Jump to content

Nico Oud

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://www.dezaak.nl

Company info

 • Location
  Drachten
 • Phone number
  085-8500198
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Branch 2
  31
 • Branch 3
  Huisvesting & vastgoed
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  actief zijn binnen het zelfde vakgebied als ik, die willen samenwerken aan projecten. Ben je een webdesigner of internet marketeer die zelfstandig werkt? Neem dan gerust contact met me op.
 1. Ik heb 4 tips voor je: Ik zou op zoek gaan naar een kwalitatieve hoster, waar je iets meer betaald dan €25,- per jaar. Anders komt je website op een volgepropte server terecht en dat betekent een langzame webshop. Het hoeft niet duurder te zijn dan € 10,00 - €15,00 per maand. Verder zou ik me verdiepen in de doelgroep! Een van de belangrijkste dingen voor als je een webshop succesvol wilt maken. Concept7 is pionier op dit gebied en zij hebben een gratis whitepaper over hoe je rekening houdt met je bezoekers. Je kunt het hier downloaden (je hoeft geen gegevens op te geven) http://www.concept7.nl/mbti/ Zorg dat je unieke teksten gebruikt! Gebruik geen gekopieerde teksten of teksten van leveranciers. Die doen het minder goed in Google. Ga ook bloggen! Werkt enorm goed in jouw branche! [Mod edit: verwijzing naar eigen site verwijderd]
 2. Ik zou me inderdaad eens verdiepen in wat erbij komt kijken als je zoveel bezoekers krijgt. Alleen de hosting al! Daarnaast kom je bij een high profile website niet zomaar weg met 'zomaar een ontwerpje'. Je werkt met interactie ontwerpers (die denken na over logica en structuur), grafisch ontwerpers (die doen de look-and-feel) en conversie specialisten (die proberen zoveel mogelijk bezoekers om te zetten naar klanten). En dan moet je de ontwerpen testen, analyseer je met Google Analytics hoe de gebruikers de website gebruiken en ga zo maar door. Heel wat werk, dus ;)
 3. Wat ook steeds een belangrijkere rol gaat spelen bij de overname van een webshop is de posities die een webshop heeft verworven op belangrijke zoekwoorden. Een webshop die nauwelijks omzet draait, maar op nummer 1 bij Google staat als je zoekt op "mobiele telefoon" zoekt, levert mogelijk een paar miljoen op. Dus statistieken zijn belangrijk bij een overname. Met mijn bedrijf begeleid ik ook overnames van webshops en dit soort zaken worden dus steeds belangrijker.
 4. Beste ondernemers, Ik heb zojuist een blog gelanceerd waar ik mijn ervaring deel die ik heb met de verschillende SEO tools. Ik ben deze blog gestart om andere ondernemers inzicht te bieden in de beschikbare tools en ik hoop dan ook niet dat dit bericht als SPAM wordt gezien. Waarschuwing vooraf: Er staan op de site een aantal affiliate links. Dit is bedoeld om de kosten te dekken. Dus gewoon de naam Googlen als je niet van affiliate links houdt. Ik ben op zoek naar: [*]Mensen die een SEO case willen delen met de andere lezers, [*]mensen die zelf ervaringen hebben met andere SEO tools. [*]Mensen die een andere SEO tool gereviewd willen zien. De link: http://www.topseotools.nl
 5. Ik sluit me aan bij Highrise! Simpel en fijn om in te werken.
 6. Je gaat pas failliet als je meer uitgeeft dan je kunt betalen. Klein beginnen is dus de oplossing. En juist met een webshop kun je de kosten laag houden.
 7. Ik zou ook even kijken of het inderdaad echt gaat om een "algemene term" of een merknaam. Stel dat banaan als merknaam van een zoekmachine is geregistreerd, dan kom je er waarschijnlijk niet mee weg... dat zou het zelfde zijn als googlesearch.nl zijn. Ik weet het niet zeker, hoor.... maar volgens mij kun je er dan problemen mee krijgen.
 8. Ik gebruik zelf Google Apps in combinatie met Insight.ly Als je overstapt op Google Apps, kun je het pakket modulair opbouwen van applicaties die je nodig hebt, maar die je vanuit een enkele applicatie kunt bedienen/ benaderen. http://www.insight.ly http://www.google.com/apps Ik heb er onlangs een artikel over gepubliceerd op mijn website. Hopelijk heb je er wat aan! http://www.dnamedia.nl/inrichting-virtueel-kantoor
 9. Ziet er best aardig uit. Zelf gebruik ik toodledo omdat ik het dan kan synchroniseren met mijn mobiele apparaten.
 10. Als je een succesvolle Nederlandse webshop wilt bouwen, ontkom je niet aan wat technische kennis. Veel klanten willen namelijk met iDeal betalen. Wellicht moet je overwegen om de ontwikkeling uit te besteden aan een bedrijf. Het hoeft niet altijd duur te zijn. Als je gaat uitbesteden is het overigens vaak voordeliger om te kiezen voor VirtueMart.
 11. Facebook heeft z'n grote succes te danken aan de eenvoud die het biedt. Hou de website dan ook lekker simpel en zorg dat de vormgeving van de website dat uitstraalt. Een goed boek dat ik je kan aanraden is: Don't make me think. Gaat over gebruiksvriendelijkheid van websites. Dit gaat een belangrijk aspect voor je worden. Oh... en hou veel wit in de website en weinig foto's... als je website straks net als Facebook miljoenen bezoekers per dag trekt, gaat je dat heeeeeeel veeeeeeel geld besparen ;D
 12. Laat ik beginnen met te zeggen dat 3% zeker niet slecht is! Het goede nieuws is dat je website nog wel wat geoptimaliseerd kan worden voor conversie. - Zo is het meest opvallende van je website de foto van de vrouw met t-shirt. De kleur van het t-shirt is zo dominant dat de Call-to-Action (start met ontwerpen) daardoor niet meer opvalt. - De achtergrond van je website is te druk en leidt de aandacht af van de teksten en de Call-to-Action. - Het ontwerp is aardig, maar zou misschien wat meer van vandaag mogen zijn. Met name het menu doet een tikkeltje ouderwets aan. - Het thuiswinkel waarborg logo zou wat prominenter gepresenteerd mogen worden. Dit wekt vertrouwen bij de potentiële klant. Zomaar even een paar puntjes die me opvielen aan je webshop. Maar nogmaals... 3% is niet slecht!
 13. Ik ben het met pjvdmeer eens. Als de doelgroep het zelfde is, zou ik gaan voor één website. Als het inderdaad ook over SEO gaat, zou ik je adviseren om ieder product een eigen pagina te geven, zodat deze geoptimaliseerd is voor de betreffende dienst.
 14. Je maakt wel een kans als je een goed onderscheidend concept hebt. Daarnaast heb je een groot netwerk en flinke dosis geluk nodig! Veel van de concepten die jij noemt zijn ooit met een ander idee begonnen... Youtube moest een datingsite worden :) Als een soort van viral effect weet te creeren, zou het moeten kunnen. Wil je iets doen met short messaging of online netwerken?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept