Jump to content

mycol

Junior
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Wollegrasstraat 25, Wormer, 1531TD, Netherlands
 • First name
  N.
 • Last name
  Berkhout
 • Company or organization name
  MyCol
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://www.mycol.nl

Company info

 1. Goog: bedankt voor een eerlijke mening. Ik waardeer het zeer als mensen op een onderbouwende manier hun mening kunnen geven. Wat betreft de gegeven adviezen: Het klopt inderdaad dat we aan het stoeien zijn wat de beste manier is om mensen te benaderen. Vooral de voorpagina is belangrijk en je wilt eigenlijk elke soort bezoeker triggeren. Uiteindelijk wil je mensen overhalen om zich te registreren en om tijd op de site door te brengen. Daar gaan we zeker ook mee aan de slag de komende weken. Ook willen we ons focussen op een aantal goed gevulde categorieen. Daar proberen we bezoekers extra te bedienen en hopelijk blijven het trouwe bezoekers. Ook willen we dat bezoekers veel input geven en betrokken zijn bij de site. We luisteren naar hun feedback en willen trouwe bezoekers mogelijk meer rechten en mogelijkheden bieden. Maar het concept verzamelen is heel erg algemeen. Het is haast onmogelijk om elke doelgroep goes te bedienen dus daarom gaat de focus nu zeker uit naar goed gevulde onderdelen op MyCol.nl.
 2. Iedereen bedankt voor de reacties en wij gaan zeker wat met de Feedback doen. Zijn er nog meer mensen met meningen wat betreft de layout en de gebruiksvriendelijkheid? Uiteraard geloven wij in dit idee en gaan ons 110% inzetten om dit tot een succes te maken en alle advies daarbij is welkom.
 3. Dank je wel en graag hoor ik van andere Forumleden wat hun idee is van de website en de gedachte erachter. Alle feedback is welkom. :)
 4. Joost, Uiteindelijk is de insteek om een begrip te worden binnen de verzamelaarswereld en om dmv Advertentie-inkomsten zeker in het begin break-even te draaien. Als dit een commercieel succes is willen we uitbreiden naar de offline wereld (actief meewerken met verzamelbeurzen) en mogelijk dit concept lanceren in buurlanden zoals Belgie en Duitsland.
 5. Omschrijving van je concept: Doel is dat een verzamelaar een plek heeft waar hij/zij de verzameling digitaal kan bijhouden en deze kan delen met geintresseerden. De verzamelaar kan in contact komen met mede-verzamelaars en er zijn tal van interactieve mogelijken waardoor de bezoeker blijft hangen. Hij/zij kan items op een Marktplaats zetten of een Beurs aanmaken. Daarnaast zal ik de nabije toekomst nog meer features aangemaakt worden, waaronder een Forum. Link = http://www.mycol.nl Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: In principe hebben we alles zelf opgezet. Er is een programmeur in ons team die de gehele frontend & backend zelf gebouwd heeft. Er is een ontwikkeltijd van een paar maanden geweest en vanaf de lancering willen we ook op marketing-gebied de website zo bekend mogelijk maken bij onze doelgroep, de verzamelaars. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Wij willen proberen een begrip te worden in de verzamel-wereld. De focus ligt nu nog op Nederlandse bezoekers maar we zijn ook al bezig met het internationaal maken van de website inclusief domeinnamen. Uiteindelijk willen we een verzamelaar tal van mogelijkheden geven om zijn verzameling te promoten en om in contact te komen met mede-verzamelaars. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Er zijn weinig tot geen andere partijen die dit concept hebben. En wij proberen vooral onszelf te onderscheiden d.m.v. de laatste internet-technieken te gebruiken om de werking nog prettiger te maken. Ook proberen we via simpele manieren gebruikers conenctie te laten maken met sociale netwerken (Facebook, Hyves etc) Wat voor feedback hoop je te krijgen: In principe is alle feedback welkom. Doel is vooral om de site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te laten worden zodat vele functies natuurlijk en prettig aanvoelen.
 6. Je kan beginnen met de naam te gebruiken in de aanhef van de nieuwsbrief. Dus de naam van de persoon waar je deze naar toe stuurt. Ook kan je allerlei truckjes uithalen waar bijv. de woonplaats of leeftijd van de persoon in terug komt. Dat zijn allemaal zaken om de lezer te intresseren zodat deze blijft hangen en de nieuwsbrief doorleest tot aan het eind.
 7. Zeker in dit segment loont het veel meer als je een mooie presentatie of sheet maakt en een aantal bedrijven persoonlijk gaat beanderen.
 8. Ik zou voor Optie 1 of 3 gaan. Hangt een beetje af van de financien en het uiteindelijke doel.
 9. Persoonlijk geef ik niet zoveel om de taal van de verpakking als ik bekend ben met het product. Maar zeker een grote groep mensen wil graag geinformeerd worden over de inhoud en het doel van het product.
 10. Zeker voor de rol als bemiddelaar is het belangrijk om vooral de mensen die je betalen tevreden te houden. Zelf heb ik heel veel ervaring in de Online Advertising (zoals aan de kant van de adverteerder als aan de kant van de publisher) om te stellen dat dit een wereldje is met een grote gun-factor. Een de ene kant moet je adverteerders overtuigen en tevreden houden en aan de andere kant moet je site-eigenaren ook zeer tevreden houden. Succes ermee in ieder geval.
 11. Het klinkt allemaal heel erg ambiteus en mogelijk hebben we allemaal wel eens van dat soort dagdromen. Alleen zal het realiseren een hele grote bevalling worden en is zeker iets wat je niet alleen aankan. Daarnaast is het verdienmodel zeker ook belangrijk voor mogelijk externe partijen die mogelijk in willen stappen.
 12. Uiteindelijk viel het allemaal wel mee toch? ;)
 13. mycol

  test

  haha. Leuke manier om te testen
 14. Topicstarter: Kan je ons misschien ook al wat insight info geven over de resultaten tot dusver? Zijn je verwachtingen qua bezoekers en inkomsten al waargemaakt of vallen ze wat tegen? Persoonlijk geloof ik niet meer in het idee van een startpagina. Internetgebruikers zijn al voorbij het baby-stadium en weten nu veel beter wat ze willen op het WWW. Zelf gebruik ik Google als startpagina en met mij velen, vrees ik
 15. Stiller: Kan je ons al wat info geven hoe de afgelopen twee weken zijn vergaan? Heb je ondertussen al wat partijen gevonden die geintresseerd zijn in je service? Het zal toch staan of vallen met de eerste paar klanten die je binnenhaalt zodat je al wat maandelijkse vaste inkomsten hebt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept