Jump to content

SonnyB

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik zou zeggen: niets aan de hand, zolang de fiscus niet op bezoek komt :P
 2. Ja, het is gewoon dom gedrag. Maar dom gedrag is helaas menselijk. Ontevredenheid leidt hiertoe... Mijn persoonlijke mening is, dat jouw persoonlijke mening gebaseerd is op een generalisatie, en dat deze wel een beetje ver gaat.
 3. Haha, ik zou eerder zeggen "het bovenmaatse geld met de visstroom" ;D
 4. Wow, interessant idee, en waarschijnlijk de terechte winnaar. Hoewel ik moet zeggen, dat ik de nr. 2 ook erg interessant vind: "2e prijs (37.500 euro): coating voor duurzame bescherming tegen schadelijke bacteriën. De tweede prijs is uitgereikt aan Hossein Mahmoud van AM Coatings. Deze heeft een coating ontwikkeld die bacteriën niet dood door ze te vergiftigen, maar door ze lek te prikken. Er wordt gebruik gemaakt van nanotechnologie. De bacteriën kunnen niet resistent worden tegen het lek prikken. Volgens de jury is deze innovatie een „uitstekende combinatie van een hoogstaande techniek voor een duurzame oplossing van een maatschappelijk probleem. Een probleem dat in heel veel sectoren speelt‟. De coating kan worden toegepast in o.a. ziekenhuizen. " Je hoort de laatste tijd veel over de toename van resistentie. Hoewel deze gebruikte techniek in deze coating waarschijnlijk niet gebruikt kan worden als bij een vervanger van antibiotica, is het al een hele prestatie dat hiermee het proces van resistent worden verlangzaamd kan worden. Ik ben geen expert op dit gebied, en ken de details natuurlijk niet. Maar het klinkt in ieder geval veelbelovend. Respect! ;D
 5. Ik vind het geweldig hoe je dit aanpakt Jasper! Heel veel sterkte vandaag. We horen graag hoe het afgelopen is. Succes! :)
 6. Haha chocomail, die zou ik wel willen hebben! Maar doe geen zaken in chocola/chocomel... Wel leuk :P
 7. Wees inderdada voorzichtig! Ik ben benieuwd wat hieruit komt.... Hou je ons op de hoogte? ;)
 8. Misschien is het een veel voorkomende naam in Rusland? En zijn de zoekresultaten niet per sé van hem? Maar als je geïnteresseerd bent zou ik er zeker een telefoontje aan wagen. Succes!
 9. Successen zijn niet per definitie afhankelijk van de mogelijkheid ze te patenteren gelukkig. Ik ken een lampenfabrikant die per kwartaal zo'n 300(!) nieuwe modellen uitbrengt omdat de vorige collectie alweer in meer of mindere mate gekopieerd is. Ze blijven onderscheidend door de snelheid waarmee ze op trends inspelen, constante innovatie en uitgekiende marketing. Inderdaad Frans, je hebt gelijk. Maar het is wel een stuk moeilijker op die manier.
 10. Nou krijgen we dus de discussie wie het eerste was. Het idee is simpel, maar de uitvoering verschilt nogal. Alle uitvoeringen zijn tamelijk makkelijk na te maken, dus over een jaartje staan die dingen waarschijnlijk voor dumpprijzen bij de supermarkt. Dat is dan weer jammer. Maar inderdaad, hoewel het een leuk product is, valt het idee waarschijnlijk niet te patenteren, en daarom zal het misschien geen megasucces worden. Een goede mogelijkheid is mijns inziens, om zo snel mogelijk zaken met de horeca te gaan doen.
 11. Wellicht is het de topic starter helemaal niet om geld te doen.... Maar wil hij graag ervaring opdoen als ondernemer. In plaats van zijn ideeën af te branden, zou je misschien ook opbouwende kritiek kunnen geven en enthousiast zijn, dat iemand op zo´n jonge leeftijd al weet dat hij een eigen bedrijf wil beginnen. Ik vind het in ieder geval een heel stoer idee en je moet het absoluut doen. Toch heeft HeRaFin wel een beetje gelijk. Als je dit doet om geld te verdienen, moet je je bedenken, dat het waarschijnlijk niet de makkelijkste manier is. En mocht het toch lukken, dan moet je er niet op rekenen, dat het succes meteen komt. Het beste zou je kunnen beginnen met een marktonderzoek. Vind uit wat de behoeften van je (potentiële) klanten zijn, en vergeet vooral de concurrentie niet. Er zijn waarschijnlijk al talloze Voetbalwebshops. Je moet zien uit te vinden, hoe jij het beter kunt doen dan zij. Dus mijn advies is: doe eerst uitgebreid onderzoek! Veel succes!
 12. Oh pardon :-[ Eigenlijk wil ik pas na de kerst beginnen :P Excuses voor mijn stomme vraag. Hartelijk dank, dat je er desondanks toch de tijd voor genomen hebt.
 13. Daar heb je een punt :P Ik weet niet... ik dacht gewoon... "In een verpakkingenfabrik zullen ze de producten toch ook wel meteen verpakken?" Op dit moment lijkt me dat opeens een stuk minder logisch :P
 14. Zouden stap 3 en 4 niet samen kunnen?
 15. Zou je misschien kunnen vertellen wat hier de tarieven zijn?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept