Jump to content

Reinier020

Junior
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  internationaal onder
 1. Hallo Richard, Ik ben benieuwd of je al een keuze hebt gemaakt of meer te weten bent gekomen over de verschillende opties? Ik ben ook op zoek naar een cloud wms die we met onze seoshop webshop kunnen gebruiken, maar ook makkelijk kunnen aansluiten, via API oid, op een custom oms waar wij mee werken voor enkele andere webshops. Ik kijk hiervoor naar de opties die al klaar zijn voor gebruik met seoshop zoals Picqer, fulfilment-software van e-zooka, black box logistics, wics wms en de wms software van exact. Als iemand anders tips en ervaringen wilt delen hoor ik het graag!
 2. Wat je nu moet doen? Ik zou even stoppen met je webshop en je een beetje gaan schamen. Dit soort dingen moet je uitzoeken voordat je er aan begint. Nu is een nietsvermoedende consument die 100 euro heeft betaald de dupe van je onkunde.
 3. Hallo Joost, Wij zijn de fabrikant en merkhouder. Aangezien een distributeur een hoge omzet heeft in verhouding tot zijn winst lijkt mij het niet fair om de goodwill vergoeding in omzet te berekenen. Wat mij logischer lijkt is brutomarge. Dit is dan hetzelfde principe als de goodwill voor een agent berekenen met zijn provisie.
 4. Goedenavond allemaal, Een distributeur heeft voor zover ik weet in Nederland geen recht op een goodwill vergoeding als het contract wordt beëindigd. Als je nou wel een afspraak wilt maken over een vergoeding wat is dan een redelijke vergoeding? Om een vergelijking te trekken, ik heb vaker gehoord over een vergoeding voor een agent is 1 maand provisie voor elk jaar met een maximum van 3 maanden vergoeding. Een distributeur handelt voor eigen rekening, verdient meer en heeft in mijn ogen dan ook recht op een lagere vergoeding. Heeft iemand hier ervaring mee. Heeft iemand een mening over een vergoeding voor een distributeur ter hoogte van 1 jaar bruto omzet berekend over de gemiddelde omzet van de voorafgaande 3 jaren?
 5. Ik zie totaal niet waarom het wanhopig zou zijn. Ik hoop dat als jullie wanhopig zijn toch echt wat meer actie ondernemen dan even je telefoonnummer toevoegen aan je LinkedIn. Verder staat je telefoonnummer ook op je visitekaartje, CV, briefpapier, website en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Ook is het geen call to action maar gewoon zeer gebruikelijke contactgegevens. Dan vind ik het ook nog wel opmerkelijk waarom jullie struikelen over Hans zijn reactie. Wat maakt het een 'vreemde reactie? Wat is er beneden niveau? En wat zou een 'slip of the tongue' zijn?
 6. Waar kwam je ze tegen? Van wie wil je ze kopen? Wat is je achtergrond? Ik vrees dat je voor de zomer een beetje laat bent. Misschien dat zomer 2012 realistischer is. Ik dacht toch echt dat deze schoenen ook al in sneakerwinkels in Nederland verkocht worden.
 7. Tijdverspilling kan nog steeds optreden als iets op vrijwillige basis gebeurt. Maar goed, dat zal jouw logica wel zijn. Ik zie idd de grap ook niet echt. Als het al een grap was ben je zelfs in de grap niet erg ver gekomen. Je hebt namelijk helemaal niks laten zien aan ons. Je hebt een paar keer een lulverhaaltje opgehouden over een ontwerp, een marketingbureau, promotievriendjes en een rijke papa. Verder heb je ons na een aantal weken tijd 1 foto laten zien van een bestaand horloge. Dus kortom een vrij slecht uitgevoerde grap, want je hebt helemaal niks hard gemaakt en dat is wel het minste als je mensen voor de gek wilt houden. Ik kan alleen maar gokken hoe oud je bent, maar aan je grammatica en spelling te zien zou ik je willen aanraden om op school wat beter op te letten en er desnoods een bijlesje bij te nemen. Ik vond het vanaf het begin al storend en keek meteen al recht door je heen. Het liefst had ik je meteen in het begin al afgebrand, maar dat wordt hier niet zo op prijs gesteld en begint men met kneuzen te strooien. Ik ben er meer een van de eerlijke confrontatie.
 8. Ik was op pagina 3 en wilde je net vragen wie de kast dan had ontworpen voor je totdat ik verder las en zag dat het een al bestaand ontwerp is. Ik heb een paar vragen voor je die ons wat meer duidelijkheid geven en jou waarschijnlijk ook verder zullen helpen. Heb je al wel echt een sample laten maken van dit model door je zwitserse atelier? Hoeveel weet je zelf van horloges behalve dat je een liefhebber bent? Weet je wat een tourbillon is? En zo ja wat doet je denken dat je een tourbillon voor 400 euro in de markt kan zetten? Wie is die vriend van jou dat hij de mogelijkheid heeft om zomaar even met een 'uniek' ontwerp aan te komen zetten? Had hij toevallig technische tekeningen in zijn zak zitten of heb je het bij het atelier aangeleverd met een foto? Ik heb deze discussie vanaf het begin gevolgd en heb toch een beetje het idee dat je niet helemaal weet hoe de vork in de steel zit.
 9. Ik heb wel verhalen gehoord dat ze het vervoer per trein tussen azie en europa willen verbeteren zodat ze beter kunnen concurreren, maar het schijnt lastig te zijn door alle verschillende beheerders van sporen, verschillende tarieven, overladen, locomotief wisselen en allerlei andere beperkende regels van land tot land. Het kan inderdaad interessant zijn als een oplossing tussen boot en vliegtuig.
 10. Wat is precies de reden dat je wilt kijken of het per trein kan? Ik zou de trein niet aanraden. Ik heb er nooit naar gekeken, maar boten zijn gigantisch en worden efficient geladen en gelost dus goedkoop. Als het per boot te duur is zou ik me ernstig afvragen of het uberhaupt het vervoeren waard is.
 11. Ik zoek een goede oplossing om pakketten te versturen naar afnemers wereldwijd (uitsluitend b2b). De afmetingen en gewicht zitten tussen klein en groot in waardoor het lastig is om een goede prijs te vinden. Case: Zending naar Australie. De doos die ik verstuur is 60x37x35cm en weegt 11kg of soms een doos van 70x50x40cm en 18kg. Hiervoor zou ik bij DHL met mijn huidige korting resp. zo'n 240 en 360 euro voor betalen. Dat is niet te betalen aangezien het ongeveer de waarde van de zending is. Hierdoor kunnen we het nooit meer voor een acceptabele prijs in de winkel krijgen want er komt nog eens invoerrechten bij. Een expediteur of DHL Global Forwarding (Air Freight) is onhandig want leveren niet deur tot deur en indien het wel wordt gedaan dan is het gigantisch duur. Expressdiensten zoals hierboven beschreven zijn ook geen goede optie. TNT post is het enige wat in de buurt komt van een acceptabele prijs. Komt dan ongeveer neer op 100 euro voor een grote doos aangetekend. Heeft iemand een goed alternatief of komt er niks in de buurt van TNT Post? En is het slim om dit soort zendingen wereldwijd aan TNT Post te laten doen (aangetekend uiteraard). Ik verstuur onder andere naar Belgie, Spanje, Griekenland, Australie, Hong Kong en niet hoofdzakelijk naar 1 bepaald land.
 12. Hallo, Ik heb eenzelfde probleem wat hier goed op aansluit en daarom zou ik hem graag hier willen stellen ipv een topic ervoor te openen. Ik zoek een goede oplossing om pakketten te versturen naar afnemers wereldwijd (uitsluitend b2b). De afmetingen en gewicht zitten tussen klein en groot in waardoor het lastig is om een goede prijs te vinden. Case: Zending naar Australie. De doos die ik verstuur is 60x37x35cm en weegt 11kg of soms een doos van 70x50x40cm en 18kg. Hiervoor zou ik bij DHL met mijn huidige korting resp. zo'n 240 en 360 euro voor betalen. Dat is niet te betalen aangezien het ongeveer de waarde van de zending is. Hierdoor kunnen we het nooit meer voor een acceptabele prijs in de winkel krijgen. want er komt nog eens invoerrechten bij. Een expediteur of DHL Global Forwarding (Air Freight) is onhandig want leveren niet deur tot deur en zowel dan is het gigantisch duur. Expressdiensten zoals hierboven beschreven zijn ook geen goede optie. TNT post is het enige wat in de buurt komt van een acceptabele prijs. Komt dan ongeveer neer op 100 euro voor een grote doos aangetekend. Heeft iemand een goed alternatief of komt er niks in de buurt van TNT Post? En is het slim om dit soort zendingen wereldwijd aan TNT Post te laten doen (aangetekend uiteraard). Ik verstuur onder andere naar Belgie, Spanje, Griekenland, Australie, Hong Kong en niet hoofdzakelijk naar 1 bepaald land.
 13. Jasper, Verstuur je alleen binnen Nederland of ook erbuiten? En verstuur je met TNT post of Express?
 14. Het is inderdaad geen probleem van mijn kant om het op deze manier te doen. Dan gaat het op deze manier geschieden. Dank aan allen hierboven
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept