Jump to content

newintown

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  anders
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  innovatief onderneme
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Omschrijving van je concept: New in Town is een website waar nieuwsberichten staan geschreven door studenten die gaan over zojuist geopende trendy ondernemingen. Deze ondernemingen moeten passen binnen wat ik interessant en leuk vindt in een bepaalde stad! Een nieuw hip cafe, restaurant, club, healthcenter, musea, muziekcenter, winkel, kledingzaak or whatelse. Deze studenten krijgen in ruil voor hun geschreven nieuwsbericht een bepaalde tastbare gift. Dit kan zijn een heerlijk diner in een zojuist geopend restaurant, of een heerlijke dag sporten in een nieuwe healthcenter. Ondernemingen die tevreden zijn over het geschreven nieuwsbericht kunnen dit plaatsen voor een bepaald bedrag op onze site. Wel is elke onderneming verplicht om een bepaalde actie bij het nieuwsbericht te plaatsen zodat er extra bezoekers worden getrokken naar de site. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik werk als freelance journalist en schrijf al dit soort berichten die uiteindelijk worden gebruikt voor lokale freepublicity. 5 januari ga ik een korte presentatie houden op de Fontys in Tilburg waar ik Journalistiek studeerde. Naast Journalistiek studenten ga ik ook communicatie studenten benaderen en andere studenten die schrijven en trendspotting als een leuke bezigheid zien. Pas als hier genoeg animo voor is wil ik mijn businessplan verder gaan uitwerken. De studenten zullen allen wel aan een screening worden onderworpen. Ik zelf ben een oplettende jongeman en ik vind het heerlijk om nieuwe plekken en aansluitende trends te ontdekken in Tilburg en omgeving. Uit landelijk onderzoek blijk dat ook veel mensen het leuk vinden om te lezen over hotspots en trends en om deze vervolgens ook uit nieuwsgierigheid te ontdekken! Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik wil enerzijds startende ondernemers een frisse start bezorgen. Anderzijds wil ik studenten ervoor laten zorgen dat ze op een leuke en educatieve manier bezig zijn maar dat ze tegelijkertijd ook nog eens een leuk iets overhouden in tastbare vorm. Extra bijkomstigheid is dat de studenten direct over gaan tot mond tot mond reclame en er in de stad meteen iets opborrelt wat betreft een nieuwe leuke lokatie of winkel Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Voor zover mijn onderzoek heeft uitgewezen is er nog geen concept dat een dergelijk concept hanteert. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Wat vinden jullie van dit idee? Kan het nog ergens worden verbeterd is mij vooral de vraag. Groeten Martijn Fijne feestdagen
 2. Het idee is niet echt nieuw wat je hier omschrijft. In Amerika bestaan er al diverse sites die dit aanbieden en hyves daar heb ik al 14 neven en nichten en wat tantese in staan, so thats a fact. Veel familienetwerken zijn inmiddels uitgewerkt met een extra app. Zo bestaat er een site waarmee je via jouw familie gezamenlijk een cadeau kan geven aan je jarige neef. Ik heb misschien wel een leuk idee om je idee wat unieker te maken, je site is al online dus ik weet niet in hoeverre dit wat bijdraagt. Ik herinner mij in onze familie de elk jaar terugkerende familiedag! Doe wat je nu doet en breidt het uit met bijvoorbeeld DE FAMILIEDAG als centraal thema. Daarnaast zorg je ervoor dat er diverse mogelijkheden op jouw site komen te staan; zoals een survivalbaan, kartcentrum etc. Met zoiets ben je onderscheidend want zoals Fabboo nu is geef ik het persoonlijk weinig kans. Go next level! :)
 3. Voor mij als freelancer heb ik weinig gemerkt van dit weer. Grote bedrijven lopen direct grote schulden op weet ik toevallig van een collega. Kleine bedrijven hebben genoeg andere simpele taken binnenshuis die kunnen worden afgemaakt. Door de komst van het Internet heeft het weer een steeds mindere impact gekregen op het bedrijfsleven. En daarbij is in Nederland vaak iedereen de dupe en heeft men begrip voor de situatie. :) Ik las een tijd terug dat in Amerika de grootste angst is dat er nog altijd een wereldwijd virus ontstaat dat de gehele economie plat legt. Het weer stond op plaats 8!
 4. Ik vind het idee matig; ik deel de mening dat we steeds meer zoveel mogelijk informatie op 1 en hetzelfde apparaat krijgen. Je speelt hiermee haaks in op een belangrijke trend die gaande is in de wereld. Ik dacht na over hoe je dit product misschien wel interessant zou kunnen maken. Stel je neemt hetzelfde product zoals je het nu voor ogen hebt maar je kan middels 3 pages (horizontaal scrollen like nalden.net blog) jouw meest interessante informatie. Los dus even van een relatiegeschenk waar ik weinig in zie. Ik wil bijvoorbeel constant op de hoogte blijven van de beurs, voetbal en lastminutes. Soort van startpagina maar dan 3 of meerdere mogelijke heden; niet teveel want dan ga je weer richting de gewone Iphone, die overigens stijlvol genoeg is. noem het TOP 3 :) brainstorm nog even door zou ik zeggen, succes ermee!
 5. Door Internet is Nederland de hele wereld geworden en ik snap daarom ook niet waarom je een lokaal project hanteert. Als ik in Groningen woon en ik wil een product uit Maastricht? Je kan veel beter dit project per product/dienst opdelen dat is vele malen effectiever dan lokaal. In ieder geval succes, ben benieuwd!
 6. Grappig dat jullie een soort van dezelfde tak hebben waar ik mij in bevindt. Ik denk echter dat niches in de nieuwswereld geen waarde meer heeft. Dat je twitter gebruik is wel een pluspunt maar vergeet niet dat over 2 jaar er weer iets anders is dan Twitter!
 7. Ik denk dat je hier moet zijn met meer voorbereiding dan je nu hebt. Wij helpen je graag bij specifiekere vraagstukken dan je hier nu plaatst. Dit is allemaal werk dat je toch echt zelf zal moeten doen. Wat betreft speciale vrachten in een Vito? Richt je op de wijnmarkt, daar gaat heel veel geld in om en het is goed te vervoeren. Belgie en Luxemburg kent heel veel goede wijnen voor de Nederlandse horecamarkt. verdiep je daar eens in na gedegen onderzoek! succes
 8. website oogt goed en helder maar ik denk dat je hebt gekozen voor de meest lastige markt van allemaal; lingeriewebshop. En daarbij vind ik het meest opvallende dat je westerse dames gebruikt in je fotos wat voor veel chinezen denk ik al direct een groot probleem kan zijn, waarom geen aziatische dames?
 9. Ik ben het helemaal eens met frans! Het net zit vol met dergelijke verfijndee zoekmachines en ik denk dat je tijd en geld verspilt aan dergelijke projecten. Alles is tegenwoordig gewoon wat meer scrollen en zoeken, jouw concept zal alleen maar bijdrage aan nog meer scrollen en zoeken, want je moet ook nog mensen naar je site gaan trekken want het meest overschatte is van een website beginnen! succes!
 10. Alle hlers een ondernemend 2010 toegewenst; nieuwe ronde nieuwe kansen!
 11. hilarisch filmpje! dank je voor sharing this one!
 12. - mes snijdt aan twee kanten - de online wereld naar de offline wereld brengen - de online en offline wereld samenbrengen - classic - master - oplettende jongeman of vrouw - hilarisch
 13. Ik heb al jaren mijn 06 op mijn visitekaartje staan. Een 06 geeft ook aan dat je op meer plekken bent dan alleen je eigen locatie en dus er beweging is binnen het bedrijf; wat goed is in veel gevallen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept