Jump to content

kaboutertje

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Je kan in het begin beste magento links laten liggen. Dat draait niet lekker op shared hosting. Later kan je dan nog altijd overstappen. Er zijn genoeg alternatieven.(opencart, zencart, oscommerce, prestashop) De vergelijking die seoshop maakt met magento is marketing praat. De opstartkosten bedragen geen €5000 en de hosting kosten ook geen €100. Bij bedrijven die zo een all-in one pakket aanbieden moet je oppassen dat je geen last krijgt van een vendor lock-in.
 2. Deze maand een wordpress site laten maken. Ik heb €70 betaald voor het design en €150 voor het om te zetten naar wordpress. Het is moeilijk om te zeggen natuurlijk hoeveel dat kost. Een webwinkel mag je toch al denken aan €200 minstens voor het design en minstens €500 voor het om te zetten. Wil je dan ook nog functionaliteiten die speciaal voor je geprogrammeerd moeten worden kan dat de prijs serieus opdrijven. Het is omdat ze beweren dat de website SEO vriendelijk is dat het ook zo is. ;)
 3. @ElMagico Staar je niet dood op het bedrag dat zelfstandig zegt want het kan evengoed zijn dat je nog geen €100 kan verdienen. Het hangt af van je doelpubliek en je onderwerp. Als het onderwerp of je doelpubliek je niet toelaat om sluik reclame te posten dan zal je niet veel verdienen.
 4. Die van u kan anders ook een opfrisbeurt gebruiken, maar daar gaat het in dit topic niet over hé.
 5. Als je wil gevonden worden op bepaalde zoekwoorden kan je spijtig genoeg niet anders. Zeker als er veel concurrentie is. Als je het niet koosjer vindt, moet je het ook niet toepassen. Als je concurrent dan op bepaalde zoekwoorden hoger staan dan jou, moet je ook niet verwonderd zijn.
 6. Linkbuilden met de trefwoorden waar je op gevonden wil worden. Dat gaat je helpen.
 7. Maak alleszins dat je contactgegevens op je podiums staan met een sticker(a4 formaat) ofzo. Dat kan wel handig zijn voor mensen die je podium toevallig zien en zich afvragen waar je aan een podium geraakt. Indien mogelijk natuurlijk. Je kan met adwords ook proberen zeer strikt te adverteren. Voor de rest zal je het van mond op mond reclame moeten hebben.
 8. Ik zou er niet aan beginnen. Waarom zou je goedkoper willen zijn dan je concurrenten? Als je kwaliteit levert(goede service) tegen een aanvaardbare prijs dan kijken mensen niet naar de prijs.
 9. Korte termijn staatspapieren wordt niet gekocht door de brave huisvader. Die kan inderdaad zijn geld beter op zijn spaarrekening zetten. Eerder door banken, institutionele beleggers en mensen die zeer veel vermogen hebben. Die zien het meestal niet zitten om grote bedragen te lenen over meerdere jaren. De bedrijven die zich aanmelden voor lange termijn leningen in tijden van crisis, zijn meestal de bedrijven die het niet veel kan schelen of die rente nu 10% of 20% bedraagt (figuurlijk dan). Die zijn toch van plan enorme risico's te nemen en als je veel risico neemt is de kans op hoge winsten ook zeer groot. Als het dan mislukt zit de geldschieter met de gebakken peren. ;D
 10. Ik zeg toch niet dat het geen crisis is? Ik leg enkel uit wat de gevolgen van de crisis zijn op de rente van lange en korte termijn (staats)obligaties. Uit mijn uitleg blijkt dat het fenomeen extreem is maar niet nieuw.
 11. Dit is geen nieuw fenomeen. Het is enkel bijzonder dat investeerders zo onzeker zijn dat zelf akkoord gaan met een negatieve rente.(zeer slecht teken) In tijden van crisis stijgt de vraag naar korte termijn staatspapieren. Dit heeft als gevolg dat de prijs van deze staatspapieren stijgt en de rente daalt. Het enige speciale is dat vraag zodanig hoog is dat de rente negatief is. In tijden van crisis zie je het omgekeerde bij lange termijn staatspapieren. De vraag er naar daalt, de prijs daalt en de rente stijgt.
 12. Als het nederlands domein is kan je hier(als het een belgisch domein is moet je naar dns.be) mogelijks de gegevens vinden. Is het een andere domien dan kan je dit hier. Je ziet dan de gegevens van de domeinnaamhouder en waar de domein is geregistreerd. je kan meestal ook afleiden waar die gehost wordt. Luistert de vrouw niet naar je vraag om ze te verwijderen kan je altijd contact opnemen met de hoster en dan kan deze alsnog stappen ondernemen. edit: twabla was me voor.
 13. Search egine optimalsation niet vergeten. Door linkbuilding maken dat je op nummer één staat voor zoekwoorden waar je een hoge conversie voor hebt in adwords. Maken dat fashion blog/sites over je schrijven en naar je linken(al dan niet betaald).
 14. Heeft die persoon al je foto's gedownload en daarna op haar eigen site geplaatst of maakt ze gebruik van hotlinking(de foto's staan op jouw server en haar site vraagt ze telkens op)?
 15. Ik heb mijn eerder bericht aangepast. Vraag toch maar een factuur zodat je een verantwoordingsstuk heb voor je aankoop. Hou er ook rekening dat je product van buiten de EU(China waarschijnlijk) zal komen. Je zal misschien een dump taks, douane kosten etc. moet betalen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept