Jump to content

M. Bos

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  internationaal onder
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Amsterdam
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Branch 2
  Industrie & bouw
 • Website address
 1. Heb je een link? Die naam zegt me ook niets. Volgens Google gaat het om http://portal.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/ of http://www.european-enterprise.net/ http://www.enterpriseeuropenetwork.nl/totrpublic/index Dit is de link waar de ''advertenties/voorstellen'' staan. Reden dat wij hier een advertentie hebben geplaatst is dat het kennelijk vrij goed gelezen word in andere landen maar in Nederland is het volgens mij niet zo bekend. Daarom wilde ik hier gewoon even vragen of er mensen waren die hier ervaring mee hebben. Hoe weet je dat het in het buitenland wél goed wordt gelezen? Het is namelijk een Nederlandse website waar weinig verkeer naartoe komt volgens Alexa.com. Daarnaast kan ik zo 1-2-3 ook geen buitenlandse versies vinden. Het lijkt een soort van kopie van http://portal.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/ Uiteindelijk schrijft Syntens er wel over: http://www.syntens.nl/Projecten/Project/Internationaal-zaken-doen-met-Enterprise-Europe-Network.aspx Vind het een vaag concept wat een beetje een geurtje heeft van een scam-site á la de zoveelste bedrijvenindex. Maar ik kan het natuurlijk helemaal fout hebben. Om je vraag te beantwoorden, ik heb zelf inderdaad ook geen ervaring met deze website. Omdat dit een site is van agentschapNL. Je moet je tekst ook daar aanleveren en dan praat je met een medewerker over wat je zoekt en waar je het zoekt. Daarna duurde het 3weken! voordat het online stond! Maar goed, naar aanleiding van mijn contact met deze werknemer neem ik aan dat als zij zegt dat het gelezen word door de agentschappen van andere landen mijn advertentie wel goed gelezen word?
 2. Heb je een link? Die naam zegt me ook niets. Volgens Google gaat het om http://portal.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/ of http://www.european-enterprise.net/ http://www.enterpriseeuropenetwork.nl/totrpublic/index Dit is de link waar de ''advertenties/voorstellen'' staan. Reden dat wij hier een advertentie hebben geplaatst is dat het kennelijk vrij goed gelezen word in andere landen maar in Nederland is het volgens mij niet zo bekend. Daarom wilde ik hier gewoon even vragen of er mensen waren die hier ervaring mee hebben.
 3. Heet iemand ervaringen met het European Enterprise Network? Onze advertentie staat daar sinds kort op maar ik vraag me af of dit wel zijn vruchten gaat afwerpen. Vroeg me af of iemand hier daar ervaring mee heeft? [titel aangepast - mod]
 4. Als half student kan ik zeggen dat de grens ligt op: € 13.362,53. (Bron: http://www.ib-groep.nl/particulieren/studiefinanciering/sfho/bijverdienen.asp)
 5. Dus eigenlijk heeft de footer vrij weinig zin behalve dan dat het informatief voor de bezoeker kan zijn? Ga dit na overleg met mijn collaga wel aanpassen denk ik, ik vond het namelijk al lelijk staan, misschien zoals hierboven genoemd ga ik de afbeelding van de header ook wel in de footer zetten, of een dergelijke illustratie. In elk geval bedankt voor alle tips! Vooral over de demo aanvraag functie en knop! Denk dat ik het iets anders ga doen en inderdaad de knop maar linksboven zetten! Hartstikke bedankt allemaal! Fijn om even een mening van de ervaren ondernemer te horen!
 6. Mijn vraag bij zoiets is inderdaad ook, wanneer en hoe krijg je dan als backer je geld terug? Want eigenlijk geef je een lening toch? Of krijg je shares?
 7. Even snel tussendoor voor de reageerders, ben even hard aan het werk en zal vanavond wat dieper op de reacties ingaan. Dus geen des-interesse ;D Bedankt voor de feedback alvast! ;)
 8. Omschrijving van je concept: Een informatieve website waarop klanten meer informatie over onze software kunnen lezen en getriggerd worden om de demo aan te vragen. We hebben de afgelopen tijd gewerkt aan de vormgeving en de tekst. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Wij werken met een website designer die alles in orde maakt en die door ons gestuurd word qua vormgeving. Teksten zelf geschreven en foto’s/iconen gemaakt. Video laten inspreken door een bekende stemacteur.(Hoog tell sell gehalte) Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Het feit dat we wel veel bezoekers kregen maar weinig demo of contact aanvragen en dus minder leads. Dus de uitdaging was meer demo aanvragen krijgen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Het ziet er wat meer flashy uit dan onze concurrenten? Wat voor feedback hoop je te krijgen: Wat voor feedback hoop je te krijgen: Over het design en vooral het gevoel dat het brengt bij de topic readers. Vinden jullie dat er genoeg informatie op staat en is deze concreet genoeg om het gevoel op te brengen om de demo aan te vragen? Deze website is vooral informatief bedoeld want de meeste van onze klanten komen via via bij ons binnen of ontmoeten wij op feesten en borrels. Toch zou ik graag wat feedback over de website willen krijgen want ik verschil nogal eens van mening met mijn collega zoals bijvoorbeeld het niet vertonen van exacte prijzen(Mijn inziens wel belangrijk, zijn inziens niet.) De website link staat in de handtekening. BookYou informatieve website.
 9. Heerlens Heerlijkste? p.s. Had dit topic niet gezien, maar even doorgelezen, leuk!
 10. 3 woorden: Cure, then pay. Nee! 4 woorden! No cure, No pay! hahahhaa ;D
 11. Ik moest inderdaad heel diep zoeken in Google! Maar misschien is dit de kan om iets unieks te verzinnen, en daarmee tegelijkertijd te flyeren bij de bovengenoemde zakenmensen zodat ze een flyer op kantoor hebben liggen en dan gewoon voor de makkelijkste optie kiezen. Die jij dus bent? Doe je ook aan bezorgen? Of nog niet?
 12. Sowieso kan je in de handtekening hier een link plaatsen? en misschien bij je klanten zeggen dat ze korting kunnen krijgen als ze je liken? Of een prijs utischrijven onder de mensen die je liken? Heel veel opties!!
 13. Ziet er super uit! -Overzichtelijk -Veel informatie Alleen het probleem met de AV moet even opgelost worden? En de icoontjes op de homepage omtrent de betaling zijn naar mijn smaak wat groot maar misschien heb je dat juist zo bedoeld? Maar overall gewoon een super mooie webshop!
 14. Dit valt een beetje in mijn straatje... Het is inderdaad wat magertjes, vooral het gedeelte waarin ik dan iets van je wil boeken. Klanten vinden het fijn als je ook echt dingen meteen kan regelen. Ik zal je even een voorbeeld geven: http://www.slr-entertainment.nl/ is een simpele site waar men kan doen waarnaar zij op zoek is. Boeken http://activedancemusic.nl/ Hetzelfde, boeken, niets meer niets minder. Zoiets kan ik je aanraden, de drempel om iets te boeken ligt veel lager voor mensen als er niet gebeld hoeft te worden.
 15. In principe moet je gewoon altijd meewerken. Ik denk niet dat je een klacht in kan dienen hierover.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept