Jump to content

rossum

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • First name
  Michel
 • Last name
  van Rossum
 • Website address
 • How did you find us:
  partner-site

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  dezzpgids.nl

Company info

 • Location
  Eindhoven
 1. Omschrijving van je concept: Beste HL leden, Cofounder.nl is een website die startende ondernemers, maar ook ervaren ondernemers moet gaan helpen bij het vinden van een geschikte business-partner. Het doel van de website is het creëren van nieuwe contacten en samenwerkingsverbanden tussen ondernemers. Door een project / opdracht te plaatsen gaat een ondernemer op zoek naar een geschikte business-partner. Wanneer hier reacties op volgen ontstaan automatisch contacten. Door elkaar te helpen met projecten en opdrachten, helpen ondernemers elkaars ondernemingen successen te boeken. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb de afgelopen maanden een onderzoek gehouden, waarin ik ben gaan kijken wat een ondernemer allemaal doormaakt bij het starten. Uit dit onderzoek kwamen een aantal belangrijke zaken naar voren, namelijk: - Veel ondernemers hebben nog steeds veel moeite met het vinden van contacten of een netwerk - Door het hebben van geen netwerk stranden ondernemingen - Er zijn genoeg sites die ondernemers van advies voorzien Op basis van dit onderzoek ben ik een concept gaan ontwikkelen voor Cofounder. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik wil startende ondernemers helpen bij het vinden van een business-partners, en samenwerkingsverbanden creëren. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Andere websites helpen ondernemers vooral met adviezen. Maar hebben niet als primair doel om connecties en samenwerkingsverbanden te stimuleren. Wat voor feedback hoop je te krijgen: De website is nu opgezet, maar voordat ik deze ga promoten volgt er eerst een testfase. Waarin ik hoop feedback te krijgen van de doelgroep. Om nog een aantal verbeteringen aan te brengen. Het zou voor mij ook nuttig zijn als jullie mij kunnen helpen met het testen van de verschillende functies, door in te loggen en de website uit te proberen. Hierdoor krijg ik een beter inzicht in wat mijn toekomstige gebruikers willen. Feedback mogen jullie mij hier geven, of op de website zelf in het forum. Ik heb hier een enquete voor opgesteld die de voor mij belangrijkste punten bevat. Ik ben me er alleen niet zeker van of ik de link daarvan hier ook mag plaatsen? Zo ja, dan zal ik dit natuurlijk alsnog doen! URL: http://cofounder.nl Alvast bedankt voor jullie feedback en hulp!
 2. Ik vind de site wel lekker overzichtelijk, doet me denken aan Bol.com Meer productfoto's vind ik ook! Vooral bij de duurdere producten wil je toch graag van onder tot boven zien wat je gaat bestellen.
 3. Ik vind de site op zich best mooi opgezet, alleen dat roze is niet altijd even duidelijk. Misschien een iets fellere kleur kiezen? Die beschrijvingen wanneer je boven de navigatie zweeft met je muis, vind ik overbodig. De navigatie moet voor zich spreken. Die enorme tekstvakjes maken het alleen maar onduidelijker.
 4. Het probleem met die boeken over ecommerce is dat ze ook snel verouderen. Er worden continue nieuwe manieren en methodes bedacht. Wanneer het opgeschreven wordt loop je eigenlijk al weer achter vaak. Maar dat is mijn mening ;)
 5. Ik weet wel zeker dat er hier interesse voor bestaat. Alleen de vraag is hoe je je zelf gaat verkopen. Misschien via een site als Themeforest.net?
 6. Mijn YES moment van de afgelopen tijd: Na een jaar mezelf ontwikkelen als fotograaf op verschillende evenementen. Eindelijk de eerste betaalde opdracht te hebben gedaan. Hopelijk kan ik van mijn hobby mijn werk maken!
 7. Ik heb Adsense geprobeerd. Maar wat ook goed werkt (mits je website regelmatig geupdate wordt en veel bezoekers trekt) is adverteerders vinden op sites als sitedeals.nl. Je kunt dan zelf bedragen bepalen wie er op je website adverteren en voor welk bedrag. En ook voor de lengte van de periode. Maar zoals gezegd, zul je eerst bezoekers moeten trekken. Een uitdaging op zich!
 8. Tegenwoordig kun je in wordpress ook vrij goedkoop een webshop laten bouwen. Die je bovendien zelf kunt bijhouden en updaten! Er zijn allerlei thema's beschikbaar die al volledig als webshop ingericht zijn. Misschien kun je daar een bedrijf voor vinden?
 9. Ik denk als je een onderscheidend concept wilt ontwikkelen, dat je een gat in de markt moet vinden. YouTube is niet ontstaan vanuit het idee om miljoenen te verdienen, maar vooral omdat de makers een plek wilden maken waar iedereen filmpjes kon uploaden en delen.
 10. Er zijn toch wel online communities voor ondernemers zoals bijv. Higherlevel...?
 11. Hallo, mijn naam is Michel van Rossum en ik ben 22 jaar oud, en studeer ICT & Media Design aan de Fontys in Eindhoven. Ik ben bezig met een onderzoek wat betrekking heeft op ondernemers, en welke problemen een ondernemer zoal tegen komt bij het starten. Nu heb ik een aantal onderzoeken online gevonden die betrekking hebben op ondernemen tijdens de crisis. Maar al snel merkte ik behoefte te hebben aan een inside view. Ik wil graag een beter inzicht krijgen in de gevolgen op persoonlijk vlak. Ik heb een aantal vragen korte opgesteld, en ben benieuwd of jullie mij van antwoord zouden willen voorzien (ook als je niets hebt gemerkt van de crisis!): Wat voor onderneming heeft u? Heeft de crisis uw onderneming beïnvloed? Zo ja, wat waren de gevolgen? Wat waren de persoonlijke gevolgen voor u? Veroorzaakte problemen als gevolg van de crisis meer stress? Zo ja, hoe uitte dit zich? Heeft u iets geleerd van de crisis? Zo ja, wat? Dit waren mijn vragen. Ik zou het erg op prijs stellen als jullie me hier iets meer over konden vertellen. Alvast bedankt voor jullie tijd! Ik zie uit naar jullie reacties!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept