Jump to content

steffen777

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-4

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik gebruik zelf een artikel linkbuilding tool van www.wceend.nl waarmee je na het aanmaken van een account artikelen en links op sterke websites kunt plaatsen. Ik heb hem gebruikt voor mijn energiewebsite en sta nu 3e op energie vergelijken.
 2. Teksten moeten nog veel aangepast worden site is nog in opbouw maar bedankt voor je kritiek.
 3. Beste Easy 123, Bedankt voor de tijd en moeite die je hebt genomen om naar de website te kijken. Ik de pijnpunten meenemen in de ontwikkeling en zal even laten weten als alles online staat. Nogmaal super bedankt! Steffen
 4. Beste Mmint, De website voor de tool komt morgen online. Je kunt hem tot die tijd hier bereiken http://www.delinkbuilder.nl/seo-tool/ Als je een account aanmaakt kun je alle websites zien met data erbij vermeld zoals Pagerank, Domain authority en Page authority.
 5. Omschrijving van je concept: Omdat content steeds belangrijker wordt heb ik een linkbuilding tool ontwikkeld waarmee je artikelen met maximaal 2 uitgaande links kunt plaatsen op sterke domeinen. Deze vorm van artikel linkbuilding zie je wel vaker maar meestal gaat het dan om gratis spammy websites waar je een artikel kunt plaatsen. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Sterke domeinen opgekocht en een tool laten ontwikkelen waarmee je een complete beheeromgeving hebt om alles snel en gemakkelijk te plaatsen. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Linkbuilding wordt steeds moeilijker gemaakt door Google maar het blijft voor het grootste gedeelte het verschil op het internet wat je kunt creeren tegenover jouw concurrenten. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Hogere kwaliteit qua websites, meestal zijn er maar 1 of 2 mogelijkheden tot het plaatsen van een artikel maar bij ons meer dan 40 sterke websites als mogelijkheid. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Wat kan er beter en wat zouden suggesties zijn voor extra mogelijkheden. [titel verduidelijkt - mod]
 6. Ik heb ervoor gezorgd dat mijn bedrijf op het belangrijkste zoekwoord op de eerste pagina is te vinden in Google, hoe doe je dat? Heel hard linkbuilden. Daarna verder gaan kijken naar andere zoekwoorden. (Het wordt steeds makkelijker aangezien je site sterker en sterker wordt.) Maar dat harde werken wordt nu elke maand terugbetaald in nieuwe opdrachten.
 7. Google Adwords werkte in 2005-2008, tegenwoordig betaal je je scheel voor weinig interessante klanten. Wij hebben voor een webshop een test uitgevoerd met adverteren en conversie. Dus als een bezoeker via adwords de u heeft betaald pagina had bereikt kwam er een conversie te staan. Conclusie was dat er weinig conversies waren ten opzichte van het betaalde bedrag. Het werkt dus wel voor bezoekers en naamsbekendheid maar verwacht geen wonderen qua conversie. Puur mijn bescheiden mening, ben benieuwd naar ervaringen van anderen...
 8. Ik heb een webshop draaien op magento en moet zeggen daar zeer tevreden over te zijn! Vindbaarheid en dergelijke seo is prima geregeld en aanpasbaar. Site is redelijk snel maar betalen we ook wel flink voor. Het was niet goedkoop om het te laten maken maar als je het geld hebt zeker doen!
 9. Ik ben heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken, ik denk dat vooral de startpagina's het moeten ontgelden. Iets wat al eerder op de nominatie stond om minder relevant te worden. Wie gebruikt er tegenwoordig dan ook nog een startpagina om iets te zoeken!? Verder zullen linkfarms en sites met heel veel links op de homepage aangepakt worden. Content is al langer belangrijk natuurlijk en zeker na de panda update, al viel dat allemaal wel mee qua veranderingen.
 10. Ik heb ook een tijdje Google Adwords gebruikt, sterker nog ik ben in 2005 begonnen met het gebruik. Toen betaalde ik 0,09 cent voor de gemiddelde click en moest ik zeggen dat de €3000 die ik er maandelijks met mijn bedrijf instak er dik uithaalde. Na mijn bedrijf verkocht te hebben een nieuwe business gestart en nog een nieuwe en nu anno 2012 kom ik erachter dat de hele wereld aan de Google Adwords zit, dat ik €1,10 per click betaal en dat al mijn concurrentie waarschijnlijk lekker zit te clicken want de tijd die een organische bezoeker op mijn website zit is een stuk beter dan de betaalde versie. Mijn conclusie; Adwords was ooit leuk maar nu is het voor vele websites te duur om rendabel te zijn.
 11. Is deze beurs ook vaker in het jaar of echt maar 1 keer? Hebben hem helaas gemist.
 12. Groei dat willen we allemaal maar hoe groei ik online? {In ieder geval niet door op Higherlevel reclame voor jezelf te maken -mod}
 13. Ik werk met lipperhey maar ben niet echt tevreden, heb een aantal sites geoptimaliseerd naar hun standaarden maar weinig verandering gezien in de zoekresultaten. Dat hele SEO verhaal vind ik maar iets zwaks, als je 6,5 scoort gaat een 8 weinig verschil maken. Natuurlijk als paginatitels en dergelijke ontbreken dan is het een ander verhaal. Maar tegenwoordig heeft iedereen in de top zijn SEO aardig op orde dus daar ga je de winst niet meer mee maken! Blijft in mijn opzicht toch het good old linkbuilding! Linkbuilden zorgt volgens Google zelf ook voor het meeste verschil... Ik denk met alle panda updates en groei van de kennis dat alle SEO bedrijven hun activiteiten moeten verleggen of een branche zijn die langzaam afbrokkelt...
 14. Het is altijd aan te raden om ook een link vanaf de homepagina te laten gaan naar het blog aangezien de stappen worden geteld. In hoeveel stappen vanaf de homepagina kom je bij het blog. Als er geen directe link is dan kom je er nooit en wordt de waarde ervan ook niet beter. Kom je er in 1 stap dan zijn de posts al 2 stappen. Als je wilt dat het invloed heeft op je zoekresultaten dan zal het niet verder dan 3 stappen vanaf de homepagina moeten liggen. Mijn advies is; Plaats een link naar je blog in de footer van de site of klein ergens bovenin, maar alleen als je het niet in de menubalk wilt hebben want meestal vinden mensen een blog juist interessante content op je website!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept