Laura van der Helm

Senior
  • Aantal berichten

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Laura van der Helm

  1. Wat zijn eigenlijk de eisen van de klant geweest? Of heb je een contract waarin staat wat je voor zijn website moet doen? Als je voldoet aan zijn eisen, kan hij niet zomaar geld eisen.
  2. Voer je website eens in op Woorank. Dan kun je zien hoe hoog je scoort en kun je op bepaalde onderdelen verbeteringen aanbrengen.
  3. Wat mij altijd irriteert is dat mensen niet komen om te netwerken, maar om hun eigen business te verkopen. Op zich is daar niets mis mee, maar zij willen dan door het netwerken nieuwe opdrachten binnenhalen of jouw je product of diensten tegen een goedkoop tarief laten aanbieden. Dan denken ze door met jou te netwerken (lees: "leren kennen") dat je dat wel even (gratis) voor ze doet.
  4. Bekijk hier het verslag van de themabijeenkomst "Gezond werken in de bouw" inclusief een fotoreportage. Zie de aandachtpunten van de Inspectie SZW en de directe boete van 3600 euro die wordt gegeven.
  5. Om je vraag te beantwoorden: Volg mensen/instanties/bedrijven die jij interessant vindt of die gerelateerd zijn aan wat je doet of aanbiedt. Deze gaan vanzelf terug volgen als je relevante informatie gaat verspreiden. Bv: Volgers op twitter van een tilhulpmiddel, daarbij kan je denken aan de doelgroep die je wilt bedienen (glaszetters, garagebedrijven, bezorgdiensten) of bedrijven/instellingen die adviseren (arbo, re-integratie, verzuimreductie, duurzame inzetbaarheid werknemers). Deze doelgroep ga je volgen en daarna ga je informatie verspreiden die zij graag willen weten (hoe kan ik het apparaat inzetten, wat levert het me op, specifiek voor mijn branche). Hiermee wordt je interessant voor hen en zullen ze je terug gaan volgen. Vervolgens krijg je meer traffic naar je website en zouden daar ook klanten uit moeten ontstaan.
  6. Bedankt voor jullie input, daar heb ik zeker iets aan! @iwan: Het gaat niet over mijn eigen website, die is persoonlijk en mag wat mij betreft met spreektaal. Lijkt me inderdaad een goed plan om de bron van de teksten erbij te vermelden.
  7. Hallo, Ik heb een vraag: Hoe kan je de teksten op je website op copyright beschermen? Het zit namelijk zo: Ons bedrijf verkoopt aan dealers en wij leveren foto's en filmpjes van ons product aan. Zij mogen dit gebruiken om ons product te promoten, maar vaak gebruiken ze ook onze teksten. Hier zijn we natuurlijk niet blij mee vanwege het feit dat dat double content op het web betekent. Weet iemand of er een (bestaand) protocol voor is of een stuk dat je kan opnemen in je voorwaarden? Zo ja, heb je daar een voorbeeld van? Alvast bedankt. [titel aangepast - mod]
  8. Nog een interessante: http://www.zoekmachines.nu/index.html
  9. Via www.woorank.com heb je snell een overzicht van wat er op je website goed en minder goed is. Het helpt mij altijd wel om websites te verbeteren. Ook bestaat er een Rank Inspector, daar kan je bijhouden hoe je het doet ten opzichte van concurrenten. Gewoon even google-en. Verder kun je het beste nog even afwachten en wat tips opdoen op www.seohandleiding.nl Succes!
  10. Vraag: Sinds een paar weken ben ik bezig met de website van de Tiller voor de Japanse markt. Hiervoor heb ik een .jp domein gebruikt. Het contactformulier gaat naar Outlook 2007, maar deze zet Japanse tekens om in andere tekens. Hoe kan ik een Japans ingevuld contactformulier met behoud van de Japanse tekst doorsturen naar mijn Outlook 2007 en daarna doorsturen naar het contact in Japan? Het contactformulier is opgebouwd in HTML/PHP. Alvast bedankt voor jullie reactie.
  11. Heb je toen iets veranderd, nadat je klanten het bekeken hadden? Het belangrijkste is natuurlijk dat zij er mee overweg kunnen. Er zit voor mensen die de webshop niet kennen, altijd een leercurve in zo'n proces, misschien helpt het als je het laat lijken op iets wat al bekend is. Of dat je via je webshop feedback geeft over wat de volgende stap is die ze moeten nemen. Ik ken zelf ook wel die bedrijfsblindheid, de enige manier om dat op te lossen is mensen je webshop of website laten testen en ze bepaalde opdrachten te geven, zodat je de dingen aan kan passen zoals zij ze graag willen zien. Zelf heb ik een project gedaan met aanbevelingen voor de website van vliegtarieven. Ik doe het rapport in de bijlage, misschien kun je er iets mee. Usability_rapport_Vliegtarieven.pdf
  12. Als je toch al visueel bezig bent, kun je het beste alle stappen in het proces van bekijken naar bestellen en afrekenen achter elkaar zetten. Hierdoor krijg je een beeld van wat je ontworpen hebt en kun je de stappen eventueel nog aanpassen, zodat ze goed op elkaar aansluiten. Het is eigenlijk een alternatief voor een taakanalyse. Door persuasive technologies toe te passen, kun je mensen bij je bestelproces begeleiden naar het afrekenmoment. Zonder dat ze afhaken. Dit heet tunneling. Ook dit kan visueel versterkt worden door kleurgebruik e.d.
  13. Als je site goed in elkaar zit, heb je die backlinkservice niet eens nodig. Probeer backlinks te verkrijgen door gebruik te maken van fora om je link te plaatsen of websites waar ze soortgelijke producten verkopen. Ook werkt free publicity erg goed. Laat je bijvoorbeeld interviewen door een gerelateerd blad of site. Ook zou je eens kunnen kijken op deze website: daar kan je jouw advertentie naast een gerelateerd nieuws item plaatsen.
  14. Zelf zou ik ook het abonnement stoppen. Je kan namelijk door goed CSS gebruik naast je HTML code, gewoon voor elke browser een opmaak definiëren. Zo heb je voor elke browser zo goed als dezelfde opmaak (uiterlijk). Ook voor het inloggen kunnen ze met scripts gewoon detecteren welke browser je hebt en alles daarop aanpassen. Tegenwoordig moeten alle bedrijven in webdesign steeds sneller mee groeien met de techniek, dus als het bedrijf waar je je abonnement hebt afgesloten bepaalde service levert, moeten ze zelf ook de websites onderhouden op het gebied van nieuwe technieken lijkt mij.
  15. Op deze website kun je je site laten screenen en weet je waar je website goed op scoort. Helpt mij in ieder geval met veel sites goed te plaatsen in de google rankings.
  16. Overal de link van je website verspreiden via social media, bv: Facebook, LinkedIn, Hyves, Twitter. Dit zorgt voor traffic, maar is nog niet erg effectief. Een QR-code die je als sticker overal opplakt waar je doelgroep zich vaak bevindt, leidt tot traffic dat meer gericht is. Als jouw doelgroep over een smartphone beschikt, dan zijn dit soort dingen wel de meest effectieve oplossingen. Kijk dus goed naar wat voor media je doelgroep gebruikt en stem je campagne daar op af.
  17. Als je voor de mailto:-tag een aantal tekens zet, dan heb je als het goed is geen last meer van spam. Zogeheten spambots hebben hier namelijk veel moeite mee. Zie hier de tag: info@tiller.eu
  18. Wat ik graag in webshops in webshops zou zien, is hoe iets er op ware grootte uitziet. Vaak kan je je geen voorstelling maken hoe groot iets in het echt is. Ook geeft de juiste informatie over product en levering een goed gevoel(vertrouwen) over de webshop. Bovenstaande items zijn allemaal technieken die je kunt gebruiken om meer credibility(vertrouwen) te verkrijgen voor je webshop. Een interessant boek hierover is Persuasive Technologies van B.J. Fogg. Een goed voorbeeld vind ik deze website. Door te laten zien wat anderen gekocht hebben naast het artikel wat jij wilt hebben, verleidt je mensen om nog meer te kopen. Ook wordt je in het verkoopproces begeleid d.m.v. tunneling(een-richtingsverkeer) en met een avatar(poppetje) wordt de benadering naar de klant toe persoonlijker. Kortom: er zijn heel wat technieken waarmee je klanten aan je kunt binden.
  19. @superlight Heb je al die drie jaar ook dezelfde title in je head staan? Hiermee checkt google de inhoud van je site. Hoewel ze alle inhoud van je site bekijken, wordt dit als eerste zeer snel gescant. Het belangrijkste van SEO is eigenlijk dat je constant met je website bezig bent. Als je eenmaal hoog staat en je verandert niks meer aan de content, dan sta je binnen de kortste keren weer onderaan. Google maakt gebruik van algoritmen en die veranderen ze iedere keer. Als ze dus eerst op title ranken, doen ze dat een maand later weer op keywords of description. Bron: http://www.seohandleiding.nl/title-tag-is-het-uithangbord.html Overigens een zeer interessante site over SEO.
  20. Wat me opvalt is dat je het raar vind dat concurrenten wel volgeboekt zijn, terwijl je er zelf alles aan doet om ook boekingen te krijgen. Wat je zou kunnen doen, is een concurrentie analyse maken. Schrijf op wat de goede en slechte punten zijn van alle concurrenten en zorg dat je daar voor jezelf lering uit trekt. Je hebt namelijk geen logo's van ANVR of iets dergelijks nodig om mensen te trekken. Met het geven van informatie kun je ook al boekingen genereren. Laat mensen zoveel mogelijk te weten komen over jouw accomodaties en activiteiten. Dit verhoogd je geloofwaardigheid en daardoor krijgen mensen vertrouwen in jou. Met het design van de website is niks mis, op een paar technische puntjes na. Wat wel ontbreekt, is dat er geen teksten op de doelgroep zijn geschreven of de foto's niet zijn aangepast aan wat de doelgroep zoekt. Alles ziet er super gelikt uit, maar de communicatieve kracht achter het ontwerp is eigenlijk veel belangrijker!
  21. Ontwerpbureau's hebben vaak ook een geheimhoudingsverklaring. Jij bent immers opdrachtgever en zij werken jouw idee voor je uit. Hier moet je uiteraard goede afspraken over maken. Als je je idee hebt gerealiseerd, is het beter te verkopen. Eventuele kopers hebben dan een concreet voorbeeld en misschien levert het al geld op. Als ze zien dat je al handel hebt, is je idee nog beter te verkopen. Je voegt er dan waarde aan toe. Je moet dan alleen voor jezelf goed bepalen wat die waarde op moet brengen.
  22. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een spuitgietmatrijs. Het voordeel hiervan is dat je nauwelijks of geen afwerkingskosten hebt en je product is direct klaar voor verdere verwerking/assemblage of gebruik. Het ligt er natuurlijk wel aan wat voor product je hebt. Als dit in de toekomst ook gespuitgiet gaat worden, dan zou ik kiezen voor een spuitgietmatrijs. Je zit soms wel gebonden aan bepaalde afmetingen. Je product moet dus wel in een spuitgietmatrijs passen.
  23. Als ik een bedrijf had dat graag een webshop wil laten maken, zou ik kunnen kijken op marktplaats of speurders. Ik denk alleen dat toekomstige klanten je via Google willen vinden of in een betrouwbaar tijdschrift/krant die ze vaak lezen. Ook kijken bedrijven vaak in hun netwerk door bijvoorbeeld LinkedIn te gebruiken. Als je vrijheid belangrijk vindt bij je producten, zou ik dit ook benadrukken op je website. Informatie over hetgene wat je doet en aanbiedt, helpt mensen vaak om een goede keuze te kunnen maken. Ook geeft het aan dat je veel verstand hebt van de producten die je oplevert. Je creërt hierdoor credibility (geloofwaardigheid). Dit overtuigd mensen ervan dat ze jouw bedrijf moeten kiezen als ze een webshop willen hebben waarmee ze niet beperkt zijn in hun mogelijkheden.
  24. Hallo Aldo, Waar je mee zou kunnen beginnen is te onderzoeken welke doelgroep je op het oog hebt voor je webshops. Als je weet waar deze mensen hun informatie vandaan halen als ze een webshop bouwer zoeken of wat ze bijvoorbeeld voor tijdschriften en kranten lezen, kun je gerichter adverteren of actie ondernemen. Wat altijd belangrijk is, is dat je je afvraagt wat jij zou doen als je een webshop bouwer zou gaan zoeken. Als je dit weet, heb je ook weer een ingang om gericht reclame te maken. Je kunt uiteraard altijd aan mensen vragen waarom ze niet reageren of met je in zee gaan. Mensen zijn over het algemeen soms wat lui in het reageren en je kan ze dus het beste wel een beetje pushen. Niet tè agressief natuurlijk!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.