder kleur/geur/smaakstoffen en andere ongezonde toevoegingen. En dat ook duidelijk op de kar vermelden. Maar goed, dat is mij persoonlijke wens om meer gezonde producten op straat te zien. Succes! Sandra
 4. Wij zijn twee zussen en runnen sinds september 2009 een webshop. De een, Annette houd zich vooral bezig met de creatieve kant, en het maken van de producten, en de ander, Sandra houd zich meer met de technische kant van de webshop bezig. We hebben, na veel aanpassingen inmiddels een webshop met een flink aantal producten maar de verkoop wil nog maar niet echt op gang komen. We hebben veel aandacht aan reklame besteed zoals banners uitwisselen, advertenties op verkoopsites plaatsen (marktplaats, tuttespul.nl, metdehand.nl, handmadeshop.nl...). We hebben op markten gestaan en in de buurt posters opgehangen. Op forums met relevante thema's berichten geplaatst. Dit alles wil nog niet baten. We verkopen wel iets, maar lang niet voldoende. In de afgelopen 6 maanden hebben we zo'n 1600 bezoeken op de site gehad met een gemiddeld bouncepercentage van 42%. Nu verwachten we dat dit bounce% omlaag gaat omdat we de site drastisch verbeterd hebben. We hebben maar 6 verkopen gehad. Graag advies over hoe we de verkoop omhoog krijgen. Annette en Sandra Doudou-Creaties [mod edit: link naar eigen site in tekst verwijderd]
 5. Gefeliciteerd! Petje af voor je doorzettingsvermorgen.
 6. Waarom? Voor grotere honden worden ook speciale halsbanden gekocht, mooie voerbakken, speeltjes e.d.
 7. Als ik zou overwegen een studentchauffeur in dienst te nemen, dan zou ik wat duidelijker willen weten wat het me uiteindelijk gaat kosten. Als ik bijvoorbeeld van Amsterdam naar Leeuwarden wil, daar 3 uur blijf en dan weer terug. Dan moet ik waarschijnlijk van begin tot einde betalen. Maar als ik daar besluit te overnachten, wat gebeurt er dan met de chauffeur? Wat betaal ik dan? En zo zijn er allerlei scenario's mogelijk natuurlijk. Oftewel, wat betekent dat precies 14,95 per uur? Ook zou ik in de tekst bevestigd willen zien dat de student zich representatief zal kleden en gedragen. Door de foto's ga ik daar wel vanuit, maar het zou prettig zijn het ook in de tekst terug te zien. De tekst onder Diensten> Studentchauffeur komt op mij iets te betuttelend over. De teksten in hoofdletters voegen wat mij betreft niks toe, leiden juist af door de schreeuwerigheid. Ze herhalen enkel een stukje tekst op dezelfde bladzijde. De foto's vind ik goed gekozen en bewerkt. "Reserveer nu een chauffeur" op de homepage vind ik zoals het er nu staat niet passen bij de stijl van de rest van de site. Succes!
 8. Er gaat iets mis bij het zoeken naar bedrijven (in Bedrijvengids) binnen een bepaald aantal kilometers. Zoek ik bijvoorbeeld naar Fotografie binnen 100 km van postcode 1562RN dan komen 2 bedrijven: in Utrecht en Zoeterwoude. Beide komen niet meer tevoorschijn als ik binnen 75 km zoek, maar Utrecht ligt op 70 van 1562RN en Zoeterwoude op 60km. Vogelvlucht zelfs respectievelijk 54 en 48 km. (Gecheckt met Google Earth.) Niet alle bedrijven binnen een cirkel komen dus in de zoekresultaten voor. Verder vind ik het een leuk en goed idee. Succes. Enne ik vind de kleur wel mooi! ;D (of had je het al veranderd? ;))
 9. Ik zie ook niet echt een goede reden om te wachten. 40 pagina's informatie is al heel wat. En inderdaad, je idee wordt niet zo gauw gejat denk ik.
 10. Hallo Ms&s, Wat mij opvalt is de naam Ms&s. Logo is mooi, maar de letters waar het uit bestaat is voor mij een raadsel. Waar staan de letters voor. Het hield me bezig terwijl ik de rest van de site bekeek en begon me zelfs licht te irriteren. Ik mis een persoonlijke noot in de layout maar daar word wellicht nog aan gewerkt. Klein puntje: typefoutje "ver®assingen" bij punt 1. Werkwijze Boekhouding. Succes! Sandra.
 11. Ben na het lezen van dit draadje erg benieuwd geworden naar je vorderingen. Als ik het goed begrijp had je rondom NU bedacht online te zijn met je website. Is het gelukt? En hoe gaat het met de verkopen via ebay? Sandra.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept