Jump to content

Mohamed Boulahfati

Senior
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi

Company info

 • Location
  Belgie
 1. Neen. De waarde wordt gewoon genegeerd. Google geeft geen penalty voor zaken die logisch zijn. Als je website uit 1000 pagina's bestaat mag je zelfs 1000 maal linken naar een andere site, omdat een link op elke pagina kan voorkomen. Het geheel wordt dan gezien als 1 backlink. Het is maar om te begrijpen hoe Google te werk gaat.
 2. Alle serieuze en goed onderhouden websites zijn interessant om daarop een link te krijgen. Wat veel webmasters vergeten is dat een serieuze site op termijn in waarde stijgt voor Google, en dus gaat die backlink meer waard zijn. Wanneer je echter teruglinkt heb je een linkruil, en dat wordt door Google niet meegeteld. Het gaat om eenrichtings backlinks die je ranking omhoog helpen. Voor Google betekent het dat de andere site je website interessant vindt, en dat geldt dan als een stem.
 3. Adwords staat niet op de lijst van irritante reclames, omdat het goed aansluit bij het gezochte onderwerp. Als publisher zie ik dat bijna 100% van de bezoekers die Adwords advertenties te zien krijgen deze ook daadwerkelijk zien. Dit op basis van 400 verschillende onderwerpen Ik had het eerlijk gezegd niet zo positief verwacht een paar jaar terug. Maar zoals eerder gezegd blijft seo het belangrijkste voor ondernemers die online verkopen en leads willen genereren.
 4. Zoekmachine optimalisatie is simpelweg dat proces versnellen. Het overgrote deel van de commerciële sites krijgen geen spontane backlinks, en zijn hierdoor op termijn niet interessant voor Google. Hoe minder concurrentie, hoe sneller je website aan de top staat dankzij backlinks.
 5. Ik zou voor SEO of zoekmachine optimalisatie gaan. Het is op termijn de goedkoopste oplossing omdat je niet langer voor reclame hoeft te betalen dankzij gratis bezoekers via de organische zoekresultaten. Maar aangezien het resultaat niet van de ene dag op de andere zichtbaar is, moet je in tussentijd prospects zien te bereiken en dan komen de meeste ondernemers terecht bij Adwords. Dit omdat Google de populairste zoekmachine is in NL en BE, en de bezoekers zeer kwalitatief zijn. Zodra de SEO op orde is, zou ik per direct stoppen met Adwords. Een tip: wil je sneller bezoekers via de organische zoekresultaten dan zou ik met informatieve pagina's werken. Resultaat binnen enkele dagen. Een goedkoop alternatief voor Adwords.
 6. Google negeert die waarde, maar een penalty gaat het niet opleveren. ABC kan Google niet traceren en werkt al vele jaren perfect. gemiddeld 70% van de websites in de top 10 gebruiken die methode. Google wil enkel nog one way backlinks en die verkrijg je snel met ABC. Beide partijen krijgen elk een one way backlink en zijn tevreden, en dus heeft Google hier niets meer tegen te doen.
 7. Wanneer je het over linkbuilding hebt, dan kan je het niet over white hat hebben. White hat is wachten tot iemand spontaan een backlink plaatst naar je website. De gewone ondernemer valt dus uit de boot, omdat hij geen uniek product aanbiedt. Linkbuilding is het proces versnellen: niet meer wachten, maar zelf actie ondernemen. Je mag het grey hat noemen... Linkbuilding zal nooit doodgaan, omdat backlinks het best de populariteit van een website weergeven. Google is wel strenger geworden voor backlinks, namelijk dat het eenrichtings backlinks moeten zijn. Verder dan dat kunnen ze niet gaan. Je kan zelfs met linkbuilding een andere zoekwoord aan je website verbinden, zonder dat deze op je site voorkomt. Social Media kan door Google enkel gebruikt worden als G+ volledig doorbreekt. Op dit moment verplicht Google webmasters om automatisch een G+ profiel aan te maken, maar de profielen blijven leeg.
 8. Waarom zou een klant van een gewoon bedrijf met Bitcoins willen betalen? In het illegale circuit worden ze wel gebruikt omdat men anoniem kan betalen. Maar voor legale zaken is dat geen meerwaarde. De mensen die ik ken en die bitcoins hebben gekocht willen deze niet als betaalmiddel gebruiken, maar enkel verkopen met winst.
 9. Jaren terug ook zo'n formulier moeten invullen vanwege een klant die gevestigd is in de VS. Ze (IRS) wilden weten hoe actief ik was in de VS, zoals personeel etc in dat land. Gewoon ingevuld en gemaild naar die klant (die het in bezit moest hebben, had ik begrepen). Dat was alles.
 10. Het bedrijf staat op jouw naam maar je hebt niets te zeggen? Als er geen groei meer in zit en de schuld wordt alleen maar groter, dan zou ik snel de nodige stappen nemen. 75000 euro is geen kleinigheid. Kijk eerst of de zaak gered kan worden, of verkocht kan worden. Ben je er zeker van dat het niet lukt, dan is stopzetten de beste oplossing. Laat je dan wel goed informeren, zodat je geen fouten maakt.
 11. Hier in België doet Coolblue het heel goed. Ik denk dat je op http://www.coolblue.be/ heel wat tips kan vinden voor je project.
 12. Dat is net het probleem van bedrijven. Een bedrijfswebsite is niet interessant genoeg zodat deze spontaan backlinks kan aantrekken. Als je enkel het advies van Google volgt beland je vroeg of laat bij Google Adwords. Geen grap... :)
 13. Voor dit jaar toch al niet. En ik denk ook dat er een grote kans is dat Pagerank geleidelijk zal verdwijnen, maar dan enkel onzichtbaar voor de mensen.
 14. Dat is iets dat vaak voorkomt. Taxichauffeurs doen dat onderling vaak, opdrachten doorspelen omdat ze op dat moment niet kunnen. De klant tevreden en de concurrent vergeet dat niet. Zelf verwijs ik wel eens iemand door, maar ik beperk het tot het adviseren van de klant. Als de klant beter gebaat is met een offline pakket, of het grootste gedeelte bestaat daaruit, dan geef ik een partij door die hem beter van dienst kan zijn. Achteraf wel eens een vriendelijke bericht gekregen. Maar het is zeker niet verkeerd om zelf contact op te nemen met een geschikte partij en hen een voorstel te doen. Als je zelf denkt dat deze de klant aan een beter resultaat kan helpen.
 15. Goedkope domeinnamen registreren bij een goedkope webhoster en leef je maar uit. De beste manier om zelf achter de werking van Google te komen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept