Jump to content

Kowe

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  James
 • Last name
  Kowe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Brussels
 1. Nog een bijkomend vraagje: Ik heb nu een blog aangemaakt op onze website. Kan het kwaad dat deze blogpagina enkel te bereiken is met de directe link? De blog staat niet in het menu. Alvast bedankt
 2. Supertips, bedankt Wouter, daar ga ik alvast mee aan de slag!
 3. Nu ik al wat extra links heb vergaard, zou ik ook beginnen om wat extra content aan de website toe te voegen. Het gaat hier over een ontbijtservice, dus ontbijt aan huis. Wat zou ik allemaal kunnen toevoegen qua content over dit onderwerp?
 4. Ik ben sinds anderhalve week bezig met het zorgen voor backlinks naar mijn website. Ik heb al een 4-tal linkjes kunnen krijgen. Hoe lang duurt het voor deze effect kunnen hebben? Ik heb al eens gecheckt met de open site explorer van seomoz, maar die 4 links worden nog niet vermeld.
 5. Ik denk dat 9,99 qua prijs beter zal aanslaan. Wat is het verschil tussen de gratise versie en de betalende?
 6. Pfoe Kowe er zijn heel veel mogelijkheden. Wat voor software gebruik je voor je website / webshop? Meestal is er binnen die software ook een mogelijkheid om een mailing te versturen. Als je extern de mailing wil versturen kan ik Mailchimp (http://mailchimp.com/) aanraden. Veel gebruikte site om (grote) mailings te versturen. Tot tweeduizend adressen en 12.000 mailtjes per maand is het gratis. Kan je je geen buil aan vallen! Onze website is met wordpress gemaakt met formulieren om de bestellingen te regelen. Kan je met mailchimp zomaar 100 emailadressen importeren zonder problemen?
 7. Wij hebben nu een 100-tal email adressen van klanten die reeds een bestelling bij ons geplaatst hebben. Wanneer wij nu deze met 1 mail zouden willen aanspreken, welke software zouden we hiervoor het beste gebruiken? Ik heb aWeber al eens bekeken, maar daar kan je niet zomaar een lijst importeren.
 8. Vouchers voor de 4 examens, is dit dan de hele som die je cadeau krijgt of is het een korting dat je krijgt om mee te doen aan die examens?
 9. Goeiemiddag, Ik vroeg me af hoe Graydon aan al die gegevens komt van alle nieuwe ondernemingen? En mogen zij deze gegevens dan zomaar bundelen en doorverkopen? Mag ik die gegevens van Graydon kopen en deze dan zelf verder verkopen? Alvast bedankt! James
 10. Op basis van een commissie werken lijkt me inderdaad een veel beter alternatief. Wat zijn zo de gangbare tarieven van commissies in deze sector?
 11. Bedankt voor de nuttige info! Ik weet wel een niche waarin ik eventueel zou kunnen beginnen. Ik ben zelf actief in die sector. Deze heeft ongeveer een 2tal magazines, enkele onlinemagazines, .. Is dit misschien een goed begin?
 12. Hoezo? Bedankt voor de info! Is dit een business waar er nog plaats is voor nieuwe bedrijven?
 13. Hallo, Ik loop al enkele dagen met het volgende bedrijfsidee in mijn gedachten: Ik koop bij enkele tijdschriften, magazines enkele pagina's om te adverteren. Aangezien ik in grote hoeveelheid aankoop, krijg ik ook betere prijzen. Ik ga dan op zoek naar handelaars, die tegen een iets goedkopere prijs een advertentie kunnen plaatsen in dat tijdschrift of magazine. En ik neem er dan natuurlijk ook een marge op. Kan zoiets werken? Waar gaan de moeilijkheden liggen? Met vriendelijke groeten, Kowe
 14. Heel knap en goed gevonden concept! Webshop ziet er bovenop ook nog mooi uit en functioneert perfect. Er zouden echter wel nog enkele wijzigingen moeten gebeuren om deze site iets meer te optimaliseren voor de zoekmachines. Probeer bijvoorbeeld zoveel mogelijk kernwoorden in je titels te plaatsen en gebruik deze kernwoorden ook iets meer in je product omschrijvingen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept